Aşılama Aşılama sonrası belirtiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
33
Merhaba arkadaşlar 31 mayısta aşılama yaptırdım . Bugün 7. Günüm bel ağrım çok var ve arada çok az kasık krampım oluyor onun dışın da çok çok az beyaz akıntım var ve gerçekten yorgun hissediyorum . Bu belirtilerde hamile olma ihtimalim var mı . Okuyorum baya belirtiler var çoğu bende yok .

Gebelik belirtileri ile adet belirtileri çok yakindir birbirine hele aşilama olduysaniz kullandiginiz ilaclardan kaynakli degisiklikler hissedebilirsiniz çok takılmayın bir hafta sonra testte cikacak zaten

Bende aynı gün oldum sizinle şuan 10. Günüm adet sancım var bel ve kaşık ağrısı sizde bir belirti var mı acaba şuan?

Sonucunuz ne oldu acaba
Henüz net sonucum yok . 10 Cu gün idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı kan verdim beta 2 çıkınca umudum kalmadı salı tekrar beta vericem bakalım inş güzel sonucu paylaşıcam umuduyla bekliyorum

Eklentiler

• 6B798EB9-5072-4F5B-A8EB-25A5B52A897B.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 69
Henüz net sonucum yok . 10 Cu gün idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı kan verdim beta 2 çıkınca umudum kalmadı salı tekrar beta vericem bakalım inş güzel sonucu paylaşıcam umuduyla bekliyorum
Bence var 10 gune ragmen cizgi net sekilde belli oluyor beta da saliya kadar yukselicek bence cok yeni oldugu icin oyle cikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…