Asılama sonrası 7 ci gunumde kasik agrisi normalmi?

selmacayr

Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al.
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
275
183
27
Merhabalar benim sağ yumurtaliklarda polikistik over sol yumurtalikts ise cikolata kisti cikti aşlama oldum 7 günüm hala kasik ağrım var bu normalmi

Kimse bilmiyor demekki kimse cevap vermemiş of

Benimde sizinkinin tam tersin sol tarafım pkos sağ tarafım çikolata kıstı ve bende bugün aşılama oldum çok fazla sancım var bastırıyor resmen sağ tarafa yumurta gelişmiştu benim seninki hangi tarafta gelişti ve benim en çok sancı yapanda o tarafa

Merhaba bende aşılama oldum sol tarafımda çikolata kistim var iki cm civarı benim yumurtalar sağ taraftaydı ve hala o tarafta kasık ağrım var. Birde benim aşılama olduğu hafta çok fazla kahverengi akıntım oldu doktora sordum normal dedi progestan bu tür yan etkiler yapıyormuş iki gün akıntı olmadı şimdi yine başladı siz böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yarın test günüm bakalım ne çıkacak.

Merhaba bende aşılama oldum sol tarafımda çikolata kistim var iki cm civarı benim yumurtalar sağ taraftaydı ve hala o tarafta kasık ağrım var. Birde benim aşılama olduğu hafta çok fazla kahverengi akıntım oldu doktora sordum normal dedi progestan bu tür yan etkiler yapıyormuş iki gün akıntı olmadı şimdi yine başladı siz böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yarın test günüm bakalım ne çıkacak.
Benimde akıntım yok ama bugün çok sancım var test yaptınız mı n çıktı sonuç inşallah pozitiftir

Merhaba sonucunuz ne oldu? Benim de lekelenmem oluyor sizin gibi

X