Yok kuzum eşimde bi sorun yok 160 milyondan aşşa çıkmadı hiç testlerieşinizin sperm sayısı nasıl peki sizin yumurtatalıklarda mesela ilişkide girimsi sıvı geliyor dimi
sende hiç ilişkide bosalma olmuyor muyaniYok kuzum eşimde bi sorun yok 160 milyondan aşşa çıkmadı hiç testleri
o tarz bi akıntı yok bende
Pcosdan dolayı çok fazla yumurta oluyo ama büyüklüğü yapısı uygun değil sanırım şuan bile aşılama için yumurta geliştirici iğne kullanırken 50 Yumurta oluştu ama sadece 3 tanesi istenen büyüklükte
Ne sormak istediğini anlamıyorumsende hiç ilişkide bosalma olmuyor muyani
cocugu erkegın orgazm sıvısı yapıyororgazm sıvı gelmiyor mu
daha once bu konuda sorunlarım oldu cunkucocugu erkegın orgazm sıvısı yapıyorbutun vajınusmuslulara zevk sormussun gelmıssın burda orgazm ... endıse verıcı
İnşallah olur canımYok ben daha hiç baslamadım bişeye nisanda regl olunca gideceğim .. su an benim için köprüden önce son cıkısinsallah bu asılaamaya gerek kalmadan olur
O spekulum acıtan bişey miİnşallah olur canımBende bugün Aşılamamı oldum. Çok kısa bi işlem korkulacak bişey yok. Beni tek sıkıntıya sokan idrara sıkışık olduğunda yapıolar ben baya sıkışıktım kendimide kastıgım için hafif baskı hissettim o an, spekulumla açıp enjektörle spermleri yumurtalara yakın yere bırakıyorlar. ama 2 3 dakika bile sürmedi, 10 dakika falan da yatırıyolar sonra kalkıyorsun zaten.
Amin canım sağol. hepimiz oluruz inşallahO spekulum acıtan bişey mihayırlı haberlerini bekliyorum sağlıklı minnoş b evlat sahibiolursın insallah cokamin
Anladımmm tesekkür ederimAmin canım sağol. hepimiz oluruz inşallahAslında acıtan bişey değil de girerken ben zorlandım ama benden kaynaklı çok kastım kendimi idrara da sıkışık olunca öyle oldu. :) girdikten sonrasında sıkıntı olmuyor zaten
Acıtmıyor, korkmayınO spekulum acıtan bişey mihayırlı haberlerini bekliyorum sağlıklı minnoş b evlat sahibiolursın insallah cokamin
Aynı durumdayızMerhabalar ben nisanda aşılamaya baslayacağım insallah ancak biraz korkularım var nolur bana süreci tek tek anlatır mısınız ? Ben alttan muayene bile olmaya korkan bir insanım vajinal ultrasona bile yeni alıştımhsg çekilirkende anestezi ile çekildim cok zorlar mı beni?