Aşılama Aşılama Öncesi İç Dökme Seansı (:

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşinizin sperm sayısı nasıl peki sizin yumurtatalıklarda mesela ilişkide girimsi sıvı geliyor dimi
Yok kuzum eşimde bi sorun yok 160 milyondan aşşa çıkmadı hiç testleri
o tarz bi akıntı yok bende
Pcosdan dolayı çok fazla yumurta oluyo ama büyüklüğü yapısı uygun değil sanırım şuan bile aşılama için yumurta geliştirici iğne kullanırken 50 Yumurta oluştu ama sadece 3 tanesi istenen büyüklükte

sende hiç ilişkide bosalma olmuyor muyani

Yok ben daha hiç baslamadım bişeye nisanda regl olunca gideceğim .. su an benim için köprüden önce son cıkıs insallah bu asılaamaya gerek kalmadan olur
İnşallah olur canım Bende bugün Aşılamamı oldum. Çok kısa bi işlem korkulacak bişey yok. Beni tek sıkıntıya sokan idrara sıkışık olduğunda yapıolar ben baya sıkışıktım kendimide kastıgım için hafif baskı hissettim o an, spekulumla açıp enjektörle spermleri yumurtalara yakın yere bırakıyorlar. ama 2 3 dakika bile sürmedi, 10 dakika falan da yatırıyolar sonra kalkıyorsun zaten.

O spekulum acıtan bişey mi hayırlı haberlerini bekliyorum sağlıklı minnoş b evlat sahibiolursın insallah cokamin

O spekulum acıtan bişey mi hayırlı haberlerini bekliyorum sağlıklı minnoş b evlat sahibiolursın insallah cokamin
Amin canım sağol. hepimiz oluruz inşallah Aslında acıtan bişey değil de girerken ben zorlandım ama benden kaynaklı çok kastım kendimi idrara da sıkışık olunca öyle oldu. :) girdikten sonrasında sıkıntı olmuyor zaten

Anladımmm tesekkür ederim

Aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…