Asilama olmali mıyım karar veremiyorum

Hafsaseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
31
7
1
34
Herkese merhaba. Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yaşında kızım var. 2senedir gebe kalamıyorum. 4kez catlatma ignesi denedik olmadı. Bu ay aşılama yapılacak. Doktor aşılama da ihtimal daha fazla dedi ama benim hiç umudum kalmadı. Aşılama olmalı miyim?

Merhabalar 8 yıldır çocum olmadı sebepsiz infeltilite arkadaşım bitkisel ilaç ile gebe kaldı benim durumumu da biliyordum Ben inanıp güvenemediğim için umudumu kaybettiğim için bir süre bitkisel ürünü almadım Sadece bir kere Kimyasal gebelik yaşadım Onun haricinde gebelik yaşamadım Ocak ayında regl dönemi kullanıyoruz ürünü sipariş ettim Ocak ayında kullandım Şubat ayında regl olacağım regli tarihime 3 gün kaldı 4 gün test yaptım silik çıktı Yani umudunu kesme ummadık zamanda Rabbim nasip ediyor İnşallah sana da güzellik ve kolaylıkla hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim

Öncelikle evladınızı Allah bağışlasın benimde 4yaşında bi kızım var 3. Klomen+çatlatma iğnesi tedavisinde olmuştu. Bizde 2 yıldır istiyoruz olmuyor 3 ay yine klomen çatlamaiğnesi kullandım olmadı. Bu ay doktor aşılama yapcaz dedi çok korktum bilmediğim bişey sonuçta ama çok basit bir işlemiş hiç zor değil. 5 gün oldu adet günümü bekliyorum işte bakalım hayırlısı olsun. İnşallah sizin içinde hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…