Aşılama oldum

abcde1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
5
2
1
25
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda 7 gün önce aşılama yaptırdım dayanamadım aşılamadan 3 gün sonra test yaptım hafif çıktı çıktı sevimdim bugün 7. Gün ve tek çizgi 15 güne kadar beklememiz gerekmiş sizinde böyle durum oldumu yardımcı olursanı sevinirim

Merhaba ben de aynı şekildeydi aşılama 7 gün çatlatma iğnesi 9 gün geçti şu an hala ikinci çizgi var bugün yaptım iğne etkisi ne zaman geçmeye başlayacak diye sanırım daha zamanımız var 10 gün sürüyor diyorlar iğne etkisi çok idrara çıkmak da çabuk atıyormuş sanırım etkiyi baya bir konu okudum forumda ama tek çare beklemek 14. Gün kan ver demişti doktor ben de sabredemedim test yaptım bekleyelim 14. Günü canım

Çok erken canım doğru sonuç için beklemelisin en azından 13. Güne kadar sabret kesin sonuç verir o zaman.

Genelde 12. Günü tamamen geçmiş olur etkisi canım.

Allahım inşallah iki gün sonra da pozitif görebilirim ya ama sanki genelde pozitiften negatife dönüyormuş sonra adete yaklaştıkça pozitif çıkanlar olmuş onlar kesin gebelikmiş di mi
Evet İğnenin etkisi sıfırlanıyor negatif oluyor sonra gebelik hormonu tekrara yükleniyor. Benim 11. Gün pozitifti 12. Gün negatif oldu 13. Gün tekrardan silik çizgi çıkmıştı. İnşallah sende pozitifi görürsün

İnşallah çok teşekkür ederim

17 si adet olmam gerekiyor o zaman yapıcam inşallah test güzel sonuçlar alırız Rabbimin izniyle

Tuttumu aşılamanız acaba

Belirtin varmıydı canım

Test yaptım negatif çıktı tam 15. Gün bugün moralim bozuldu
Benimde 12 gün test yaptım negatif m sadece dua edip elimden geleni yapıyorum başka çare yok maalesef r tekrar aşılama denicez olmazsa tüp bebek oda baya maliyetli Rabbım yardımcımız olsun

Merhaba aşılama yaptirmaya nasil karar verdiniz acaba, benim hormonlarim iyi 14 aralikta hsg cektirdim oda iyi cikti. Esiminde spermleri iyi . Progesteron hormonuna baktircam 21. Gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…