• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olanlar tutanlar tutmayanlar

Ensu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
39
21
38
26
Merhaba ben bu ayın 9 unda aşılama oldum florence nightingale de. Bu süreçte yaptınız ve yapmadığınız şeyler nedir. Önerilerinize açığım. Pco hastasıyım tek tüpüm tıkalı bakalım bu ay inşallah tutar ilk defa aşılama yaptırdım. Öncesinde femera kullandım ve ovitrella iğne oldum. Dualarınızı eksik etmeyin

Merhaba ben bu ayın 9 unda aşılama oldum florence nightingale de. Bu süreçte yaptınız ve yapmadığınız şeyler nedir. Önerilerinize açığım. Pco hastasıyım tek tüpüm tıkalı bakalım bu ay inşallah tutar ilk defa aşılama yaptırdım. Öncesinde femera kullandım ve ovitrella iğne oldum. Dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım oldu

Merhaba canı
Merhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntı
Merhaba canım bende cuma günü aşılama oldum bu 2. aşılamam bol bol dinleniyorum bende dün ve bugün biraz kasık ağrım var dün yumurtlayacakmışım gibi bi akıntım oldu
Merhaba canım bugün 9. Günüm ve test yapmak istiyorum ama çıkmaz sanırım. Yarında evlilik yıldönümümüz şuanda kasıklarımda batma ruh hali değişikliği kabızlık vs var sizce test yapmalı mıyım

Canım bence çok erken çıkmaz idrarda kanda da 10. Gün bile çıkmayanlar vardı en güzeli beklemek inşallah hediyeniz sizinledir canım🤲🏻Benimde 5. Günüm bugün öyle aşırı bi ağrım yok hafif arada olup geçiyor o kadar inşallah yeni yıla bebişlerimizin haberiyle gireriz🤲🏻🤲🏻

Merhaba canı

Merhaba canım bugün 9. Günüm ve test yapmak istiyorum ama çıkmaz sanırım. Yarında evlilik yıldönümümüz şuanda kasıklarımda batma ruh hali değişikliği kabızlık vs var sizce test yapmalı mıyım
çıkmayabilir ama kan testinde değer düşükte olsa çıkma ihtimalı vücudunuzun salgıladığı hcg hormonuna bağlı

Benimde aynıları var beyaz akıntı falan da var

Merhaba. Bende aşılama olacağım, bugün akşam dokuzda çatlatma iğnesi, cuma sabah 9 da ise biz orada olacakmişiz.Yani tam 36 saat sonra. Sizin de mi böyle oldu? Geç mi değil mi anlayamadım. Bir de bu işlem ne kadar sürüyor acaba eşimin sadece 3-4 saat izini var

Merhaba. Bende aşılama olacağım, bugün akşam dokuzda çatlatma iğnesi, cuma sabah 9 da ise biz orada olacakmişiz.Yani tam 36 saat sonra. Sizin de mi böyle oldu? Geç mi değil mi anlayamadım. Bir de bu işlem ne kadar sürüyor acaba eşimin sadece 3-4 saat izini var
Merhaba canım. Aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyor. Benim de 36 saat sonra aşılama yapıldır. Bize sabah 8de burda olun demişlerdi. Eşim 8de örnek verdi 2 saat sonra en hareketli sağlıklı olanlarını ayıklayıp saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Aşılama işlemi 5 dk bile sürmüyor. Sonra 20 dk dinlenip eve geldik. Benimde 5. Günüm bekliyorum bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize🤲🏻

Benimde aynıları var beyaz akıntı falan da var
Benim yoğun akımtım yok ama arada geliyor yine bazen de hafif kasık ağrım olup geçiyor. Ama test için daha erken. Bikaç gün sonra tekrarla istersen ama kanda yapsan daha net olur bence.

Merhaba canım. Aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyor. Benim de 36 saat sonra aşılama yapıldır. Bize sabah 8de burda olun demişlerdi. Eşim 8de örnek verdi 2 saat sonra en hareketli sağlıklı olanlarını ayıklayıp saat 11:00 de aşılamam yapıldı. Aşılama işlemi 5 dk bile sürmüyor. Sonra 20 dk dinlenip eve geldik. Benimde 5. Günüm bekliyorum bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize🤲🏻
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bende bugün çatlatma iğnesi vurdum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu arada bana cuma günü parasını ödeyeceğiniz ama covid de dahil etmişler. Siz de covid testi verdiniz mi

Bu arada bana cuma günü parasını ödeyeceğiniz ama covid de dahil etmişler. Siz de covid testi verdiniz mi
Ben şehir hastanesinde yaptırdım aşılamadan 2 gün önce yapıldı covid testimiz. Eğer pozitif çıkarsa aşılamayı iptal ediyorlar. İnşallah bi sıkıntı olmadan yaptırır kavuşursun bebeğine 🤲🏻🤲🏻

Merhaba kızlar bende geçen ay yaptırdım aşılama ama tutmadı şimdi tedaviye devam ediyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin beklemek çok zor ama sakın vücudunuzu dinlemeye kalkmayın çünkü hep yanıltıyor iğnelerin ilaçların etkisi çok fazla oluyor bazen 😕

Bide bişey sorcam ben yeni üyeyim de şimdi bu konuya mesaj gelince bildirim almak istiyorum nasıl yapcam çünkü tekrar yazdığım yere dönmek zor oluyor🤦‍♀️🙈😄

Merhaba aşılama yaptıranlar, aşılamadan sonraki gün sizde de kan geldi mi.hafif kahve topak seklinde

Merhaba aşılama yaptıranlar, aşılamadan sonraki gün sizde de kan geldi mi.hafif kahve topak seklinde
Ewt geldi canım ama aynı gün başladı benimki baya sürdü 4 5 gün felan hafif kahverengi lekeler olarak ama doktorum söylemişti zaten kanama olur korkma diye

Back
X