- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
- 103
- Konu Sahibi buket_zehra
-
Aylar ne oluyor canim bende dun verdim amh bakmiyorlardi bana pko var nasil olsa diyeKızlar ya benim amh değerim 3. ayda 3,12 - 8. ayda 3,51 - ve 11. ayda 2,06 çıktı bunun anlamı ne acaba anlayamadım bu iniş çıkışları ??? Bilen var mı??? G Gmz8388 @yaprakali @begonya23456Neic F fatma lufer Deli_Esme @afra1685 @Sym5058
Yani 3 kere yaptirdilar testi 3 u de farklı neden acaba diye soru işareti kaldi kafamdaAylar ne oluyor canim bende dun verdim amh bakmiyorlardi bana pko var nasil olsa diye
Canim hayirlisi olsun ama bu aşılama isi garip geldi bana tutan çok nadir. Bende ikinci aşılamadan sonra ara vericektim doktor klomen kullan istersen dedi bugun 13.gunumdu 18.5mm yumurtam oluşmuş çatlatma ignesi yapti Allahtan umut kesilmez
İnşallah güzel haberlerini alırız canımCanim hayirlisi olsun ama bu aşılama isi garip geldi bana tutan çok nadir. Bende ikinci aşılamadan sonra ara vericektim doktor klomen kullan istersen dedi bugun 13.gunumdu 18.5mm yumurtam oluşmuş çatlatma ignesi yapti Allahtan umut kesilmez
İnşallah olur bu arada canımCanım çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin ben beklemedeyim yılbaşından sonra belki tekrar doktora giderim
inşallah güzel haberini de alırım. Hayırlısı olsun senin için canım2ci asilamamda bugin son yumurta takibim bakalim konyrole gidiorum hakkimzda hayırlısı
canım naptın tekrar aşılama yaptırdınmı sizce bayan doktormu erkek doktormu?
çok geçmiş olsun canım bende bu ay eşime keçi boynuzu kendimede incir havuç deneyecem ya nette birsürü kür var incir havuç, bal çorekotu, infoliccombi ,prowomen acaba hangisi etkili olurGelelim kistime 4 cm ye kadar küçülen sağ overdeki çikolata kistim klomenden sonra iki ay içinde 6.5 cm oldu mr a girmiştim aralık ayında sonucu Dr a gösterdim ameliyatla alalım dedi..hala karar veremedim bide clife diye bi macun siparis ettim adetimi bekliyorum ona başlamak için ameliyattan önce son kez onu deniycem inşaallah faydası olur..şu mübarek günde hepinizden dua bekliyorum
çok geçmiş olsun canım bende bu ay eşime keçi boynuzu kendimede incir havuç deneyecem ya nette birsürü kür var incir havuç, bal çorekotu, infoliccombi ,prowomen acaba hangisi etkili olur
çok geçmiş olsun canım bende bu ay eşime keçi boynuzu kendimede incir havuç deneyecem ya nette birsürü kür var incir havuç, bal çorekotu, infoliccombi ,prowomen acaba hangisi etkili olur
Gelelim kistime 4 cm ye kadar küçülen sağ overdeki çikolata kistim klomenden sonra iki ay içinde 6.5 cm oldu mr a girmiştim aralık ayında sonucu Dr a gösterdim ameliyatla alalım dedi..hala karar veremedim bide clife diye bi macun siparis ettim adetimi bekliyorum ona başlamak için ameliyattan önce son kez onu deniycem inşaallah faydası olur..şu mübarek günde hepinizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?