Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım

Ben klomen kullanmıştım sonrasında ovitrelle yapıldı 14 gün sonra malesef adet oldum ama aşırı bir sancıyla..Dr a gittim sanırımohss oldum bana öyle demediler ama araştırdıgim kadariyla sıkıntılarım aynıydı. Hastanede yattım 5 gün neyse sonra çıktım bi hafta geçmedi bu sefer yine felaket bi sancı enfeksiyon olmuşum pelvik apse tanisiyla yine 5 gün yattım hastanede...şimdide adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım negatif ama aşırı şekilde yumurta akıntısı gibi akıntı var noluyor bana anlamadım

Gelelim kistime 4 cm ye kadar küçülen sağ overdeki çikolata kistim klomenden sonra iki ay içinde 6.5 cm oldu mr a girmiştim aralık ayında sonucu Dr a gösterdim ameliyatla alalım dedi..hala karar veremedim bide clife diye bi macun siparis ettim adetimi bekliyorum ona başlamak için ameliyattan önce son kez onu deniycem inşaallah faydası olur..şu mübarek günde hepinizden dua bekliyorum

selam kızlar benim 2. aşılamam da tutmadı G Gmz8388 Y yaprakali @begonya23456 Neic F fatma lufer Deli_Esme Sizde durumlar nedir?
canım naptın tekrar aşılama yaptırdınmı sizce bayan doktormu erkek doktormu?

çok geçmiş olsun canım bende bu ay eşime keçi boynuzu kendimede incir havuç deneyecem ya nette birsürü kür var incir havuç, bal çorekotu, infoliccombi ,prowomen acaba hangisi etkili olur

Ben 2 kez aşılamadan sonra ara verdim. Bekliyorum nasip olunca olacak inşallah bebişimiz

Y yaprakali Ben 2 aşılamayı da devlette oldum. Sürekli değişti doktorum bir kadın bir erkek ama ben devlet hastanesinden memnun kaldım.

Kist başa bela allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…