- Konu Sahibi buket_zehra
-
Ben başladım iğne verdi doktorum 6 gün oldu daha yeterince buyumedı yumurtam o yüzden igneye devam. Senin sorunun ne canım?Canım bende bu ay aşılama dusunuyorum ama benim bir oğlum var o yuzden belki bana aşılama yapmazlar diye özele gitcem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
sorun yok canım ama olmadıda inşallah bebiin olurBen başladım iğne verdi doktorum 6 gün oldu daha yeterince buyumedı yumurtam o yüzden igneye devam. Senin sorunun ne canım?
canım sana hemen aşılama yapmaz tahlillere bakar ki benim 4 ay sürdü bakmaları sonra klomen ve çatlatma iğnesi başlar.Bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay birinci yilimiz olacak. 7 aydır bebeğimiz olmadı. Önümüzdeki ay başlamak istiyorum
İnş senin de olur cnm... ben de hiç yok yaş 29 zaten geç evlendim zor yanisorun yok canım ama olmadıda inşallah bebiin olur
Ben adetimin 1. Günü gittim bana igneye başla bu aksam dedi bakalım kullanıyorum. Bazİ doktorlar 2. Günü başlatıyor.Aşılama için adetin kaçıncı günü doktora gidiyorsunuz kizlar? Ignelere kaçıncı gün baslaniyor
Önce bence git nedir sorun onu öğren cnm öyle pat diye aşılama gerek yok belki de basit bir sorundur ilaç falan verir doktor bi görün tahalil falan yaptır ama adetinin ilk günü Git doktoraBende bu ay olmazsa önümüzdeki ay birinci yilimiz olacak. 7 aydır bebeğimiz olmadı. Önümüzdeki ay başlamak istiyorum
Doktora çok gittim alttan ultrasonla baktılar hormonlara baktılar sorun yoktu. Bir yıl olsun dedilerÖnce bence git nedir sorun onu öğren cnm öyle pat diye aşılama gerek yok belki de basit bir sorundur ilaç falan verir doktor bi görün tahalil falan yaptır ama adetinin ilk günü Git doktora
Şimdi ben ilk gittim kan testleri eşinin Sperm testi ve rahim filmi önce bunlari isteyip bakacak. Rahim filmi hiç cekilmediysen belki de tüpler tıkalı film de açılır diyorlar ins öyle olur da ugrasmazsin rahim filmi ile yirtarsın hele ki kist allahim büyük dermansiz dert vermesin ama kist çok belaDoktora çok gittim alttan ultrasonla baktılar hormonlara baktılar sorun yoktu. Bir yıl olsun dedilerbelki rahim filmi der
Yani bana ilk gittiğim de bunları yaptır gel dedi sonra zaten rahim filminde patladik film rahim darligim dan net çıkmadı vs vs sonrası malum histeroskobi laparoskopi şimdi asilamaŞimdi ben ilk gittim kan testleri eşinin Sperm testi ve rahim filmi önce bunlari isteyip bakacak. Rahim filmi hiç cekilmediysen belki de tüpler tıkalı film de açılır diyorlar ins öyle olur da ugrasmazsin rahim filmi ile yirtarsın hele ki kist allahim büyük dermansiz dert vermesin ama kist çok bela
Insallah bi mucize olur da en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz .Çok zormus bu bekleyisYani bana ilk gittiğim de bunları yaptır gel dedi sonra zaten rahim filminde patladik film rahim darligim dan net çıkmadı vs vs sonrası malum histeroskobi laparoskopi şimdi asilama
Amin cnm aminnnnInsallah bi mucize olur da en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz .Çok zormus bu bekleyis
Canım ya Allâh tez zamanda nasip etsin sana da sorun neydi peki senin ?ekimde aşılama olmuştum bende malesef negatif sonuçlandı
adetin 3.günü iğnelere başladım
Canım ya Allâh tez zamanda nasip etsin sana da sorun neydi peki senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?