Gebeliğe Hazırlık Aşılama olan anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buket_zehra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
297
155
303
Sakarya
Benim 3. Evre kistim var. Devlet tüp bebek için devlet 3 yıl evli ve 2 aşılama şartı veriyor. Ben de bu ay aşılama yoluna girdim. İğne vuruluyorum. Kist olupta hamile kalan veya olumsuz olan kader ortaklarım benimle paylaşırlar mı acaba ?

Canım bende bu ay aşılama dusunuyorum ama benim bir oğlum var o yuzden belki bana aşılama yapmazlar diye özele gitcem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye

Canım bende bu ay aşılama dusunuyorum ama benim bir oğlum var o yuzden belki bana aşılama yapmazlar diye özele gitcem sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
Ben başladım iğne verdi doktorum 6 gün oldu daha yeterince buyumedı yumurtam o yüzden igneye devam. Senin sorunun ne canım?

Açıkçası kizlar benim de pat diye aşılama olmadı şimdi benim hikayem ben 1 yıl bebegimiz olmayınca gittim bana mart ayinda bir sürü tahlil yaptırdı doktor ve sonunda rahim filmi de rahmin dar histeroskobi yapıcaz dendi 5 ay gecti zor bela ameliyat gunu aldim ve histeroskobi ye aldılar ve çıktığım da tam 4 saat geçmiş meğer benim kistim yumurta ve tüpe yapışmış laporoskopi ye almışlar beni sonrasında 2 3 ay korunma ilaç vs vs sonra durum buraya geldi anlayacağınız ayrica kistimi alamadilar sadece icini temizlediler çünkü yumurtam ve tupume yapışık ve bu da yumurtamin kalitesini düşürüyor dua edin kizlar tutsun. Allah bizim gibi çocuk isteyen herkeze nasıp etsin ins

Bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay birinci yilimiz olacak. 7 aydır bebeğimiz olmadı. Önümüzdeki ay başlamak istiyorum
Önce bence git nedir sorun onu öğren cnm öyle pat diye aşılama gerek yok belki de basit bir sorundur ilaç falan verir doktor bi görün tahalil falan yaptır ama adetinin ilk günü Git doktora

Önce bence git nedir sorun onu öğren cnm öyle pat diye aşılama gerek yok belki de basit bir sorundur ilaç falan verir doktor bi görün tahalil falan yaptır ama adetinin ilk günü Git doktora
Doktora çok gittim alttan ultrasonla baktılar hormonlara baktılar sorun yoktu. Bir yıl olsun dediler belki rahim filmi der

Doktora çok gittim alttan ultrasonla baktılar hormonlara baktılar sorun yoktu. Bir yıl olsun dediler belki rahim filmi der
Şimdi ben ilk gittim kan testleri eşinin Sperm testi ve rahim filmi önce bunlari isteyip bakacak. Rahim filmi hiç cekilmediysen belki de tüpler tıkalı film de açılır diyorlar ins öyle olur da ugrasmazsin rahim filmi ile yirtarsın hele ki kist allahim büyük dermansiz dert vermesin ama kist çok bela

Yani bana ilk gittiğim de bunları yaptır gel dedi sonra zaten rahim filminde patladik film rahim darligim dan net çıkmadı vs vs sonrası malum histeroskobi laparoskopi şimdi asilama

Canım ya Allâh tez zamanda nasip etsin sana da sorun neydi peki senin ?

başta eşimde morfoloji ve bende prolaktin sorunu vardı uzun süreli tedavi gördük şuanda sebepsiz infertilite tanısı koydular hiçbir problem yok direk tüp bebek istemiştim doktorum 1 kez aşılama deneyelim diye ısrarda bulundu o yüzden aşılama denedik ama tutmadı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…