Senin için çok sevindim. Bana yakında değil maalesef her gidişim de sabahtan yarım gün olmuyorum..
Evet evet devlet öyle. Bizi de muayene alıyorlar tuvaleti kapatıp kabin yapmışlar. Kadınlar çıplak orda bekliyor. Muayene olan giyiniyor diğeri çıkıyor.. vajinal bakarken kullandığı cihaza prezervatif takmıyor.. rapor işi olmasa gerçekten hijyenikte değil..
Evet yaa. Şu raporu alana kadar bir enfeksiyon kapmasak bari. Vallahi yıldım. 2 hasta aynı anda giriyor bizde de. Biri vajinal muayene olurken diğeri kabinde. Bazen yanlışlıkla çıkıyorlar , diğer kadın genital bölge açık şekilde ay uf çok fena valla.
Evet yaa. Şu raporu alana kadar bir enfeksiyon kapmasak bari. Vallahi yıldım. 2 hasta aynı anda giriyor bizde de. Biri vajinal muayene olurken diğeri kabinde. Bazen yanlışlıkla çıkıyorlar , diğer kadın genital bölge açık şekilde ay uf çok fena valla.
Ay Allah korusun olmadan geçer gider kuzum inşallah.. İstanbul’da Hisar continentalde yaptırmıştım diğer iki aşılamayı.. o kadar hijyenikti ki.. kabinde tek kullanımlık etek şeklinde örtüleri var muayene olurken giymeniz için
Ay Allah korusun olmadan geçer gider kuzum inşallah.. İstanbul’da Hisar continentalde yaptırmıştım diğer iki aşılamayı.. o kadar hijyenikti ki.. kabinde tek kullanımlık etek şeklinde örtüleri var muayene olurken giymeniz için
Pcos var mı yumurtaların yavaş mı büyüyor? Bende bir sorun yok yumurtalarım kendi kendine de büyüyüp çatlıyor zaten sanırım o sebeple sadece uyarma amaçlı düşük doz kullandı