merhaba kızlar benim sizlere aşılama hakkında birşeyler danışmam gerek. ben jinekolojik olarak gerekli kontrolleri oldum herhangi bir sorun yok denildi. eşimde sperm sayısı düşük çıktı (6 milyon) ve morfoloji düşük (%3). doktor 3 ay kullanması için eşime proxeed plus verdi. şu an 2 ay 15 gündür kullanıyor yani 5. kutusu yeni bitti. 3 ay dolduktan sonra eğer olmazsa aşılama yapılmalı dedi. biz proxeed yanında incir tüketiyoruz zeytinyağında bekletilmiş olarak. 3 ayın dolmasına 15 gün kaldı benim reglime ise 9 gün var herhangi bir gebelik belirtim yok ben yine olmadığını düşünüyorum. eşim bu hafta perşembe cuma gibi spermyogram yaptırmayı düşünüyor. sonuç yine düşük çıkarsa sizce aşılama olmalı mıyım? aşılama hakkında hiç bir bilgim yok önemli noktaları nelerdir?tavsiyeniz nelerdir? bu tedavi nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor sonrası nasıl bir süreç bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? bize bunu öneren devlet hastanesi sizce başka yerlere danışmalı mıyız yada devlette bu konuda hizmet nasıl oluyor ?