merhaba kızlar benim sizlere aşılama hakkında birşeyler danışmam gerek. ben jinekolojik olarak gerekli kontrolleri oldum herhangi bir sorun yok denildi. eşimde sperm sayısı düşük çıktı (6 milyon) ve morfoloji düşük (%3). doktor 3 ay kullanması için eşime proxeed plus verdi. şu an 2 ay 15 gündür kullanıyor yani 5. kutusu yeni bitti. 3 ay dolduktan sonra eğer olmazsa aşılama yapılmalı dedi. biz proxeed yanında incir tüketiyoruz zeytinyağında bekletilmiş olarak. 3 ayın dolmasına 15 gün kaldı benim reglime ise 9 gün var herhangi bir gebelik belirtim yok ben yine olmadığını düşünüyorum. eşim bu hafta perşembe cuma gibi spermyogram yaptırmayı düşünüyor. sonuç yine düşük çıkarsa sizce aşılama olmalı mıyım? aşılama hakkında hiç bir bilgim yok önemli noktaları nelerdir?tavsiyeniz nelerdir? bu tedavi nasıl yapılıyor ne zaman başlanıyor sonrası nasıl bir süreç bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? bize bunu öneren devlet hastanesi sizce başka yerlere danışmalı mıyız yada devlette bu konuda hizmet nasıl oluyor ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama aşılama nasıl yapılıyor
- Konu Sahibi leylacv
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
Merhaba reglinin 2. veya 3.gün Dr cagiracak seni alttan muayene edecek sonra durumuna gore ilaç verecek bu ilaç ya kalçadan iğne yada göbekten kendin yapabiliyorsun çok kolay seni belirli günlerde cagirack gel yumurtalar nasıl buyume var mi diye yumurtalar 18 19 mm gelince catlatma iğnesi verir göbekten yaparsın sonracigima 36 saat sonra yumurtalar çatlar o gün belirtilen saatte dr olacaksın ayni gün eşinde sperm verecek eger yeterli değilse doping uygulaniyor o sperm en fazla yarim saat icerisinde Dr da olmali idrarını tutacaktin hoppidi aşağıdan katater ile spermi verecekler ağrısız acisiz
teşekkür ederim canım peki benim yumurtam doğal olarak gelişip o boyuta gelse bile yine bu ilaçlar kullanılıyor mu?Merhaba reglinin 2. veya 3.gün Dr cagiracak seni alttan muayene edecek sonra durumuna gore ilaç verecek bu ilaç ya kalçadan iğne yada göbekten kendin yapabiliyorsun çok kolay seni belirli günlerde cagirack gel yumurtalar nasıl buyume var mi diye yumurtalar 18 19 mm gelince catlatma iğnesi verir göbekten yaparsın sonracigima 36 saat sonra yumurtalar çatlar o gün belirtilen saatte dr olacaksın ayni gün eşinde sperm verecek eger yeterli değilse doping uygulaniyor o sperm en fazla yarim saat icerisinde Dr da olmali idrarını tutacaktin hoppidi aşağıdan katater ile spermi verecekler ağrısız acisiz
Yani konu hakkında bilgim hiç yok canım SSK bize çok yakın daha önce kontrolleri hep orda olduk zaten aşılamayı da bize onlar önerdi sence bunu nerde yapmak daha iyi olur?Asilamanin proseduru böyledir amac yumurtalari daha erken surede elde edebilmek ozele mi gidicen sgk mi
- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
Hangi hastahane hangi sehirdesin iyice arastirYani konu hakkında bilgim hiç yok canım SSK bize çok yakın daha önce kontrolleri hep orda olduk zaten aşılamayı da bize onlar önerdi sence bunu nerde yapmak daha iyi olur?
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Evt cnmReglin 2. Günü altan muayene mi ediyor
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Insallah cnmbende merak ediyordum
bu konu iyi olmuş .
kadın olmak ne zor .
inşallah kendiliğinden olur da bunlara hiç gerek kalmaz
- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Ben iki kere aşılama oldum
ikisinde de tutmadı
bence aşılama zaman kaybı boş yere umut bağlama
burda cok arkadasla yazıstık, hiçbirininki de tutmadı.
eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir
bir de evicap ( e vitamini içir)
sen rahim filmi çekindin mi?
çekinmediysen onu da çektir
- 10 Ocak 2017
- 211
- 61
- 28
- 36
Ay ne gUzel maşallah allahım kucaginiza almayi nasip etsin sadece bunu mu kullandınız. Benim eşimde de morfoloji yüzde 0 iler hızlı hareketlilik yüzde 16 keçiboynuzu ve e vitamini takviyesi düşünüyorum. Siz bu incir kurunu nasıl yaptınız başka bir şey kullandiniz mi bizde çocuk istiyoruz aşılama kararı verdi Doktorum ama kürlerle spermi güçlendirmek bana daha mantikli geldi yardımcı olursanız sevinirimKızlar çok şükür ki dün hamile olduğumu öğrendim henüz çok erken tabi daha 2 haftalıkmış bizdeki tek sorun spermdi ve en etkili şey zeytinyağında beklemiş incir oldu. 6 milyon olan sperm 60 milyon olmuş gebeliği öğrenmeden bikaç gün önce test yapmıştık
Canım bize de aşılama denildi. Keçiboynuzu e vitamini kullandık yükseleceğine 20 milyon daha azaldı. Eğer takviye alacaksınız proxeed alın biz onu aldık 2ay 15 gün içinde 6 milyondan 60 milyona yükseldi diğer değerlerde yükseldi. O ay da hamile kalmışım zaten. Birde zeytinyağında incir yedik eşimle ben. Daha çok eşim tüketti düzenli olarak. İncirleri ortadan yarıp zeytinyağı içine attık sürekli uğraşmamak için bi kaba doldurup üstüne zeytinyağı doldurduk her sabah aç karnına iki tane eşim bir tane ben yedimAy ne gUzel maşallah allahım kucaginiza almayi nasip etsin sadece bunu mu kullandınız. Benim eşimde de morfoloji yüzde 0 iler hızlı hareketlilik yüzde 16 keçiboynuzu ve e vitamini takviyesi düşünüyorum. Siz bu incir kurunu nasıl yaptınız başka bir şey kullandiniz mi bizde çocuk istiyoruz aşılama kararı verdi Doktorum ama kürlerle spermi güçlendirmek bana daha mantikli geldi yardımcı olursanız sevinirim
- 10 Ocak 2017
- 211
- 61
- 28
- 36
Proxeed i disaridan alabiliyor muyuz yoksa doktor mu yazıyor yani reçetesiz alınıyor mu bilgin için teşekkürler .Canım bize de aşılama denildi. Keçiboynuzu e vitamini kullandık yükseleceğine 20 milyon daha azaldı. Eğer takviye alacaksınız proxeed alın biz onu aldık 2ay 15 gün içinde 6 milyondan 60 milyona yükseldi diğer değerlerde yükseldi. O ay da hamile kalmışım zaten. Birde zeytinyağında incir yedik eşimle ben. Daha çok eşim tüketti düzenli olarak. İncirleri ortadan yarıp zeytinyağı içine attık sürekli uğraşmamak için bi kaba doldurup üstüne zeytinyağı doldurduk her sabah aç karnına iki tane eşim bir tane ben yedim
Reçetesiz satılıyor canım herhangi bir yan etkisi yok kendin alabiliyorsun bizim tüm değerler yükselince biz doktora sorduk ne zamana kadar kullanalım diye bebek olana kadar kullanın hiç zararı yok dediProxeed i disaridan alabiliyor muyuz yoksa doktor mu yazıyor yani reçetesiz alınıyor mu bilgin için teşekkürler .
- 10 Ocak 2017
- 211
- 61
- 28
- 36
Bilgin için tesekkur ederim peki günde 1 kere mi kullandiniz. Birde normalde kürler yapılırken ilaç kullanımı pek önerilmiyor sizce de bir sakıncasi yok değil mi. Bir de her yerde erkeklerinde folik asit kullanımı ile alakali bir kaç yazı okudum onu da kullandı mi eşiniz. K.bakmayın çok soru sordum fakat bizde çocuk istiyoruz o yüzden araştırıyorum.Reçetesiz satılıyor canım herhangi bir yan etkisi yok kendin alabiliyorsun bizim tüm değerler yükselince biz doktora sorduk ne zamana kadar kullanalım diye bebek olana kadar kullanın hiç zararı yok dedi
Yok canım sadece sabah akşam proxeed kullandı eşim aç karnına içti. İncir kürü aslında kür bile değil bi gıda yani atıştırmalık tatlı gibi hiç bi zararı yok herşeyle kullanılabilir sonuçta bikaç bitki ot karışımı değil belki öyle bir kür olsa zararı olabilirdiBilgin için tesekkur ederim peki günde 1 kere mi kullandiniz. Birde normalde kürler yapılırken ilaç kullanımı pek önerilmiyor sizce de bir sakıncasi yok değil mi. Bir de her yerde erkeklerinde folik asit kullanımı ile alakali bir kaç yazı okudum onu da kullandı mi eşiniz. K.bakmayın çok soru sordum fakat bizde çocuk istiyoruz o yüzden araştırıyorum.
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Merhaba bende ve eşimde sorun yokMerhaba reglinin 2. veya 3.gün Dr cagiracak seni alttan muayene edecek sonra durumuna gore ilaç verecek bu ilaç ya kalçadan iğne yada göbekten kendin yapabiliyorsun çok kolay seni belirli günlerde cagirack gel yumurtalar nasıl buyume var mi diye yumurtalar 18 19 mm gelince catlatma iğnesi verir göbekten yaparsın sonracigima 36 saat sonra yumurtalar çatlar o gün belirtilen saatte dr olacaksın ayni gün eşinde sperm verecek eger yeterli değilse doping uygulaniyor o sperm en fazla yarim saat icerisinde Dr da olmali idrarını tutacaktin hoppidi aşağıdan katater ile spermi verecekler ağrısız acisiz
Tedaviye başlayacağız
Aşılama bize tavsiye eder ler mi sizce
Hiç bi Bilgim yok ve işe yarar mı