İyi akşamlar kızlar. Size bir sorum olacaktı. 33 yaşındayım 2 yıl 3 aylık evliyim 1 kez gebe kaldım 8 haftalık ken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 6 ay korunduk.1 senedir gebelik oluşmadı. Geçen adetimin 3.günü yaptırdığım tahlillerim de fsh 9.37 çıktı. AMH test sonucum da 0.77 netten biraz araştırdım yumurta rezervim düşük çıkmış. Bu süreçte aşılamamı yoksa direk tüp bebek mi? yaptırmalıyım sizce. Şimdiden çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hiçbirine gerek kalmadan sürprizle gelir bebiş önemli olan amh değeri ve yaşa göre doktor ne tavsiye ediyor?
aşılama normal yolla aynı yüzdelerde bana tüp bebek sanki daha mantıklı geliyor hem fazladan toplanan yumurtaları da dondurursun
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hiçbirine gerek kalmadan sürprizle gelir bebiş önemli olan amh değeri ve yaşa göre doktor ne tavsiye ediyor?
aşılama normal yolla aynı yüzdelerde bana tüp bebek sanki daha mantıklı geliyor hem fazladan toplanan yumurtaları da dondurursun
Canim senin durumunda biri için aşilama gereksiz. Zaten literatürde aşılama diye birşey yoktur cinsel iliskiyle ayni mantiktir. Ha yarar saglagini görüyoruz. Tüplerinizde hafif tıkaniklik varsa, sperm azligniz varsa bu konularda kabul ama bosuna para harcamayin
Canim senin durumunda biri için aşilama gereksiz. Zaten literatürde aşılama diye birşey yoktur cinsel iliskiyle ayni mantiktir. Ha yarar saglagini görüyoruz. Tüplerinizde hafif tıkaniklik varsa, sperm azligniz varsa bu konularda kabul ama bosuna para harcamayin
23 aralık da adet görmem gerekiyor inşallah görmem ama görürsem 26 sı gibi rahim filmi için dr randewu alcam kürtaj olduğum için yapışıklık olabileceğini düşünüyorum.