• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA MI TÜP BEBEK Mİ ? PCOS

anneolmakicin01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
36
3
1
Arkadaslar Merhaba

Ben 4 ay femara kullandım ve gebelik olusmadı. Pcos hastasıyım.
Şİmdi doktor 2 kez aşılama deneyeceğiz olmazsa Tüp bebeğe geçeceğiz dedi. Aşılama ile ihtimal düşük olduğu için direkt tüp bebek mi geçsem diyorum siz ne tavsiye edersiniz? AŞILAMA İLE HAMİLE KALANLAR lütfen yorum yaparmısınız?

Arkadaslar Merhaba

Şİmdi doktor 2 kez aşılama deneyeceğiz olmazsa Tüp bebeğe geçeceğiz dedi. Aşılama ile ihtimal düşük olduğu için direkt tüp bebek mi geçsem diyorum siz ne tavsiye edersiniz? AŞILAMA İLE HAMİLE KALANLAR lütfen yorum yaparmısınız?

Merhaba. Bir yıldır bizde istiyoruz fakat gebelik oluşmadı. Her türlü tahlili eşim ve ben yaptırdık sonra doktora gittik. Her tahlilimiz çok normal, rahim filmim temizdi.Fakat aşılama şansı düşük dediler. Tüp bebek daha garanti geldiği için biz doğrudan tüp bebek aşamasına geçmeye karar verdik. Nasip olursa ekim ayında bahçecide bağlayacağız tedaviye.
Rahim filmi çektirdiniz mi?

Aşılama boşa zaman kaybı diye düşünüyorum. Direk tüp bebeğe başlayın. Ben devlette yaptırdım 2 aşılamayı şart koşuyo tüp bebek için. Özelde yaptıcaksanız hiç uğraşmayın aşılamayla

Merhaba. Bir yıldır bizde istiyoruz fakat gebelik oluşmadı. Her türlü tahlili eşim ve ben yaptırdık sonra doktora gittik. Her tahlilimiz çok normal, rahim filmim temizdi.Fakat aşılama şansı düşük dediler. Tüp bebek daha garanti geldiği için biz doğrudan tüp bebek aşamasına geçmeye karar verdik. Nasip olursa ekim ayında bahçecide bağlayacağız tedaviye.
Rahim filmi çektirdiniz mi?
Evet rahim filmi çektirdim. Eşimde sorun yok şükür bende pcos var. Filmler vs temiz. Devlette oldugu için aşılama mecburmus sanırım...

Ben bu Ağustos ayında yaptirdim Aşılama maalesef olmadı boşa zaman ve para kaybı ama hadi bir deneyelim dedik belki tutar bir umut işte ama olmadı birdaha aşılama ile uğraşmam Biraz zaman geçsin tüpbebek deniycem

merhaba kızlar benim sadece ultrason görüntümde pkos olduğum ortaya çıktı her ay reglim düzenli tüm hormon testlerimde iyi geldi ama sonuç yine de değişmiyor demek ki

Arkadaslar Merhaba

Ben de sebepsiz yere bir yılı geçti gebe kalamıyorum sadece küçük bir çikolata kistim var.klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi bu ikinci ayım olmazsa aşılama sonra tüp bebek önerdi doktorum.ama aşılamaya bir sürü para verme istersen direk tüp yap dedi. Başarı çok daha düşük dedi bilmiyorum ne yapacağım inanılmaz pahalı işlemler bir de üstüne stres yaşıyoruz:(

Ben de sebepsiz yere bir yılı geçti gebe kalamıyorum sadece küçük bir çikolata kistim var.klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi bu ikinci ayım olmazsa aşılama sonra tüp bebek önerdi doktorum.ama aşılamaya bir sürü para verme istersen direk tüp yap dedi. Başarı çok daha düşük dedi bilmiyorum ne yapacağım inanılmaz pahalı işlemler bir de üstüne stres yaşıyoruz:KK43:
evet cok zor bir süreç canım. Rabbim hepimizin kucagını hayırlı saglıklı bebişlerle doldursun insallah... ne karar verdin ?

Back