Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aşılama için süreç çok da uzamıyor aslında sizin orada fazla mı oyaladılar acabaMerhabalar devlet hastanesinden sürec cok uzadığı için İstanbulda bir özelde aşılama denemek istiyorum aşılamaya gidipte tutan memnun kalanlar yazabilir mi lütfen
yeni basladım ama herkes sürec uzuyor dedi siz yaptırdınız mıMerhaba aşılama için süreç çok da uzamıyor aslında sizin orada fazla mı oyaladılar acaba
Bugün dosya işlemleri için gittim evrakları toplayıp adette de aşılama olacak Allah kısmet ederse. Eğer 0 dan başlayacaksanız evet uzun sürebilir ama 1 yılı aşmamış rahim filminiz ve sperm testiniz varsa en önemlisi bu ikisi oluyor geriye kalanlar basit kan tahlilleri falanyeni basladım ama herkes sürec uzuyor dedi siz yaptırdınız mı
Evet hepsi var yaptırdık daha önce baska merkezde. Siz istanbulda mısınız nereye gittiniz ben çam sakuraya gittimBugün dosya işlemleri için gittim evrakları toplayıp adette de aşılama olacak Allah kısmet ederse. Eğer 0 dan başlayacaksanız evet uzun sürebilir ama 1 yılı aşmamış rahim filminiz ve sperm testiniz varsa en önemlisi bu ikisi oluyor geriye kalanlar basit kan tahlilleri falan
Kayseri şehir hastahanesine gidiyorum ben. Siz kimseye kulak asmayın biran önce işlemlere başlayın yazık günah özellere okadar para dökmeye gerek yokEvet hepsi var yaptırdık daha önce baska merkezde. Siz istanbulda mısınız nereye gittiniz ben çam sakuraya gittim
Zaten cok yorulduk maddi olarak muayenelere bile cok paralar harcadık . Cok sağolun rahatlattınız beniKayseri şehir hastahanesine gidiyorum ben. Siz kimseye kulak asmayın biran önce işlemlere başlayın yazık günah özellere okadar para dökmeye gerek yok
Ne demek hepimiz geçtik o yollardan insan artık yoruluyor. İnşallah süreciniz kolay geçerZaten cok yorulduk maddi olarak muayenelere bile cok paralar harcadık . Cok sağolun rahatlattınız beni
Kaç senelik evlisiniz şartlar uyuyorsa bide en önemlileri varmış geri kalan kagıt işleri ilk adette gelin diyorlar ben ist Ümraniye’ye gittim ama seneden yaptıramıyorumMerhabalar devlet hastanesinden sürec cok uzadığı için İstanbulda bir özelde aşılama denemek istiyorum aşılamaya gidipte tutan memnun kalanlar yazabilir mi lütfen
Ben 6 senelik evliyim artık bana yaparlar heraldeKaç senelik evlisiniz şartlar uyuyorsa bide en önemlileri varmış geri kalan kagıt işleri ilk adette gelin diyorlar ben ist Ümraniye’ye gittim ama seneden yaptıramıyorum
Bende devlet hastanesinde aşılama yaptırdım bu ay.Özellerle aynı süreç değişen pek birşey yok aslındaBen 6 senelik evliyim artık bana yaparlar heralde
Sizin İstanbulda mı acaba hangi hastaneBende devlet hastanesinde aşılama yaptırdım bu ay.Özellerle aynı süreç değişen pek birşey yok aslında
İzmir de canımSizin İstanbulda mı acaba hangi hastane
Hadi hayırlı haberlerin olsun insallah canım benimİzmir de canım