aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersinizAşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?
Ne zaman başladı bu belirtiler ? Bir de nasıl beslendiniz ?aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Aşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?
aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi miDün 2. Aşılamam yapıldı bu konuda açılan konulara bakarken denk geldim, umarım buraya yazacak şeylerim olur
Aşılamanın 7.g0nündeyim bende var hepsideaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
inş canım hakkından hayırlısı olsunAşılamanın 7.g0nündeyim bende var hepside
Amin canım sağolinş canım hakkından hayırlısı olsun
Bu belaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Bu belirtilerinin ne zaman görülmeye başladı kaçıncı gün yaniaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
ilk gününden beriBu bel
Bu belirtilerinin ne zaman görülmeye başladı kaçıncı gün yani
Bende de aynı belirtiler var ama korkuyorum olmamasındanilk gününden beri
Tuttu mu sizin aşılamaBende de aynı belirtiler var ama korkuyorum olmamasından
Merhabaa test yaptiniz mi acabaBende dün aşılama oldum ve gaz halsizlik göğüs ucu hassasiyeti acısı var ilk günden böyle göğüs ucu acısı başlar mı tuttuğuna işaret mi bilmiyorum
Yapmaz olur muyum hiçMerhabaa test yaptiniz mi acaba
Bugunde tekrarladiniz miiiAşılamanın 10 uncu günü test yapıp silik çizgi gören sonra hamile kalan var mıııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?