Aşılama Aşılama ile hamilelik belirtileri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

luaa s35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
131
85
13
28
Aşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

İnşallah . Benimde ikinci aşılamam . Aşılama ile hamile kalan birileri yazıp ne yapmışlar nasıl geçmiş bu süreç ekstra bir şeyler yapmışlar mı nelerle beslenmişler öğrensek daha temkinli ilerleriz

Aşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?
aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Dün 2. Aşılamam yapıldı bu konuda açılan konulara bakarken denk geldim, umarım buraya yazacak şeylerim olur
Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi

İlk aşılamam acıbademdeydi ilaçlar falan derken bi 3-3.5 tutturmuştur tam hatırlamıyorum. Orda doktorumun yaşattığı olumsuzluklardan sınra bidaha gitmedim hastaneye sonrasında üniversiteye başladım tekrar aşılama yapalım dediler bu sefer sadece ilaca para verdim fostimon iğne ve em son progestan fitil aldım tedavi boyunca bi tek onlara para verdim hastanede hiç bişeye para vermedim. Acıbadem’e bin basar herşeyiyle.. özellikle doktorların insanlıkları. Ağlayarak gitsem gülerek çıkıyorum moralim düşük olsa yüksek çıkıyorum. Acıbademdeki doktorum ağzımı açtığım anda susturur hiç bişeyi sorgulatmaz her çıktığımda ağlardım. Acıbademdeki aşılamamda gonalf iğne kullanmıştım bu sefer femara+fostimon.

Hanımefendi birkaç konuya da yazmışsınız . Aşılama için yıl gerekçesi yok . Ben bir buçuk yıl oldu evleneli yaptırdım. Ve üniversite hastaneleri de parayla yapmıyor. SGK gününüz yetiyorsa para ödemesi yapmıyorsunuz hastaneye eğer SGK prim gün sayısı yetersiz ise 393 TL ödeme yapıyorsunuz ilaçları da kendiniz karşılıyorsunuz prim yetersizse ama öyle bir sıkıntınız yoksa devlet karşılıyormuş birazını

aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Bu bel
Bu belirtilerinin ne zaman görülmeye başladı kaçıncı gün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…