çatlatma iğnesinin kaçıncı günü bugünİlk günlerde kasık ağrım vardı göğüslerim şişmişti ama şimdi hepsi geçti regl olucam gbi bi ağrı var arada gelen o yüzden umutsuzum. Tedavi başlangıcı daha iyi. Umutlu oluyosun ama bu bekleme ve kendini dinleme aşaması çok zor zaman geçmiyo git gide mens belirtileri başlıyo falan
evet şu anda bile kıvranıyorum resmen adetimin 2. günü biz çocuk istediğmiz için kiste tedavi uygulayamıyoruz maalesefÇikolata kisti için bişey önerdi mi doktorun? Benimde vardı ama 3 cm di dr 5 in altı bizim için önemli değil dedi. Son muayenede 1.8 dedi hatta. Önceden adetlerim aşırı ağrılı geçerdi ağrı kesiciler falan kesmezdi sanırım kistle ilgiliymiş o küçülünce hepsi geçti şimdi 1 tane ağrı kesici içmeden geçiriyorum Allaha şükür. Ben ilk evlendiğim sene 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım o küçültmüş ama son gittiğimde olan küçülme neyle ilgili bilmiyorum hatta dr da sordu bişey kullandın mı diye ama kullanmadım. Sizin de çok ağrılı geçiyor mu adetleriniz
30 eylül de aşılama oldu ondan 36 saat önce çatlatma iğnesini yapmıştım 13. Gün falan yaniçatlatma iğnesinin kaçıncı günü bugün
Allah yardımcınız olsun bilirim yani o ağrıları kaç ağrı kesici içsem fayda etmezdi çokta düzenli gelir bir gün dahi sarkmazdı mahvolurdum. Şimdi dünya varmış diyorum hepsi geçti. Kistiniz küçülür inş siz de kurtulursunuzevet şu anda bile kıvranıyorum resmen adetimin 2. günü biz çocuk istediğmiz için kiste tedavi uygulayamıyoruz maalesef
kan tahlili yaptırırsan çıkar canım bende 13. gün yaptırdım30 eylül de aşılama oldu ondan 36 saat önce çatlatma iğnesini yapmıştım 13. Gün falan yani
biraz zor küçülmesi benim daha önce 7.12 cm vardı ameliyat oldum şu anda da 6.68 zatenAllah yardımcınız olsun bilirim yani o ağrıları kaç ağrı kesici içsem fayda etmezdi çokta düzenli gelir bir gün dahi sarkmazdı mahvolurdum. Şimdi dünya varmış diyorum hepsi geçti. Kistiniz küçülür inş siz de kurtulursunuz
Beklicem mens olmazsam yaptırıcam zaten benim pek şaşmaz şu an progestan kullandığım için olmuyorum sanırım ilaç biter bitmez hamile değilsem gelirkan tahlili yaptırırsan çıkar canım bende 13. gün yaptırdım
Siz kullanıyor muydunuz progestan kaçıncı günde mens oldunuzbiraz zor küçülmesi benim daha önce 7.12 cm vardı ameliyat oldum şu anda da 6.68 zaten
hayırlısı olsun inşallahBeklicem mens olmazsam yaptırıcam zaten benim pek şaşmaz şu an progestan kullandığım için olmuyorum sanırım ilaç biter bitmez hamile değilsem gelir
hayır ben ondan kullanmadım cyclo progynova diye bi ilaç kullandım onunda yarısını içtim normal gününde geldi gecikme yapmadıSiz kullanıyor muydunuz progestan kaçıncı günde mens oldunuz
Hiç belirtim kalmadi agri yok hic bisey yok sadece ilk zamanlardan beri göğüslerim şiş oda bende hep adet belirtisidir. Sanki olmadı gibiSizin bi belirtiniz var mı evde hiç test yaptınız mı
Ayde001 canım belki demişsindir ama yine de söylemek istedim.benim en yakın arkadaşım çocuk düşündüklerinde doktora gitmişti rutin kontrollerini yaptırmak için duydu ki çikolata kisti varmış.doktor önce bunu tedavi etmeliyiz su an zaten olmaz dedi ilaç felan vermişti ilaçları kullanmadı günde 3kez soğan suyu içti ve 1ay sonra hamile kaldı düzenli denesen mi acabasenin aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek bende çikolata kisti var o yüzden olmuyor
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz miMerhaba arkadaslar, benim aşılmamın 5. Günü. Siz aşılamayla hamile kalıp belirti yaşadınız mı? yaşadıysanız nelerdi kaçıncı aşılama da hamile kaldınız. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Benim de göğüslerim nerdeyse tamamen indi ve hafif lekelenmem başladı progestana rağmen. 2. Aşılama için ara vermeli miyim hemen yaptırmalı mıyım onu düşünüyorumHiç belirtim kalmadi agri yok hic bisey yok sadece ilk zamanlardan beri göğüslerim şiş oda bende hep adet belirtisidir. Sanki olmadı gibiSizde varmı belirti
O süreç nasıldır bilmiyorum ama bana adet olursan bi sonraki adette gel dediler yani benim yaptırdığım yer sanırım hemen yapmıyorBenim de göğüslerim nerdeyse tamamen indi ve hafif lekelenmem başladı progestana rağmen. 2. Aşılama için ara vermeli miyim hemen yaptırmalı mıyım onu düşünüyorum
Aslında ben de öyle düşünüyorum. Daha iyi olur gibi geliyo hem vücudum dinlensinO süreç nasıldır bilmiyorum ama bana adet olursan bi sonraki adette gel dediler yani benim yaptırdığım yer sanırım hemen yapmıyor
Evet hep hormon yükledik vücutlara ama yinede bi git istersen canımAslında ben de öyle düşünüyorum. Daha iyi olur gibi geliyo hem vücudum dinlensin
Bide istersen bu ay ovulasyon testiyle dene instagramda bir gebenin günlüğü var biliyorsundur belki orda hep yaziyorlar aşılamadan sonra ovulasyonla gebe kaldım diyeEvet hep hormon yükledik vücutlara ama yinede bi git istersen canım
Ovülasyon testim var aslında olabilir hem boş geçmez.Bide istersen bu ay ovulasyon testiyle dene instagramda bir gebenin günlüğü var biliyorsundur belki orda hep yaziyorlar aşılamadan sonra ovulasyonla gebe kaldım diye
canım onu duydum ama benim çikolata kisti yeni değil yaklaşık 3 yıldır onunla savaşıyorum ameliyat oldum tekrar yeniledi ilaç kullandım büyümesini durdurmadı bir kez ameliyat olduğum için 2. ameliyatı da istemiyor doktorlar birde soğan suyu içip daha kötü olanları da duyunca onu denemeye de korktum şu anda 6.8 cm zaten boyutuAyde001 canım belki demişsindir ama yine de söylemek istedim.benim en yakın arkadaşım çocuk düşündüklerinde doktora gitmişti rutin kontrollerini yaptırmak için duydu ki çikolata kisti varmış.doktor önce bunu tedavi etmeliyiz su an zaten olmaz dedi ilaç felan vermişti ilaçları kullanmadı günde 3kez soğan suyu içti ve 1ay sonra hamile kaldı düzenli denesen mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?