Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile hamile kalıp belirti yaşayan var mı kaçıncı aşılama da hamile kaldınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlatma iğnesinin kaçıncı günü bugün

evet şu anda bile kıvranıyorum resmen adetimin 2. günü biz çocuk istediğmiz için kiste tedavi uygulayamıyoruz maalesef

evet şu anda bile kıvranıyorum resmen adetimin 2. günü biz çocuk istediğmiz için kiste tedavi uygulayamıyoruz maalesef
Allah yardımcınız olsun bilirim yani o ağrıları kaç ağrı kesici içsem fayda etmezdi çokta düzenli gelir bir gün dahi sarkmazdı mahvolurdum. Şimdi dünya varmış diyorum hepsi geçti. Kistiniz küçülür inş siz de kurtulursunuz

biraz zor küçülmesi benim daha önce 7.12 cm vardı ameliyat oldum şu anda da 6.68 zaten

kan tahlili yaptırırsan çıkar canım bende 13. gün yaptırdım
Beklicem mens olmazsam yaptırıcam zaten benim pek şaşmaz şu an progestan kullandığım için olmuyorum sanırım ilaç biter bitmez hamile değilsem gelir

Siz kullanıyor muydunuz progestan kaçıncı günde mens oldunuz
hayır ben ondan kullanmadım cyclo progynova diye bi ilaç kullandım onunda yarısını içtim normal gününde geldi gecikme yapmadı

senin aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek bende çikolata kisti var o yüzden olmuyor
Ayde001 canım belki demişsindir ama yine de söylemek istedim.benim en yakın arkadaşım çocuk düşündüklerinde doktora gitmişti rutin kontrollerini yaptırmak için duydu ki çikolata kisti varmış.doktor önce bunu tedavi etmeliyiz su an zaten olmaz dedi ilaç felan vermişti ilaçları kullanmadı günde 3kez soğan suyu içti ve 1ay sonra hamile kaldı düzenli denesen mi acaba

Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi

Hiç belirtim kalmadi agri yok hic bisey yok sadece ilk zamanlardan beri göğüslerim şiş oda bende hep adet belirtisidir. Sanki olmadı gibi Sizde varmı belirti
Benim de göğüslerim nerdeyse tamamen indi ve hafif lekelenmem başladı progestana rağmen. 2. Aşılama için ara vermeli miyim hemen yaptırmalı mıyım onu düşünüyorum

Benim de göğüslerim nerdeyse tamamen indi ve hafif lekelenmem başladı progestana rağmen. 2. Aşılama için ara vermeli miyim hemen yaptırmalı mıyım onu düşünüyorum
O süreç nasıldır bilmiyorum ama bana adet olursan bi sonraki adette gel dediler yani benim yaptırdığım yer sanırım hemen yapmıyor

O süreç nasıldır bilmiyorum ama bana adet olursan bi sonraki adette gel dediler yani benim yaptırdığım yer sanırım hemen yapmıyor
Aslında ben de öyle düşünüyorum. Daha iyi olur gibi geliyo hem vücudum dinlensin

canım onu duydum ama benim çikolata kisti yeni değil yaklaşık 3 yıldır onunla savaşıyorum ameliyat oldum tekrar yeniledi ilaç kullandım büyümesini durdurmadı bir kez ameliyat olduğum için 2. ameliyatı da istemiyor doktorlar birde soğan suyu içip daha kötü olanları da duyunca onu denemeye de korktum şu anda 6.8 cm zaten boyutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…