Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 34
Canım mrb. Aşılaman sonuçlandı mı inşallah gebesindir. Benim de bugün aşılamanın 3.günüKızlar merhaba, bugün aşılamamın 10. Gunu asilama gunu dâhil. Kasiklarımda ve karnımda ağrı var. Aşılamadan 3-4 gub sonra başlayan siddetli göğüs ağrısı da vardi ama bugun hafiflemeye basladi. bu şekilde belirti yaşayıp hamile kalan var mi tecrübelerinizi paylaşır misiniz?
aşılamanız sonuçlandımıCanım mrb. Aşılaman sonuçlandı mı inşallah gebesindir. Benim de bugün aşılamanın 3.günü
aşılamanız sonuçlandımıCanım mrb. Aşılaman sonuçlandı mı inşallah gebesindir. Benim de bugün aşılamanın 3.günü
- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 34
Regl oldum ben bugün. Zaten 4 gün öncede beta hcg 1.06 çıkmıştıaşılamanız sonuçlandımı
merhaba kızlar benim ilk aşılamam bugün aşılamamın 12. günü 26 sı adet günüm doktorum olmazsam 28 de test yapmamı istedi ama adet sancım var bulantım falan yok aşılama olduğumdan beri sürekli belim ağrıyordu biraz ayakta durunca aşılama ile hamile kalan yok mu hiç belirtileri nasıl oluyor ?
sizi üzmek istemem ama benimde ağrılarım vardı hastalandım aşılamanın 14.günü ve adetime 4 gün kala ama inşaallah siz hamilesinizdir benimde ilk aşılamamdımerhaba kızlar benim ilk aşılamam bugün aşılamamın 12. günü 26 sı adet günüm doktorum olmazsam 28 de test yapmamı istedi ama adet sancım var bulantım falan yok aşılama olduğumdan beri sürekli belim ağrıyordu biraz ayakta durunca aşılama ile hamile kalan yok mu hiç belirtileri nasıl oluyor ?
Amin inşallah cümlemize nasip etsin güzel Allah ım bugün test günüm 2 gün geçti adetim ama hiç umut yok içimde o testi yapınca tek çizgi çıkıyor ya onun hayal kırıklığı çok kötü birşey geçen ay 10 gün geçmişti adetim ama hiç birşey olmadı şimdi de ümitsizimsizi üzmek istemem ama benimde ağrılarım vardı hastalandım aşılamanın 14.günü ve adetime 4 gün kala ama inşaallah siz hamilesinizdir benimde ilk aşılamamdı
Hayırlısı olsun arkadaşım bol bol dua et RABBİM inşaallah nasip etmiştir inşaallah hamilesindirAmin inşallah cümlemize nasip etsin güzel Allah ım bugün test günüm 2 gün geçti adetim ama hiç umut yok içimde o testi yapınca tek çizgi çıkıyor ya onun hayal kırıklığı çok kötü birşey geçen ay 10 gün geçmişti adetim ama hiç birşey olmadı şimdi de ümitsizim
- 28 Ocak 2020
- 1
- 0
- 1
- 36
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Eşinizin sperm değerleri nasıldı acaba sayı, hız ?Kızlar merhaba, biraz geç oldu ama takip eden olur diye yazmak istedim. Aşılamamın sonucu negatifti ama bir sonraki ay doğal yollarla hamile kaldım. Rbbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İkimizde de sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite değerlerini hatırlayamıyorum ama doktor çok iyi demiştiEşinizin sperm değerleri nasıldı acaba sayı, hız ?
- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
Ne zamandır bekliyodunuz siz acaba hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba, biraz geç oldu ama takip eden olur diye yazmak istedim. Aşılamamın sonucu negatifti ama bir sonraki ay doğal yollarla hamile kaldım. Rbbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne zamandır bekliyodunuz siz acaba hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
3. Yılın sonunda hamile kaldim