Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani ilişki neden yasak. Bende iğne olmadım. Normal yollarla hamile kalmak da mi sıkıntı oluyormuş bu durumda? Size çözüm sundular mi peki. Bana cunku en son tüp bebek dediler ama biz daha 3 aydır çocuk deniyoruz.Benim de dün aşılamam iptal edildi yumurta sayısının fazla olmasından. Oldukça ciddi bir durummus o nedenle çatlatma ignesini vurmadı ve ilişkiyi de yasakladi. Öyle birşey varsa sizde korunun bence
Çözüm yok 1 ay sonrasına igne dozu azaltılarak daha az yumurta elde edilerek yapılacak aşılama. Ohss denen olay oluyormus aşırı uyarılan yumurtalardan karın içine sıvı birikmesi. Hem çoğul gebelik oluşma riskinden hem de gebe kalınca daha da siddetleniyormus onun için. Benim sağ da 4 solda 4 yumurta olmuş ve geriden de gelenler var. Bizde temmuzda 3 yıl olacak gebelik olusmadi. Ancak sadece 3 kez ilaç tedavisi gördüm geç gittim doktora. Aslında yumurta olusuyordu digerlerinde de ama nedense olmuyordu. 3 aşılama prosedurunu tamamlamaya calisiyorum ki tüp bebeğe gecebileyimNasil yani ilişki neden yasak. Bende iğne olmadım. Normal yollarla hamile kalmak da mi sıkıntı oluyormuş bu durumda? Size çözüm sundular mi peki. Bana cunku en son tüp bebek dediler ama biz daha 3 aydır çocuk deniyoruz.
Bende polikistik hastasıyım çatlatma iğnesi kullandım 4 yumurtam gelişti 2 tanesi çatlayabilecek boyuttaydı ikiz hamile kaldım fakat birinin gelişimi durmuş doktorun dozunu düzgün ayarlaması gerekliMerhabalar
Polikistik over hastasiyim. Klomen kullandım cevap vermedi. Catlatma iğnesini doktorum önermedi cunku fazla yumurta olduğu icin 4uz yada 5 iz gebelik olma durumu varmis. Böyle bir durumla karşılaşan var mi? Catlatma iğnesi olup çoğul gebelik yaşayan var mi?
Bu arada düşündüm hani doktor desede ben degerlendireyim diye ama eve gelince ohss'yi araştırınca hemen vazgectim
Insallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alirsin. Tesekkur ederim canim korkuyorum su aşılama asamasindan artik gercektenBende polikistik hastasıyım çatlatma iğnesi kullandım 4 yumurtam gelişti 2 tanesi çatlayabilecek boyuttaydı ikiz hamile kaldım fakat birinin gelişimi durmuş doktorun dozunu düzgün ayarlaması gerekli
Neden faydası olmayacakmis ki? Tüp bebek ısrarı neden? Daha 3 aydır deniyormussunuz erken değil mi? Çok ciddi birşey varsa o ayrı tabi de ne biliyim biraz hızlı geldi banaEvet bende bugün araştırdım ohss olayını. 2. Asama olarak femara kullanmak istedim ama doktorum onunda bir faydası olmuyacak diyor. Suan sogan kuru yapiyorum daha sonra aslan pençesi ve hayıt kürlerini deneyeceğim. Dikkat et canım sende o zaman ben daha aşılama aşamasına gelmedim. Doktorum inatla sana tüp bebek yapalim diyor.
İnşallah canımda doktorun biraz değişik 3 aydır deniyomuşsunuz hemen aşılama yapılmaz en az 6 7 ay denemiş olmanız lazımInsallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alirsin. Tesekkur ederim canim korkuyorum su aşılama asamasindan artik gercekten
Tek sorun pko olmam başka sorunum yok. Birde LH yüksek çıkıyor. Gitmeyecegim zaten daha o doktora özel hastane olduğundan artik para icin tüp bebek diyorlar diye düşünüyoruz.Neden faydası olmayacakmis ki? Tüp bebek ısrarı neden? Daha 3 aydır deniyormussunuz erken değil mi? Çok ciddi birşey varsa o ayrı tabi de ne biliyim biraz hızlı geldi bana