Aşılama Aşılama hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım şuan hamilesinizdir rahim filmi zor birşey mi bazı yazılar okudum çok korktum rica etsem bilgi verir misiniz
Ben de surekli olumsuz seyler duydugum icin anestezili oldum ozel hastanede. Tikaniklik varsa aciyormus ama yoksa agrisiz oluyormus. Ben riske atmadim, sizin tercihiniz.

Ben anestezili oldugum icin bisey hissetmedim. 10 dk sonra falan uyandim zaten. Kendime iyice gelince kalktim eve gittim. Sadece 1 2 gun kanama olabiliyor. O da cok normal

Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım şuan hamilesinizdir rahim filmi zor birşey mi bazı yazılar okudum çok korktum rica etsem bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim evet şuan 13 haftalık hamileyim tamamen doktor hataları ve yanlış tedavi yüzünden kalamamışım.Rahim filmine gelince asla korkma 2 kez çektirdim sadece ilacı verirken 5 saniye çok hafif bi ağrı gelip geçiyo hepsi bu .Abartılanlara bakma istanbulda yaşıyorsan echomarda çekilmeni tavsiye ederim 2 sinide orda çektirdim

Sevindim sizin adınıza hayırlı olsun bebeğiniz yok Aksaray’da yaşıyorum herhangi bir anestezi yaptılar mı peki

Merhaba özel değilse neden kaynaklı hamile kalamamışsınız peki doktorn hatası nedir?

Aranıza yeni katıldım cevap verirseniz çok sevinirim. Gonal f kullandım daha sonra otrivella yumurta çatlatıcı sol yumurtam 20 mm sağ 19 mm gonal f bıraktıktan sonra kasık ağrım şişlik yatamıyorum yürüyemiyorum adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor ve iki gündür derin nefes almakta zorlanıyorum midem de şiş 1 haftadır böyleyim sizcede normal mi 9 gün sonra test yapıcam o zamana kadar geçermi

Yumurtan çatlamaya çalışıyor normal canım inşallah hayırlıdı olur senin için .

Yumurtan çatlamaya çalışıyor normal canım inşallah hayırlıdı olur senin için .
Teşekkür ederim inşAllah çok istiyorum 4 gün sonra test yapıcam sabahtan çok heycanlıyım inşAllah olur.Daha 1 yıl 2 ay önce 29 haftalık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim 6 aydır tedavi görüyorum.Duanızı esirgemeyin.

Çok geçmiş olsunn rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Canim benim yarin asilamam olucak ilk kez ve benden uzayan bi sekilde kan geldi sende boyle bisi oldumu anlamdim dunde catlama ignesi olmustum

Mrb devlette mi yaptırdınız özel mi

Bende ilk aşılamami oldum bugün 5.Günüm bende polikistik over sendormu var 2 yıllık evliyim ve rahim filmi çekildi sağ taraf tupumun kapalı olduğu çıktı ortaya sonra eşimden sperm testi istediler 88 milyon sperm 45 milyonu ileri hareketli çok mutlu oldum en azından onda bir sıkıntı yoktu doktorla görüşüp aşılama olmak istediğimi söyleyince gerek yok kendilignden olur demişti ve kendimi özele aldirdim daha güzel ilgilenio doktorum bende şuan sonuçu dört gozle bekliorm kasiklarim agrio wc den sonra daha çok ağrı hissediorm birazda bel ağrım var inşallah hayırlı haberler alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş bırakmasın

Crinone jel vajinada birikiyor. Birde ilaçla rahim içi dokun normal zamana göre daha kalınlaştığı için daha fazla kanama oluyor. Bu normal canım.
B-hcg testin negatif ise bu kanamadan korkma normal
Bende aşılama oldum 5.günum ama bana hiçbir ilaç veya jel vermedi ne ise yarıyor bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…