• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama hakknda bilgisi olanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
Selam hanımlar, bugun aşılama olalı 14. Günüm. Hafiften adet sancılarım var ama ara ara oluyor, herhangi bir belirtim yok bulantı vs gibi. Ara ara baş dönmem var ama o normalde de oluyor umutlanmak için erken diye düşünüyorum. Test aldım , yarın da regl gelmezse yapacağım çünkü erken yapıp umutlanmak istemiyorum. Gerçi doktorum ayın 28 inde mutlaka test yap demişti. Şimdi sormak istediğim benim 28 i tam regl başlama günüm, henüz gelen birşey yok ama bu gelmeyecek demek de değl tabi☺️ Gecikme varmı sizce yoksa normal mi bu? Test için beklemeli miyim yarına kadar? Ağrılarım olduğu için korkuyorm umutlanmaktan...😞 fikri olan varsa çok sevinirim...

Yokmu hanımlar fikri olan napsam kararsızım, bi yol gösterin ☺️☺️

Selam hanımlar, bugun aşılama olalı 14. Günüm. Hafiften adet sancılarım var ama ara ara oluyor, herhangi bir belirtim yok bulantı vs gibi. Ara ara baş dönmem var ama o normalde de oluyor umutlanmak için erken diye düşünüyorum. Test aldım , yarın da regl gelmezse yapacağım çünkü erken yapıp umutlanmak istemiyorum. Gerçi doktorum ayın 28 inde mutlaka test yap demişti. Şimdi sormak istediğim benim 28 i tam regl başlama günüm, henüz gelen birşey yok ama bu gelmeyecek demek de değl tabi☺️ Gecikme varmı sizce yoksa normal mi bu? Test için beklemeli miyim yarına kadar? Ağrılarım olduğu için korkuyorm umutlanmaktan...😞 fikri olan varsa çok sevinirim...
Yarın 1 gün gecikmiş oluyorsunuz test yapabilirsiniz olmazsanız. Sancı gebelikte de oluyor ama adetin habercisi de olabilir siz ikisine de psikolojik olarak hazırlayın kendinizi

Yarın 1 gün gecikmiş oluyorsunuz test yapabilirsiniz olmazsanız. Sancı gebelikte de oluyor ama adetin habercisi de olabilir siz ikisine de psikolojik olarak hazırlayın kendinizi
Hazırladım zaten ☺️ test dahi yapmıyorum her an gelebilir diye düşünüyorum.

Ben olsam dayanamaz yapardık herhalde ☺️ Nasıl hissediyorsun peki

Ben olsam dayanamaz yapardık herhalde ☺ Nasıl hissediyorsun peki
İşte ben sonra hüsran olmasn diye yapamıyorum☺️ Valla sanki her an regl gelecekmiş gibi ara ara sancılarım oluyor, bilemiyorum pek belirti de yok sanki öyle.

İşte ben sonra hüsran olmasn diye yapamıyorum☺ Valla sanki her an regl gelecekmiş gibi ara ara sancılarım oluyor, bilemiyorum pek belirti de yok sanki öyle.
Diğer aylardan farklı mı peki ? Mesela adetlerin bir kaç gün önceden gelir mi ☺️Ben de soruyorum öyle doktor gibi kusura bakma ☺️

Ben olsam yarını bekleyemezdim canım. inşallah gebesindir ya :)

Diğer aylardan farklı mı peki ? Mesela adetlerin bir kaç gün önceden gelir mi ☺Ben de soruyorum öyle doktor gibi kusura bakma ☺
Valla genelde takvimde beklediğmden 1-2 gün önce gelir evet☺️ Yok canım ne kusuru aşkolsun ben sordum ilgilendiğnz için teşekkür ederim asıl☺️❤️

Valla genelde takvimde beklediğmden 1-2 gün önce gelir evet☺ Yok canım ne kusuru aşkolsun ben sordum ilgilendiğnz için teşekkür ederim asıl☺❤
İnşallah tutunmuştur bebeğin sana canım ☺️ Rica ederim ne demek , çevremizdekilerle paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz , destek oluyoruz ☺️ İnşallah sabaha güzel haberi verirsin bize ❤️Eğer tuttuysa aşılama testte muhakkak çıkar

İnşallah tutunmuştur bebeğin sana canım ☺ Rica ederim ne demek , çevremizdekilerle paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz , destek oluyoruz ☺ İnşallah sabaha güzel haberi verirsin bize ❤Eğer tuttuysa aşılama testte muhakkak çıkar
İnşallah güzel haberleri veririm canım, aynen öyle burası çok büyük destek kesinlikle... çok teşekkürler ☺️❤️❤️🙏🏻🙏🏻

İnşallah canım ama ne bileyim test için erken diye düşünüyorum nolur nolmaz, belki gece gelir bellimi olur 😞😞
Bence hamile olmadığını testten öğrenmek adet olup öğrenmekten daha çok üzüyor. En azından bende böyle oluyor

Bence hamile olmadığını testten öğrenmek adet olup öğrenmekten daha çok üzüyor. En azından bende böyle oluyor
Aynen ben de ondan yapmadım zaten, hatta adamakıllı bi 4-5 gün gecikirse anca o zaman mı yapsam diyorum.

Aynen ben de ondan yapmadım zaten, hatta adamakıllı bi 4-5 gün gecikirse anca o zaman mı yapsam diyorum.
O kadar zaman geçmesine gerek yok sonuçta yumurtlama tarihiniz kesin. 1 gün geçmesi yeterli bence

Eklentiler

• 323B2076-975C-4765-A712-E718DFA2A085.jpeg
    323B2076-975C-4765-A712-E718DFA2A085.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 16
Aşılamadan sonra iğne vurulduğu için 14-5 kesin regl gelmeli diye biliyorum sonuçta çatlatma iğnesi vuruluyor
Yarına kdar bekleyin
Ama inşallah gebesinizdie

Aşılamadan sonra iğne vurulduğu için 14-5 kesin regl gelmeli diye biliyorum sonuçta çatlatma iğnesi vuruluyor
Yarına kdar bekleyin
Ama inşallah gebesinizdie
Aa öyle mi, bunu bilmiyodum ben ☺️ Aynen yarına kadar bekleyeceğm yarın gelmezse test yapacağım.

Back