Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA HAKKINDA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba kızlar, 2 ay klomen kullandım fakat sonuç vermedi birinci ayımda kontrolüm olmadı ama ikinci kutumda yumurtalıklarım büyümedi. Doktorum iğne ile tedaviye devam etmemizi bu şekilde daha çok şansımız olduğunu söyledi.( Göbekten yapılan iğne. ) Bu şekilde hamile kalan varmı süreçlerini anlatabilirler mi lütfen.

Bende 3 kez denedim klomeni sonuc alamadim simdi igne ile asilama deniyorum henuz istenilen boyuta ulasamadim beklemedeyim

Bende 3 kez denedim klomeni sonuc alamadim simdi igne ile asilama deniyorum henuz istenilen boyuta ulasamadim beklemedeyim
Bende yaptırsam mı diye düşünüyorum. Özel hastaneyemi gidiyorsunuz fiyatları nasıl acaba?

Ozele gidiyorum muayene 125 asilama 1250 ignenin bir kutusu satis fiyati 419tl iyi pazarlikciysaniz ve nakit aliyorsaniz eczane indirim yapiyor hatta burdanda alabilirsiniz ben 2 kutu burdaki arkadaslardan aldim

Ozele gidiyorum muayene 125 asilama 1250 ignenin bir kutusu satis fiyati 419tl iyi pazarlikciysaniz ve nakit aliyorsaniz eczane indirim yapiyor hatta burdanda alabilirsiniz ben 2 kutu burdaki arkadaslardan aldim
Ücreti o kadar olacağını tahmin etmemiştim hiç, iğneyi kendimiz alıyoruz 1250 lira sadece doktora mı veriyorsunuz o zaman.

Benim raporum cikmadi o yuzden böyle size cikarsa belki daha uygun alirsnz

24 yas 3 yil evlilik nüfus kayit ornegi evlilik cüzdanı fotograf ve tedavi surecinde yapilmis ön testlerle asilamaya baslanabiliyor benim oyle oldu

Bende aşılamaya başlıcam da benım doktorum klomenle aşılama yapıcaz dedi iğne daha mı etkili acaba ??

Kızlar klomen en fazla kaç defa deneniyor sonraki aşama aşılama oluyor değilmi bende 2. Klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte

Kızlar klomen en fazla kaç defa deneniyor sonraki aşama aşılama oluyor değilmi bende 2. Klomenimi deniyorum çatlatma iğnesiyle birlikte
Bazi doktorlar 3 bazilari 6 kez deniyor ben 3
Denemeden sonra igneye gectim asilama icin gun sayiyorum

Ben 2 kutu denedim, ama yumurtam büyümediği için aşılamaya geçtim

Bende çapa tıp fakültesinde tedavi görüyorum 7 ayda çıktı rapor . Aşılama yapılcak agustos sonuna dogru . Yaş gençse ve kist sorunları yoksa klomenle başlayalım diyolar ignenin dozu hapa gore fazla tabi daha etkili. Benim yaşım 23 klomenle başlıcam haftaya .

Direk aşılama ya mı geçildi yani normal klomen kullandın mı kaç defa kullandın

Direk aşılama ya mı geçildi yani normal klomen kullandın mı kaç defa kullandın

Hemen aşılamaya geçilmedi üroloji inceliyor baya. Ben ilk önce çapa infertilite bölümüne internetten randevu aldım Gittim Hsg ilaçlı filmi, rahim ulturasonu, hormon ve Amh raporu istediler hic bir sorun çıkmadı bende artık ürolojiden gelcek raporu beklicez dediler . Urolojiden sperm testi istediler sonucunda eşime klomen verdiler 6ay kullandı kontrollere gitti üroloji doktoru vakit kaybetmeyelim aşılama yapılsın diye rapor verdi . O raporla infertilite bölümüne geri döndük ve aşılama işlemelerine başladık . 14 agustosda kan verip klomene başlıcam 24 yada 25 agustosdada sperm transferi yapılcak yumurta çatlarsa tabi . klomen daha önce hic kullanmadım bu ilk aşılamam olcak

Anladım canım süreç biraz sıkıntılı oluyor tabi bende 2.kez klomen kullandım bu ayda bakalım doktor 3ü klomenden sonra aşılamaya geçiliyor demişti bakalım nasıl olcak aşılama süreçlerini yazarsın bende merak ediyorum nasıl oluyor diye

Tabi yazarım. Ama klomeni sana neden 2.kez niye verdi anlamadım yumurtalrında bi sorun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…