Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Benim ilaçla birlikte 6 buçuk falan tutmuştuMERHABA KIZLAR AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR TAHMİNİ. TÜP BEBEK DEĞİL SADECE AŞILAMA SORUYORUM
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Mart ayında yaptırdım tutmadı malesef benim özel klinikti tek yer olunca mecburi orda yaptırdım yoksa başka yerlerde daha uyguna yaptırabilirdim erkekte sıkıntı varsa eğer tutma ihtimali daha yüksek oluyormuşL Limonlu Su oldu mu tuttu mu peki ne zaman yaptırdın
Neden aşılama yaptiracaksin canımMERHABA KIZLAR AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR TAHMİNİ. TÜP BEBEK DEĞİL SADECE AŞILAMA SORUYORUM
Eğer erkek faktörüyse aşılamada olsa hız önemli + morfoloji
L Limonlu Su anladım canım hayırlısı olsun ikimiz içindeMart ayında yaptırdım tutmadı malesef benim özel klinikti tek yer olunca mecburi orda yaptırdım yoksa başka yerlerde daha uyguna yaptırabilirdim erkekte sıkıntı varsa eğer tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Dr aşılama mı önerdi sizin kendi fikriniz mi eğer dr gidip netleştirmediyseniz araştırmaya yapmayın erkek faktörlü olunca aşılama önerilmiyor hatta yapılmıyor bile ancak 2 tarafta bir sorun yok ise spontan gebelik nasıl oluşuyorsa aşılama da aynı işler spermi gönderiyor iyice araştırın isterseniz ..MERHABA KIZLAR AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR TAHMİNİ. TÜP BEBEK DEĞİL SADECE AŞILAMA SORUYORUM
Ama aşılama 2,5-3 bin tl arasında diye biliyorum özel hastanelerde + ilaçlar
tüp bebek için soruyorsan da hastane olarak değişik rapor çıkar çıkmaz oda değişiyor ama tüp bebek için ortalama ila.lar dahil 15.000 tl gibi düşünebilirsin.
efsunn210102 210102 ben kendim dusunuyorum canım fikir almak istedim sizlerdenDr aşılama mı önerdi sizin kendi fikriniz mi eğer dr gidip netleştirmediyseniz araştırmaya yapmayın erkek faktörlü olunca aşılama önerilmiyor hatta yapılmıyor bile ancak 2 tarafta bir sorun yok ise spontan gebelik nasıl oluşuyorsa aşılama da aynı işler spermi gönderiyor iyice araştırın isterseniz ..
tüp bebek için soruyorsan da hastane olarak değişik rapor çıkar çıkmaz oda değişiyor ama tüp bebek için ortalama ila.lar dahil 15.000 tl gibi düşünebilirsin.
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Yani aşılama zaman kaybı diyorlar canım bilmiyorum ben tüp bebek yaptırıyorum bizim erkek faktörlü sorun zaten aşılamayı rüyanızda bile görmeyin dedi dr yani detaylı muayene ol istersen ortaya çıkacak zaten.efsunn210102 210102 ben kendim dusunuyorum canım fikir almak istedim sizlerden
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Sadece ilaç 1500 liraydı gonalf le yaptırmıştık biz eğer sperm düşüklüğü varsa doktor aşılama öneriyor ama hiç sperm yoksa tabi ki tüp bebek daha iyi olur bizim sperm ileri hiz 18 22 arasında Total sayı 180 civarıydı doktor aşılama önermiştiDr aşılama mı önerdi sizin kendi fikriniz mi eğer dr gidip netleştirmediyseniz araştırmaya yapmayın erkek faktörlü olunca aşılama önerilmiyor hatta yapılmıyor bile ancak 2 tarafta bir sorun yok ise spontan gebelik nasıl oluşuyorsa aşılama da aynı işler spermi gönderiyor iyice araştırın isterseniz ..
Anladım canim O zaman aşılamada şansınız var doktor kontrolünde sizin gibi olup gebelik elde eden çok kişi varSelin n canım ben klomen ve catlatma iğnesi oldum eğer bu sefer de tutmazsa aşılama yapayım dedim. eşimin değerleri iyi bende yumurta catlama sorunu var reglm düzensiz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Muayene oldunuz mu rahim filmi hormonlar klomen+ çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Eşiniz sperm testi verdi mi?efsunn210102 210102 ben kendim dusunuyorum canım fikir almak istedim sizlerden
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
180 bin mi milyon mu toplam sayı ?Sadece ilaç 1500 liraydı gonalf le yaptırmıştık biz eğer sperm düşüklüğü varsa doktor aşılama öneriyor ama hiç sperm yoksa tabi ki tüp bebek daha iyi olur bizim sperm ileri hiz 18 22 arasında Total sayı 180 civarıydı doktor aşılama önermişti
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Milyon hatta en son 3 çeşit takviye kullandı 400 milyona çıkmış değeri180 bin mi milyon mu toplam sayı ?
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Muayane oldum hatta görmeye dr kalmadı her yeri gezdim ben başka şans varmı diye maalesef tüp bebek denildiMuayene oldunuz mu rahim filmi hormonlar klomen+ çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Eşiniz sperm testi verdi mi?
rahim filmi allahın emri bu işlerde
hormon testi direk istenen bir şey
klomen kullanmadım benim tüp bebek olduğu için yumurta büyütme ile ilgili çatlatma için iğneler kullandım klomen kullananlar çatlama sorunu veya sorunsuz olup da kullanp doğal yoldan gebe kalmak için benim erkek faktörlü zaten çatlama yada yumurtlama sorunum yok.
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
değerin yüksek zaten o değere doğal yoldan da oalbilir morfolojisi kaçtı benim bahsettiğim ileri hareketli 5 milyon altı tüp bebek direk.Milyon hatta en son 3 çeşit takviye kullandı 400 milyona çıkmış değeri
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Anladım erkekte sıkıntı olunca direk tüp bebek daha iyi oluyor ne zaman yaptıracaksiniz ?Muayane oldum hatta görmeye dr kalmadı her yeri gezdim ben başka şans varmı diye maalesef tüp bebek denildi
rahim filmi allahın emri bu işlerde
hormon testi direk istenen bir şey
klomen kullanmadım benim tüp bebek olduğu için yumurta büyütme ile ilgili çatlatma için iğneler kullandım klomen kullananlar çatlama sorunu veya sorunsuz olup da kullanp doğal yoldan gebe kalmak için benim erkek faktörlü zaten çatlama yada yumurtlama sorunum yok.
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
ben başladım tedaviye 18 ekimde yumurta toplama (opu )işlemim yapıldı.Anladım erkekte sıkıntı olunca direk tüp bebek daha iyi oluyor ne zaman yaptıracaksiniz ?
donduruldu rahim dinlendirmedeyim 2.adetimde gidip muayene olucam inşallah transfer yapılıp yapılmayacağına bakılacak.
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Aynen doktor da doğal yolla olur diyor o yüzden eşim bir kaç sene bekleme taraftarı morfoloji onu hatirlamiyorum şuan bakilmismiydideğerin yüksek zaten o değere doğal yoldan da oalbilir morfolojisi kaçtı benim bahsettiğim ileri hareketli 5 milyon altı tüp bebek direk.