Aşılama da 8 yumurta agrisi acil

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
Kızlar merhaba bu ay asilama olucaktim ama 8 yumurta olusunca doktor yapamayız dedi catlatma igneni de vurma dedi ben o doktordan çıkınca Baska bi doktora gittim o catlatmayı vurabilirsin asilama için geç dedi ama suan çok ağrım var iç organlarımyerinden oynuyo sanki iki gün oldu catlatma ignesi vurali çok kötüyüm norrmalmi bu yardım edin

Tatlım bu knuda bıbılgım yok ama dktra gtsen ıyı olur brde akıntın var mı bende baslıcam asılama tedavısıne bu ay

fazla yumurta olduğunda çatlatma iğnesi vuruldugunda yumurtalarda hassasiyet oluo ve acillik olabiliyorsun.doktorunuzu dinleseydiniz keşke. kadın doğum acile gitmenizi tavsiye diyorum.

Gitsem bişey yapabilirlermi ki acilegittim ağrı kesici vurdular o kadar 1 gün sonra yine aynı agrilar

Tatlım bu knuda bıbılgım yok ama dktra gtsen ıyı olur brde akıntın var mı bende baslıcam asılama tedavısıne bu ay
Akıntı oldu canım ama suan yok yumurta gelisme asamasinda oluyo yumurta akı gibi genelde küçük tuvaletinden sonra pecetceye geliyo geçen ayda öyledi

Iyı tarafından bak en azndan yumurtaların catlamış barı degerlendırde bu kadar agrı bsa gtmesın :)

Iyı tarafından bak en azndan yumurtaların catlamış barı degerlendırde bu kadar agrı bsa gtmesın :)
Değerlendirmeye çalıştık canım ama ağrılar dayanılmaz hale geldi iğne vurulmak zorunda kaldım benimkorkum hayatı risk boyutuna gelebilir demesi doktorun ama yapıcak hicmi bişey yok

Değerlendirmeye çalıştık canım ama ağrılar dayanılmaz hale geldi iğne vurulmak zorunda kaldım benimkorkum hayatı risk boyutuna gelebilir demesi doktorun ama yapıcak hicmi bişey yok

Tatlım bence dktr abartmış hayatı rısk olsaydı senı hastanede tutması lazımdı bi tutanak ımzalaman gerekırdı hasatneden cıkmak ıcın

Tatlım bence dktr abartmış hayatı rısk olsaydı senı hastanede tutması lazımdı bi tutanak ımzalaman gerekırdı hasatneden cıkmak ıcın
Ilk doktorum catlatma ignesi vurrsa hayatı tehlikeye girer dedi başka doktora gittim vur bişey olmaz ağrın olabilir dedi canım ama aşırı ağrım oldu doktor eline dusmeyegor hepsi ayrı çeşit neyseki ağrım hafifkedi biraz bi süre tedaviyi birakimam lazım sanirim

Canım bende acıldekı dktrun dedı sandım neyse hafıfledıyse gelmış gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…