Kızlar merhaba bu ay asilama olucaktim ama 8 yumurta olusunca doktor yapamayız dedi catlatma igneni de vurma dedi ben o doktordan çıkınca Baska bi doktora gittim o catlatmayı vurabilirsin asilama için geç dedi ama suan çok ağrım var iç organlarımyerinden oynuyo sanki iki gün oldu catlatma ignesi vurali çok kötüyüm norrmalmi bu yardım edin
fazla yumurta olduğunda çatlatma iğnesi vuruldugunda yumurtalarda hassasiyet oluo ve acillik olabiliyorsun.doktorunuzu dinleseydiniz keşke. kadın doğum acile gitmenizi tavsiye diyorum.
Değerlendirmeye çalıştık canım ama ağrılar dayanılmaz hale geldi iğne vurulmak zorunda kaldım benimkorkum hayatı risk boyutuna gelebilir demesi doktorun ama yapıcak hicmi bişey yok
Değerlendirmeye çalıştık canım ama ağrılar dayanılmaz hale geldi iğne vurulmak zorunda kaldım benimkorkum hayatı risk boyutuna gelebilir demesi doktorun ama yapıcak hicmi bişey yok
Ilk doktorum catlatma ignesi vurrsa hayatı tehlikeye girer dedi başka doktora gittim vur bişey olmaz ağrın olabilir dedi canım ama aşırı ağrım oldu doktor eline dusmeyegor hepsi ayrı çeşit neyseki ağrım hafifkedi biraz bi süre tedaviyi birakimam lazım sanirim
Ilk doktorum catlatma ignesi vurrsa hayatı tehlikeye girer dedi başka doktora gittim vur bişey olmaz ağrın olabilir dedi canım ama aşırı ağrım oldu doktor eline dusmeyegor hepsi ayrı çeşit neyseki ağrım hafifkedi biraz bi süre tedaviyi birakimam lazım sanirim