Aşılama da 10 günüm

Sayınız da yumurta boyutunuz da çok güzelmş 14. Güne göre beta da güzel çıkmış . Size naçizane tavsiyem asla kötü düşünmeden güzel şeylere odaklan çok güzel şeyler olacak inşallah. Bilmiyorum içimden çocuklarınla demek geçti ama 🤭 her şey gönlünce olsun🥰🥰
Ayy canım çok sağol dua ediyorum dewamli ama kayıplar olunca ister istemez enge olamiyorum düşüncelerime.evet güne göre beta biraz yüksek çıkmış genellemelere bakarsak rabbim bilir sağlıklı olsunda basım üstüne.Rabbim ne duanız varsa kabul buyursun inşallah 🤲🤲

Ben aşılama olalı 9 gün oldu kizlar iki gündür adet sancilarim siskinligim başladı sanki tutmadı gibi adet öncesi her belirtim var sizce durum nasıl olur 🥺

Benim de aynı şekildeydi çok çok silik bir çizgiyle öğrendim. Sabah ilk idrarla test yapın biraz daha belirebilir. Benim tek belirtim regl olacak gibi ağrıydı aşılamadan sonra.
Merhaba. Siz ilk asilama ile mi hamile kaldiniz? 10. Gun mu test yapmistiniz? Benim de asilamamin 5. Gunu su an. Ilk denemem. Biraz bilgi verebilir misiniz? Saglikla gelsin bebeginiz🌸

Merhaba. Siz ilk asilama ile mi hamile kaldiniz? 10. Gun mu test yapmistiniz? Benim de asilamamin 5. Gunu su an. Ilk denemem. Biraz bilgi verebilir misiniz? Saglikla gelsin bebeginiz🌸
Merhaba, evet ilk aşılama. 3 yıldır bebek isteyen bir pcoluyum. Bata 4 gün kala yani aşılamadan 10 gün sonra çok çok silik öğrendim değerim 7-8'di :) Yalnızca alt karnımda regl olacak gibi hafif sancılar yaşadım. Yaklaşık aşılamadan 7 gün sonra başladı. Sonra bat zamanlarında uyku isteği & sık idrara çıkma başladı. Bir de şimdi hatırlıyorum tek taraflı göğüs ağrım vardı sol göğsüm ağrıyordu normalde ikisi birden ağrır 3-5 gün önceden.

Aşılama günü dahil 3 gün wc dışında neredeyse hiç hareket etmedim dinlendim. Doktorum rutin hayatına devam edebilirsin demesine rağmen yataktan neredeyse çıkmadım. Bu şekilde.

Teşekkür ediyorum umarım bebişleriniz sizlerledir.

kızlar adetime üç gün kaldı bugün test yaptım negatif aşılama olalı 11 gün oldu sizce erken mi yaptım

Canım benim de aşılamamin 11. Gün ve negatif çıktı afet sancilarim var üç gündür göğüslerim inanılmaz sis ve ağrıyor senin var mı
Bugun 13 günüm ama test negatif gögüs agrılrım 11 gün sabahına gecti umarım sizin bebeginiz size sıkı sıkı tutunmustur

15 gün kan ver demişti ama tutsaydı testlerde cıkardı diye düşüyorum o yuzden vermiyicem buyuk ihtimalle cunku hiç ümidim kalmadı 🥹
Bana da 12 günden sonra yaptırabilirsin kan demişlerdi aile hekimleri çalışmıyormuş bu hafta ben de bekleyeceğim umudum yok

X