- 10 Nisan 2024
- 160
- 48
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aşılama günü kan tahlili yapıldı mı oradan anlıyor doktorlar genelde çatlama olmuş mu yahut yumurtlama nasıl durumu diyebu benim ikinci aşılamam çatlatma iğnesini vurunca yumurtlamayı da hissetmedim pazartesi aşılama oldum ve hiç bir belirti olmadı henüz böyle olup pozitif sonuç alan var mı? ilk aşılamam da çok ağrılarım vardı ama malesef tutmadı
25.11 pazartesi oldum neredeyse 1hafta olcak hiç bir şey hissetmiyorum birde üstüne sistit oldum pek bi umudum yok bu aşılamadan daBenim ilk asilamam henuz sonucu bilmiyorum ancak okudugum kadariyla belirti olmasi veya olmamasi birseyi değiştirmiyor pek. Test gunu geldiginde hersey ortaya cikiyor gibi. Benim asilama esnasinda ve sonraki yarim saatte agrim oldu. Sonra lekelenmem oldu biraz. Sonra gecti. Suanda da gogus hassasiyeti disinda birseyim yok cuma gunu oldum asilama. Ne zaman oldugunuz asilama?
doktor aşılama öncesi baktı yumurtlama yeni başlamış çok güzel dedi sadece kan tahlili yaptırmadıMerhaba aşılama günü kan tahlili yapıldı mı oradan anlıyor doktorlar genelde çatlama olmuş mu yahut yumurtlama nasıl durumu diye
Bence test yapana kadar umutlu olun. İnanın umutsuz olmak, stres olmak bile etkiliyordur. İlla belirtiniz olacak diye bir şart yok. Güzel düşünün güzel olsun :)25.11 pazartesi oldum neredeyse 1hafta olcak hiç bir şey hissetmiyorum birde üstüne sistit oldum pek bi umudum yok bu aşılamadan da
inşallah canım AminBence test yapana kadar umutlu olun. İnanın umutsuz olmak, stres olmak bile etkiliyordur. İlla belirtiniz olacak diye bir şart yok. Güzel düşünün güzel olsun :)
Çok iyi o halde . Sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor erken çatlama olmasından çok iyidir eminim güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallahdoktor aşılama öncesi baktı yumurtlama yeni başlamış çok güzel dedi sadece kan tahlili yaptırmadı
Amin canımÇok iyi o halde . Sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor erken çatlama olmasından çok iyidir eminim güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah
Merhaba benimde ikinci aşılamam 28 kasımda oldum. Yumurtlamayı hissedemedim demişsiniz onu nasıl anlayabiliyorsunuz?bu benim ikinci aşılamam çatlatma iğnesini vurunca yumurtlamayı da hissetmedim pazartesi aşılama oldum ve hiç bir belirti olmadı henüz böyle olup pozitif sonuç alan var mı? ilk aşılamam da çok ağrılarım vardı ama malesef tutmadı
ben ilk 5ay sadece klomen kullandım ve ozaman da yumurtlamayı hissediyordum ağrı oluyordu yumurtalıklarda karnımda sanki spor yapmışım gibi geçen ay da çatlatma iğnesinden sonra yine ağrım vardı zor yurudum anlıyorum yani yumurtlamayı ama bu ay hiç hissetmedim olmadı gibiydi, doktor aşılama yaptığı gün yeni yumurtlamaya başlıyorsun çok güzel dedi ama bende his 0Merhaba benimde ikinci aşılamam 28 kasımda oldum. Yumurtlamayı hissedemedim demişsiniz onu nasıl anlayabiliyorsunuz?
He ay belirti yaşamazsınız kafanıza takmayınben ilk 5ay sadece klomen kullandım ve ozaman da yumurtlamayı hissediyordum ağrı oluyordu yumurtalıklarda karnımda sanki spor yapmışım gibi geçen ay da çatlatma iğnesinden sonra yine ağrım vardı zor yurudum anlıyorum yani yumurtlamayı ama bu ay hiç hissetmedim olmadı gibiydi, doktor aşılama yaptığı gün yeni yumurtlamaya başlıyorsun çok güzel dedi ama bende his 0