- 8 Mayıs 2022
- 23
- 48
- 3
- 34
- Konu Sahibi Frezya4141
Bu hafta asilama olacagim ilacimin son gunu. Akinti olmasi kafami karistirdi adetimin bugun 9. Gunu bu kadar erken yumurtlama belirtisi olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede olacaksınız hangi hastanedeBu hafta asilama olacagim ilacimin son gunu. Akinti olmasi kafami karistirdi adetimin bugun 9. Gunu bu kadar erken yumurtlama belirtisi olabilir mi
Umuttepe arastirma hastanesinde olacagim yarin kontrolüm var. Sizde asilama mi olucaksinizNerede olacaksınız hangi hastanede
Umuttepe gerçekten ilgili bir hastane hakkımızda hayırlısı olsun bende orada oldumUmuttepe arastirma hastanesinde olacagim yarin kontrolüm var. Sizde asilama mi olucaksiniz
Evet gercekten cok ilgileniyorlar tam 8 kez gittim yumurta kontrolune cok ilgililerdi. Yarin asilamam olucak sizin sonucunuz ne oldu Rabbim yuzunuzu guldursun insallahUmuttepe gerçekten ilgili bir hastane hakkımızda hayırlısı olsun bende orada oldum
Allah razı olsun cümlemizin henüz sonuçlanmadı pazartesi yapıcam testi tabi adet olmazsamEvet gercekten cok ilgileniyorlar tam 8 kez gittim yumurta kontrolune cok ilgililerdi. Yarin asilamam olucak sizin sonucunuz ne oldu Rabbim yuzunuzu guldursun insallah![]()
İnşallah çok iyi geçer . Bir an önce anne baba olmayı nasip etsin Allah bizlereEvet gercekten cok ilgileniyorlar tam 8 kez gittim yumurta kontrolune cok ilgililerdi. Yarin asilamam olucak sizin sonucunuz ne oldu Rabbim yuzunuzu guldursun insallah![]()
Amin insallah Guzel haberlerini bekliyorum canim. Bugun asilama oldum eve geldigimde pembe renkli hafif bir kanamam oldu sizdede oldumu acabaİnşallah çok iyi geçer . Bir an önce anne baba olmayı nasip etsin Allah bizlere
Teşekkür ediyorum bu arada hayırlı olsun bol bol dinleninAmin insallah Guzel haberlerini bekliyorum canim. Bugun asilama oldum eve geldigimde pembe renkli hafif bir kanamam oldu sizdede oldumu acaba
Merhaba. Hayırlısı inşallah. Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?Allah razı olsun cümlemizin henüz sonuçlanmadı pazartesi yapıcam testi tabi adet olmazsam![]()
Allah nasip ederse bir şekilde oluyor cidden . Bazen her şeyi yapıyoruz yine olmuyor . Üzülmeyin lütfen Allahım hayırlı olanı bize nasip etsinBende dün cuma günü aşılama oldum çok heyecanlıyım piskolojik olarak bu aralar çok stres yapıyorum eşimle aram iyi değil kötü denk geldi doktor gün aşırı ilişki önerdi fakat bunu degerlendiremiyorum olmayacak diye çok korkuyorum
Dün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı çok korktum ama şuan iyiyim. Beni rahatsız edecek bir ağrım yok .şimdilik tek korkum pazartesi negatif bir sonuç almak . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel bir sonuç alırızMerhaba. Hayırlısı inşallah. Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?
Ben de 30 mayısta yaptırdım.
İnşallah. Ben de bekliyorumDün karnım regl olacakmışım gibi ağrıdı çok korktum ama şuan iyiyim. Beni rahatsız edecek bir ağrım yok .şimdilik tek korkum pazartesi negatif bir sonuç almak . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel bir sonuç alırız
Merhaba aşılama sonrası nasılsınız bir değişiklik var mı? Ben 31 Mayıs da aşılama yaptırdım. Kasık ağrısı ilk günden beri vardı ama dün baya arttı. Bugün arada geliyor. Hiç akıntım falan yok .birde midem yanıyor ve ateş aşıp terliyorun ama hava sıcaklığından mi bilmiyorumMerhaba. Hayırlısı inşallah. Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?
Ben de 30 mayısta yaptırdım.
Amin inşallah bugün 1 hafta geçti bir hafta daha beklemek gerekiyor Protestan kullanıyorum şu anlıkAllah nasip ederse bir şekilde oluyor cidden . Bazen her şeyi yapıyoruz yine olmuyor . Üzülmeyin lütfen Allahım hayırlı olanı bize nasip etsin![]()
Her şey gönlünüzce olsunAmin inşallah bugün 1 hafta geçti bir hafta daha beklemek gerekiyor Protestan kullanıyorum şu anlık