Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aşılama yaptırdınız mı inşallah tutmuştur. Bende bu ay yaptıracağım bugün adetim ikinci günü araya bayram tatlı giriyor onun için endişeliyim nasıl geçti süreciniz ilaçları kaç gün kullandınız bilgi verirseniz sevinirim.Kızlar Selam, İlk kez aşılama yaptıracağım. Zeynep Kamil Devlet Hastahanesinde olacak. Daha önce yaşayan var mı? Beni neler bekliyor?
Merhabalar aşılamam yapıldı bugün 14. günüm yarın kan vermek için gidicem. fostimon iğnesiyle yumurtam büyütüldü daha sonra aşılamam oldu. yumurta büyümesine göre değişiyo iğne kullanımı miktarıMerhaba aşılama yaptırdınız mı inşallah tutmuştur. Bende bu ay yaptıracağım bugün adetim ikinci günü araya bayram tatlı giriyor onun için endişeliyim nasıl geçti süreciniz ilaçları kaç gün kullandınız bilgi verirseniz sevinirim.
İnşallah tutar.. peki yumurta kaç mm ken yapıldı?Merhabalar aşılamam yapıldı bugün 14. günüm yarın kan vermek için gidicem. fostimon iğnesiyle yumurtam büyütüldü daha sonra aşılamam oldu. yumurta büyümesine göre değişiyo iğne kullanımı miktarı
en son muayene olduğumda 15 mm di yeterli gelmedi daha sonra son olarak gonal f verdi cuma günü vuruldum son iğnemi sanırım 17-18 olmuştur o gün. cumartesi gününü es geçtik pazar günü akşam 11 de çatlama iğnemi vuruldum. salı günü de aşılamam olduİnşallah tutar.. peki yumurta kaç mm ken yapıldı?
Banada gonal f 300 verdiler dün 5.günümdü gittim 12 mm ve 10mm 5 yumurta oluşmuş yarın bidaha çağırdılar. Cumartesi pazar pazartesi 1 Mayıs tatili var 3 gün nasıl olacak bilmiyorum..
Özeldemi yaptırdın cammen son muayene olduğumda 15 mm di yeterli gelmedi daha sonra son olarak gonal f verdi cuma günü vuruldum son iğnemi sanırım 17-18 olmuştur o gün. cumartesi gününü es geçtik pazar günü akşam 11 de çatlama iğnemi vuruldum. salı günü de aşılamam oldu
Yok kuzum devlet hastahanesi Zeynep kamildeÖzeldemi yaptırdın camm
Anladım canım ben ilçede oturduğum için devlet çok sıkıntılı özelfe yaptırıyim diyorum fiyatı kaç acaba merak etmiştim ondan sormak istedimYok kuzum devlet hastahanesi Zeynep kamilde
3.500-5 arası değişiyor hastahaneye göre 7-10 da oluyo. iğneler hariçAnladım canım ben ilçede oturduğum için devlet çok sıkıntılı özelfe yaptırıyim diyorum fiyatı kaç acaba merak etmiştim ondan sormak istedim
Siz ne kadar ödediniz Zeynep kamile inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin3.500-5 arası değişiyor hastahaneye göre 7-10 da oluyo. iğneler hariç
Maalesef negatif sonucum. ben ilaç parası ödedim sadece 1150 tlSiz ne kadar ödediniz Zeynep kamile inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin
Sorununuz neydi pekiMaalesef negatif sonucum. ben ilaç parası ödedim sadece 1150 tl
Pcos var ilk aşılamamSorununuz neydi peki
Nasıl ilaç parası aşılama ücretsizmi devlet hastanesindeSorununuz neydi peki
Bndede pcos var iki kere oldum ilki kimyasal gebelikle sonuçta diğeri tutmadı şimdide kendi haline biraktin clife başladım umarım kendiliğinden olur hepimizin kilo probleminiz varmiPcos var ilk aşılamam
Sadece ilaç ücreti ödüyorsunuz oda rapor çıkarıyolar normale oranla daha uygun alıyosunuzNasıl ilaç parası aşılama ücretsizmi devlet hastanesinde
Bende 1 kere Tedavisiz gebeliğim oldu kimyasala sonuçlandı. Boyuma oranla ortantılı 67 kiloyum boyum 168 ama yine de kilo vermemi söyledi doktor c life kullandım ama bi etkisini görmedimBndede pcos var iki kere oldum ilki kimyasal gebelikle sonuçta diğeri tutmadı şimdide kendi haline biraktin clife başladım umarım kendiliğinden olur hepimizin kilo probleminiz varmi
Verebiliyomusuz pekj kilo polikistik ower mi var sizdedeBende 1 kere Tedavisiz gebeliğim oldu kimyasala sonuçlandı. Boyuma oranla ortantılı 67 kiloyum boyum 168 ama yine de kilo vermemi söyledi doktor c life kullandım ama bi etkisini görmedim