Kızlar merhaba benim bugun aşılamamın 15. Günü tam. 3 gün adet gecikmem var dr verdiği progestan 200 mg fitil kullanıyorum sabah 1 aksam 2 olmak üzere dün aksam yani adetimin normal de 2. Gün aksamı kullandıktan sonra kahverengi ilaçla birlikte leke şeklinde akıntım oldu çok umursamadım dedim heralde adet oldum sonra dışarı çıktım işleri mi hallettim eve geldim baktım hiç bişey yok lekelenmemden başka. Bugunde 15. Gün oldugundan dolayı sabah saglık ocagında ac karnına kan testi verdim ve birde idrar normal gebelik testi aldım markasıda one step test diye bişey normal en uygunundan eve geldim yaptım yine aç karnına negatif çıktı idrar testimde. Sadece gögüs hassasiyeti(uclarında kaşıntı) halsizlik aşırı gaz lekelenmem birde bel boşluklarımda sırtımın ortasında ağrıdan başka bi belirtim yok bunlar belirti sayılırsa tabi Sağlıkocagındaki dr um bana bunlara takılma daha 2 hafta çok erken kendini dinleme bütün belirtilerin en gec 6 haftadan sonra tam çıkacağını söyledi. Sadece kanda takip edebiliriz düzenli olarak söyledi. Yine ben tezcanlı oldugumdan dolayı işte idrar testi yaptım negatif çıktı. Aslında 15. Gün yani bayada bekledim burada 7. 10. Gün yapanlar var. Şimdi bu lekelenmem acaba benim adetim söküleceği içinmi oluyor ypksa geç döllenmemi oluyor eğer pozitif olsaydı idrar kitinde direk çıkarmıydı. Yarını heyecanla bekliyorum kan testini. Durdum durdum şuanda inanılmaz gerildim birde böyle bir durumu yaşayıp kanda pozitif gören varmı acaba nolur ya bi aydınlatın beni yorumlarınız benim için önemli kızlar