İnşallah öyledir yarin kan testi yapsam mi bilmiyorumNe akıntı , ne göğüs şişmesi hiç bir belirtim yoktu :)
Ovitrelle vurulalı kaç gün olduİnşallah öyledir yarin kan testi yapsam mi bilmiyorum
7 mayıs 14 gün olmuşturOvitrelle vurulalı kaç gün oldu
Benimde Çarşamba günü benmde hiç biri yok sadece arada kasik ağrısı ve batması oda adet olacakmisim gibiMerhaba hanımlar aşılama 9 mayısta yapıldi salı günü test günüm ama çok korkuyorum sadece hafif kasik ağrım var başka belirtim yok belirti olmadan öğrenen var mi
Aynıları bende de var şuan ki durumunuz nedirAynen böyle bi şişkinlik gibi her an olacakmışım gibi geliyo asilama yapıldığı hafta goguslerim hassaslasmisti kasik bel ağrısı vardi zaman geçtikçe onlar bitti sadece kasiklarda kaldı
Kaç gün olduAynı sol tarafımda agri daha baskın ama adet olmadım daha yarın sabah test yapicam ama cesaretim yok
Evet ilk bu hafta oldu yarın 14 günüm benimmerhaba aşılamada 5. günüm çok şiddetlı bel agrım var kasıklarmda öyle bunu yasadınmı canm
10 günden sonra etkisi gidiyo diyolar ben test gününe kadar bekledim hiç yapmadım ama maalesef olmadi bu ay tekrar deniyoruz Allahın izniyle inşallah bi sefer tutarBenimde beş gün oldu gögüslerim vs cok ağrıyor progestan fitil kullandıgım için ilaç mı akıyo akıntımı tam kestiremiyorum belimde cok ağrıyor 8 haziran test günüm 2 haziranda yapsam mı bilmiyorum overtillenğn etkisi ne kadar sürüyor onu bilmiyorum iğneyi pazartesi günü vuruldum
10 günden sonra etkisi gidiyo diyolar ben test gününe kadar bekledim hiç yapmadım ama maalesef olmadi bu ay tekrar deniyoruz Allahın izniyle inşallah bi sefer
Çatlatma iğnesi ne kullandınız10 günden sonra etkisi gidiyo diyolar ben test gününe kadar bekledim hiç yapmadım ama maalesef olmadi bu ay tekrar deniyoruz Allahın izniyle inşallah bi sefer tutar