Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün aşılamamın 13. Günü sabah idrar testi yaptım negatif aranız da aşılama yaptırıp idrar testinde negatif ama kanda pozitif gören var mıı???
Ben Mesajınızı gordum ama yazamadim 12. Gunde belli olur hersey diye. Elim gitmedi vallahi. Hersey Allahtan uzulmeyin cok sukur bu yöntemleri deneyebiliyoruz ya bu yontemleri deneyebilecek imkanimiz olmasaydi ya durumumuz cok cok daha çaresiz olsaydi. Vakti gelmemiştir daha zamani gelince rabbim nasip edecektir. Dua ve sabir ile ☺
Ben Mesajınızı gordum ama yazamadim 12. Gunde belli olur hersey diye. Elim gitmedi vallahi. Hersey Allahtan uzulmeyin cok sukur bu yöntemleri deneyebiliyoruz ya bu yontemleri deneyebilecek imkanimiz olmasaydi ya durumumuz cok cok daha çaresiz olsaydi. Vakti gelmemiştir daha zamani gelince rabbim nasip edecektir. Dua ve sabir ile ☺