• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama 13. Gün idrar testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sevdacan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
26
15
3
28
Arkadaşlar bugün aşılamamın 13. Günü sabah idrar testi yaptım negatif :( aranız da aşılama yaptırıp idrar testinde negatif ama kanda pozitif gören var mıı???

Malesef kan da negatif :KK43:
Ben Mesajınızı gordum ama yazamadim 12. Gunde belli olur hersey diye. Elim gitmedi vallahi. Hersey Allahtan uzulmeyin cok sukur bu yöntemleri deneyebiliyoruz ya bu yontemleri deneyebilecek imkanimiz olmasaydi ya durumumuz cok cok daha çaresiz olsaydi. Vakti gelmemiştir daha zamani gelince rabbim nasip edecektir. Dua ve sabir ile ☺

Ben Mesajınızı gordum ama yazamadim 12. Gunde belli olur hersey diye. Elim gitmedi vallahi. Hersey Allahtan uzulmeyin cok sukur bu yöntemleri deneyebiliyoruz ya bu yontemleri deneyebilecek imkanimiz olmasaydi ya durumumuz cok cok daha çaresiz olsaydi. Vakti gelmemiştir daha zamani gelince rabbim nasip edecektir. Dua ve sabir ile ☺
Evet haklısın canım rabbim tez zaman da hayırlısıyla kavuştursun inşallah bebişlerimize. Teşekkür ederim

Back