- 16 Ağustos 2019
- 3
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi Melis Guven
5in alti tum degerler 0a esittir gibi dusunun, hicbir anlamlari yok ayni yerde yaptirmis olsaniz bile. 5in ustune ciktiginda 2 gunde 1 yaklasik 2 kat ve minimum %60 artis beklenir. Yani bu sonuca bakilarak deger yukselir ya da duser denilemez cunku deger 0a esit gibi dusunebilirsiniz, 5in alti bi anlam ifade etmiyor. Bu degere bakmaya gerek duymaksizin ise, elbette hamile kalmis olma sansiniz hala devam ediyor. 14 gun ve sonrasi testler daha net oluyor. Hatta gec dollenme olduysa kanda pozitifi de o denli gec gorebilirsiniz. Regl olana kadar tum guzel ihtimaller sizinleKızlar selam, aranızda yeni sayılırım ilk defa konu açıyorum. Bu gün aşılamamın 12. Günü beta 2.5 çıktı. 7 ve 10. Günlerde beta sonucum <2 ydi. İlk defa böyle yazan değer gördüm. Hep aynı yerde veriyorum testi. Biliyorum 5 altı negatif ama yükselme ihtimali var mı?
Ya canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ❤5in alti tum degerler 0a esittir gibi dusunun, hicbir anlamlari yok ayni yerde yaptirmis olsaniz bile. 5in ustune ciktiginda 2 gunde 1 yaklasik 2 kat ve minimum %60 artis beklenir. Yani bu sonuca bakilarak deger yukselir ya da duser denilemez cunku deger 0a esit gibi dusunebilirsiniz, 5in alti bi anlam ifade etmiyor. Bu degere bakmaya gerek duymaksizin ise, elbette hamile kalmis olma sansiniz hala devam ediyor. 14 gun ve sonrasi testler daha net oluyor. Hatta gec dollenme olduysa kanda pozitifi de o denli gec gorebilirsiniz. Regl olana kadar tum guzel ihtimaller sizinle
Selam canım güzel haberler ver bizeYa canım çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ❤
Çoğu insan burda bu değerlerde öğrenip yukselenler var içini ferah tut stres yapma Rabbim dek düz versin inşallahSelamlar bnde aşılamamın 12. Gunundq kan verdim 6.3 çıktı doktor 2 gun sonra tekrar ver dedi. Umarım artar.Bu şekilde düşük olup artarak hamile kalanlar varmı
Ayy mesajınız içimi ferahlattı resmen çok sağolun amin inşallah dediğiniz gibi olurÇoğu insan burda bu değerlerde öğrenip yukselenler var içini ferah tut stres yapma Rabbim dek düz versin inşallah
Selamlar bnde aşılamamın 12. Gunundq kan verdim 6.3 çıktı doktor 2 gun sonra tekrar ver dedi. Umarım artar.Bu şekilde düşük olup artarak hamile kalanlar varmı
Çatlatma iğnesi kullanmıştım Ekim ayında. 13.gün beta 2.4Kızlar selam, aranızda yeni sayılırım ilk defa konu açıyorum. Bu gün aşılamamın 12. Günü beta 2.5 çıktı. 7 ve 10. Günlerde beta sonucum <2 ydi. İlk defa böyle yazan değer gördüm. Hep aynı yerde veriyorum testi. Biliyorum 5 altı negatif ama yükselme ihtimali var mı?
Benim de 9. Gün bhcg 3.4Kızlar selam, aranızda yeni sayılırım ilk defa konu açıyorum. Bu gün aşılamamın 12. Günü beta 2.5 çıktı. 7 ve 10. Günlerde beta sonucum <2 ydi. İlk defa böyle yazan değer gördüm. Hep aynı yerde veriyorum testi. Biliyorum 5 altı negatif ama yükselme ihtimali var mı?
Şuan kaç acaba ?Çatlatma iğnesi kullanmıştım Ekim ayında. 13.gün beta 2.4
16.gün 14.5 çıkmıştı.
Kimyasal geçirdim canmŞuan kaç acaba ?
Çok üzüldümKimyasal geçirdim canm
Çok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsinKimyasal geçirdim canm
Kimyasal geçirdim canm
Malesef canım dün adet oldum. Bugün doktora gittim 2.aşılamaya başlamak için ama rahim duvarım çok kalınlaşmış tekrar kontrol dedi bu ay da olmayacak sanırımSelam canım güzel haberler ver bizene durumdasın
Biz bu ay dinlenmeye geçtik gelicek ay tüp bebek sanırımMalesef canım dün adet oldum. Bugün doktora gittim 2.aşılamaya başlamak için ama rahim duvarım çok kalınlaşmış tekrar kontrol dedi bu ay da olmayacak sanırım