Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamadan sonra hamile kaldım bende yeni 10. Gün öğrendim tabi kişiden kişiye değişir mi bilemem de umarım vardır sizinde Hemde 7 ile öğrendim değerimiAy kızlar erken test yapıp takip edenleri görüyorum ama korkuyorum
Sürekli negatif görmekten okadar yoruldum kii
Yarın aşılama 10.gün sabahı olacak
Bilmiyorum ilaç etkisi hala var mı yok mu
Pozitif olanlar, hamile olanlar yazsınlar nolur
Nerde yaptırırsınız aşılamadan 7 güm sonra sonucunuz neydiAşılamadan sonra hamile kaldım bende yeni 10. Gün öğrendim tabi kişiden kişiye değişir mi bilemem de umarım vardır sizinde Hemde 7 ile öğrendim değerimi
Aşılamanın 10. Günü 7.37 ydi değerim 14. Günü 49.9 oldu işte İzmir’de Çiğli eğitim araştırma hastanesinde yaptırıdmNerde yaptırırsınız aşılamadan 7 güm sonra sonucunuz neydi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahAşılamanın 10. Günü 7.37 ydi değerim 14. Günü 49.9 oldu işte İzmir’de Çiğli eğitim araştırma hastanesinde yaptırıdm
Evet Predictor ile yapmıştımErken gebelik testi yapmış mıydınız?
Ben bugün yaptım negatif ama kan verdim kafam netlensin diye, idrar daha geç belli olur belki diyeErken gebelik testi yapmış mıydınız?
Zaten öyle idrar daha geç çıkartıyor kan en net olanı çıktı mı peki sonucunuz umarım vardırBen bugün yaptım negatif ama kan verdim kafam netlensin diye, idrar daha geç belli olur belki diye
Hayır henüz çıkmadıZaten öyle idrar daha geç çıkartıyor kan en net olanı çıktı mı peki sonucunuz umarım vardır
Sonucunuz ne oldu umarım pozitif olmuşturHayır henüz çıkmadı
On ikinci gün negatif yarın yine vereceğim on dördüncü gün dediği için doktor ama zannetmiyorum artık olumlu olmazSonucunuz ne oldu umarım pozitif olmuştur![]()
Nerde yaptırırsınız aşılamadan 7 güm sonra sonucunuz neyd
Merhaba! Bende aşılama yaptırcam ilkde tutma olasılığı var mıdırAy kızlar erken test yapıp takip edenleri görüyorum ama korkuyorum
Sürekli negatif görmekten okadar yoruldum kii
Yarın aşılama 10.gün sabahı olacak
Bilmiyorum ilaç etkisi hala var mı yok mu
Pozitif olanlar, hamile olanlar yazsınlar nolur