Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl test günüm bu cuma biraz heyecan biraz stres korku çok teşekkür ederimGenelde tüp bebekte yapılan testler daha erken pozitif verir aşılama biraz daha farklı olduğu için hemen belli olmayabilir kendini strese sokma hiç kafan karışacaksa hiç test yapma kendi test gününü bekle umarım herşey gönlünce olur
İnşaAllah pozitif sonuç alırsın canım hayırlısı ile Ama negatif olursada hiç canını sıkma çünkü herşey zamanı gelince olurAsıl test günüm bu cuma biraz heyecan biraz stres korku çok teşekkür ederim
İdrar da çıkmayıp kanda çıkma ihtimali var mıYarın tekrardan dene istersen canım bazen geç döllenme oluyor testin fotoğrafı varsa atarmısın
Tabiki de beta ilk önce kana geliyorİdrar da çıkmayıp kanda çıkma ihtimali var mı
Bana da var gibi geliyor ama yokta gibi çok çok çok silik bişiTabiki de beta ilk önce kana geliyor
Ben mi yanlış görüyorum yoksa fotoda mı öyle görünüyor sanki orda silik bir çizgi var
Sizin kaçıncı aşılamanızBurdan bakınca bende fark ettim ama istersen çarşamba günü tekrarla testi eğer sabredemezsen genelde gebelik oluşmazsa test gününden önce adet kanaması geliyor yani benim test günüm 23, kasımdı ama 21de adet olmuştum
Ben iki defa aşılama yaptım Haziran ayındada tüp bebek yaptım pozitif oldu tüp bebek tedavim ama 15 haftalıkken kaybettim bebeğimi şuan da biraz dinlenme moduna geçtim çok zor süreçler özellikle psikoloji olarak insan çok etkileniyor biraz kafamı dinlemek istiyorum bir yandan da acaba tekrar mı denesem diyorum öyle kafa karışıklığıSizin kaçıncı aşılamanız
Benimde bugün aşılamanın 13. Günü yarın kan vereceğim ama bugün dayanamadım idrarda yaptım negatif çıktı yine de umudum var mı bilmiyorum ama moralim bozuldu bence kanı bekle bu süreç yoruyor. Sana Protestan verdi mı doktorun fitil olarakKızlar merhaba bugün aşılamamın 10.günü ilk aşılamam ve 2 yumurtam vardı bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif 14.gün sizce kanka pozitif çıkabilir mi?
10.cu gün erken daha 12. gün net sonucu alırsınız umarım pozitiftir.Kızlar merhaba bugün aşılamamın 10.günü ilk aşılamam ve 2 yumurtam vardı bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif 14.gün sizce kanka pozitif çıkabilir mi?
Kesinlikle psikolojik olarak insanı çok yoruyor. Bedensel acı bir yana psikolojik bir yana umarım artık senin için de herşey çok güzel olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırızBen iki defa aşılama yaptım Haziran ayındada tüp bebek yaptım pozitif oldu tüp bebek tedavim ama 15 haftalıkken kaybettim bebeğimi şuan da biraz dinlenme moduna geçtim çok zor süreçler özellikle psikoloji olarak insan çok etkileniyor biraz kafamı dinlemek istiyorum bir yandan da acaba tekrar mı denesem diyorum öyle kafa karışıklığı
Ahh inşaAllah canım benim hem içimizde umudumuz olsun illaki olucak Allah'ın izniyle Sen hangi hastanede aşılama yaptınKesinlikle psikolojik olarak insanı çok yoruyor. Bedensel acı bir yana psikolojik bir yana umarım artık senin için de herşey çok güzel olur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hayır vermedi 2. Aşılamasını olan kadınlara verdi bana vermedi ilk aşılamam diye. Yarın kan sonucunu yaz mutlaka inşallah güzel haberlerle gelirsinBenimde bugün aşılamanın 13. Günü yarın kan vereceğim ama bugün dayanamadım idrarda yaptım negatif çıktı yine de umudum var mı bilmiyorum ama moralim bozuldu bence kanı bekle bu süreç yoruyor. Sana Protestan verdi mı doktorun fitil olarak
Umarım çok istiyorum Allah razı olsun10.cu gün erken daha 12. gün net sonucu alırsınız umarım pozitiftir.
Trabzon fakülte de senAhh inşaAllah canım benim hem içimizde umudumuz olsun illaki olucak Allah'ın izniyle Sen hangi hastanede aşılama yaptın
Erken yapmışsın testi biraz daha zamanı olanilir 15 gün bekliyorsun diye biliyorumKızlar merhaba bugün aşılamamın 10.günü ilk aşılamam ve 2 yumurtam vardı bugün idrar testi yaptım ve sonuç negatif 14.gün sizce kanka pozitif çıkabilir mi?