Aşılama süreci nasıl oldu canım kısaca anlatabilirmisin doktor banada önerdi nasıl olduğunu bilmiyorum inşallah sende gebelik vardırKızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acaba ?
Kan testı verdınmı acaba merak ettımKızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acab
Yok bebeğim yarın akşam vericem yazarım burayaKan testı verdınmı acaba merak ettım
Ay pardon yanlış yazdım ben o gün kan testi verdim beta 43 çıktı yarın yine vericem eğer iki kat artmışsa yazarım burayaKan testı verdınmı acaba merak ettım
İnşallah aşkım. Bende pcos var 3 kere çatlatma iğnesi oldum klomen ve letu kullandım ilaç olarak sonra çatlatık ama tutmadı 3 d. Bu sefer aşılama yapalım dedik bana iğne verdi doktor yumurtamın büyümesi için bir hafta göbekten vurdum. Sonra 2-3 tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurdum evde göbeğime. İki gün sonra hastaneye gittik sabah saat 10 gibi eşim sperm verdi onu laboratuvar’da yıkama işlemi yapıyorlar yani sağlıklı kaliteli sperm bırakıyorlar. Bende saat öğlen 1 gibi aşılama oldumAşılama süreci nasıl oldu canım kısaca anlatabilirmisin doktor banada önerdi nasıl olduğunu bilmiyorum inşallah sende gebelik vardır
Anladım canım eşin de bir sorun varmıydıİnşallah aşkım. Bende pcos var 3 kere çatlatma iğnesi oldum klomen ve letu kullandım ilaç olarak sonra çatlatık ama tutmadı 3 d. Bu sefer aşılama yapalım dedik bana iğne verdi doktor yumurtamın büyümesi için bir hafta göbekten vurdum. Sonra 2-3 tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurdum evde göbeğime. İki gün sonra hastaneye gittik sabah saat 10 gibi eşim sperm verdi onu laboratuvar’da yıkama işlemi yapıyorlar yani sağlıklı kaliteli sperm bırakıyorlar. Bende saat öğlen 1 gibi aşılama oldum
Yok hayırAnladım canım eşin de bir sorun varmıydı
Kabul eder evetBen de 2 defa letu ve ovitrelle kullandım pazartesi günü 2. Denememde olumsuz sonuçlandı. Özel hastaneye gidiyorum aşılama istesem doktor kabul eder mi acaba? Pcos var ben de de
Sorun olmamasına rağmen sperm yıkayıp sanamı enjekte ettiler şaşırdım gerçekten ve gebelik de olmuş galiba ne güzel sevindim senin adına birde aşılama olurken yatış verdiler mi kaç saat sürdüYok hayır
Aşılama da eşinde sorun olmazsa bile bu işlemi yaparlar çünkü eşin de sorun olmazsa dahi kalitesiz spermler olabiliyor içinde . Kalitesiz spermde yumurta da ne yazık ki döllenme olmuyor. Yıkama işlemi yapıp kaliteli spermi enjekte ediyorlar. Yatış vermiyorlar 5 dakikalık bir işlem zaten. Beni 20 dakika ayağım havada beklettiler daha sonra çıktımSorun olmamasına rağmen sperm yıkayıp sanamı enjekte ettiler şaşırdım gerçekten ve gebelik de olmuş galiba ne güzel sevindim senin adına birde aşılama olurken yatış verdiler mi kaç saat sürdü
Tamam canım benim çok teşekkür ediyorumAşılama da eşinde sorun olmazsa bile bu işlemi yaparlar çünkü eşin de sorun olmazsa dahi kalitesiz spermler olabiliyor içinde . Kalitesiz spermde yumurta da ne yazık ki döllenme olmuyor. Yıkama işlemi yapıp kaliteli spermi enjekte ediyorlar. Yatış vermiyorlar 5 dakikalık bir işlem zaten. Beni 20 dakika ayağım havada beklettiler daha sonra çıktım
Hayırlı olsun canım bende ocak 20de asılama oldum ılk asılamam yarından ıtıbaren test yapmaya baslıcam bakalım dua edın banadaAy pardon yanlış yazdım ben o gün kan testi verdim beta 43 çıktı yarın yine vericem eğer iki kat artmışsa yazarım buraya
Hayırlı olsun canım bende ocak 20de asılama oldum ılk asılamam yarından ıtıbaren test yapmaya baslıcam bakalım dua edın
Ilk defa aşılama yapdırdım hıc bılmıyorum ben 18 ocak cumartesı aksam 22:00da ovıtrelle vurdum kendım pazartesı sabah 10da asılamam oldu ovıtrelle yalancı pozıtıf cıkardıgını ogrendım 10 gun sonra normal sonuc cıkıyomus o yuzden hıc test yapmadım hıc belırtı falan varmıBende Ocak 20 de aşılama oldum meraktan 7. Gün test yaptım hiç bişey gözükmedi normal mi gözukmemesi
Bence cok normal tutunması bıle 6 gun sonra oluyomus bebegın 7. Gunde kana gebelık bıle gecmez erken yanı bekle bıraz ama test yaparsan mutlaka yazBende Ocak 20 de aşılama oldum meraktan 7. Gün test yaptım hiç bişey gözükmedi normal mi gözukmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?