Aşılama 10. Gün pozitif

anonim21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
31
3
1
23
Kızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acaba ?

Aşılama süreci nasıl oldu canım kısaca anlatabilirmisin doktor banada önerdi nasıl olduğunu bilmiyorum inşallah sende gebelik vardır

Kan testı verdınmı acaba merak ettım

Aşılama süreci nasıl oldu canım kısaca anlatabilirmisin doktor banada önerdi nasıl olduğunu bilmiyorum inşallah sende gebelik vardır
İnşallah aşkım. Bende pcos var 3 kere çatlatma iğnesi oldum klomen ve letu kullandım ilaç olarak sonra çatlatık ama tutmadı 3 d. Bu sefer aşılama yapalım dedik bana iğne verdi doktor yumurtamın büyümesi için bir hafta göbekten vurdum. Sonra 2-3 tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurdum evde göbeğime. İki gün sonra hastaneye gittik sabah saat 10 gibi eşim sperm verdi onu laboratuvar’da yıkama işlemi yapıyorlar yani sağlıklı kaliteli sperm bırakıyorlar. Bende saat öğlen 1 gibi aşılama oldum

Anladım canım eşin de bir sorun varmıydı

Ben de 2 defa letu ve ovitrelle kullandım pazartesi günü 2. Denememde olumsuz sonuçlandı. Özel hastaneye gidiyorum aşılama istesem doktor kabul eder mi acaba? Pcos var ben de de

Aşılama da eşinde sorun olmazsa bile bu işlemi yaparlar çünkü eşin de sorun olmazsa dahi kalitesiz spermler olabiliyor içinde . Kalitesiz spermde yumurta da ne yazık ki döllenme olmuyor. Yıkama işlemi yapıp kaliteli spermi enjekte ediyorlar. Yatış vermiyorlar 5 dakikalık bir işlem zaten. Beni 20 dakika ayağım havada beklettiler daha sonra çıktım

Tamam canım benim çok teşekkür ediyorum

Ay pardon yanlış yazdım ben o gün kan testi verdim beta 43 çıktı yarın yine vericem eğer iki kat artmışsa yazarım buraya
Hayırlı olsun canım bende ocak 20de asılama oldum ılk asılamam yarından ıtıbaren test yapmaya baslıcam bakalım dua edın banada

Bende Ocak 20 de aşılama oldum meraktan 7. Gün test yaptım hiç bişey gözükmedi normal mi gözukmemesi

Oyle cok korkuyorumkı ıcım hep pozıtıf dıyo oldu dıyo ama test yaparsam hayal kırıklıgına ugrucaksın dıyo aradayım sızce ne yapmalıyım

Bende Ocak 20 de aşılama oldum meraktan 7. Gün test yaptım hiç bişey gözükmedi normal mi gözukmemesi
Ilk defa aşılama yapdırdım hıc bılmıyorum ben 18 ocak cumartesı aksam 22:00da ovıtrelle vurdum kendım pazartesı sabah 10da asılamam oldu ovıtrelle yalancı pozıtıf cıkardıgını ogrendım 10 gun sonra normal sonuc cıkıyomus o yuzden hıc test yapmadım hıc belırtı falan varmı

Aynı şekilde olmuşuz seninle bende 18 inde ovitrelle vuruldum 20 sinde aşılama yapıldı ve benim de ilk denemem yaptırdıgım günden beri kasıklarımda zonklama ve karnımın içi gergin agrı değil ama garip ilk olduğu için normal dendi meraktan pazar günü test yaptım hiç bişey çıkmadı doktor Şubat 2 de sabah kan ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…