Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acaba ?
Kızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acaba ?
Kızlar benim iğnemin 12. Günü aşılamamın 10. Günü tabi yapıldığı günleri saymazsak. İdrar testi yaptım erken gebelik pozitif çıktı emin olmak için farklı bir marka da yaptım o da pozitif silik falan değil bildiğiniz pozitif hamilemiyim acab
İnşallah aşkım. Bende pcos var 3 kere çatlatma iğnesi oldum klomen ve letu kullandım ilaç olarak sonra çatlatık ama tutmadı 3 d. Bu sefer aşılama yapalım dedik bana iğne verdi doktor yumurtamın büyümesi için bir hafta göbekten vurdum. Sonra 2-3 tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurdum evde göbeğime. İki gün sonra hastaneye gittik sabah saat 10 gibi eşim sperm verdi onu laboratuvar’da yıkama işlemi yapıyorlar yani sağlıklı kaliteli sperm bırakıyorlar. Bende saat öğlen 1 gibi aşılama oldum