• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asiklar sehri paris kendi cektiklerim

Bende bir gidip goremedim ya surayiiii...:sm_confused: Acaba gercekten romantik bir havami var yada onu hissetmek icin asik olarakmi gitmek lazim daha cok onu merak ediyorum.. :)))

şehirdeki düzene bakarmısınızzz:asigim: adamların evlerini yaptıkları süzen bile görsel bi zenginlik. bide istanbulun tepesinden bakın bakalım ne görüyosunuzsenağlama
hiç başka bir ülkeye gitmek istemedim ama çok güzel görünüyorlarr.
resimlerde çok güzel bu arada:asigim:

paris gece güzel biz arkadaşımla gittigimizde şaşırmıştık buraya neden aşıklar şehri diyolar diye sonra gece oldu cıktık gercektende ışıklandırma süper ayrıca bence paris istanbulla kıyas edilemez istanbul cok daha güzel ha bu arada sokakları cok pis arabalar desen öyle bir park edilmişki çarpmışlar resmen

çok güzel bir şehir bence aşık olucaksın aşkınıda alıp gidiceksin ama dönüçeksin keza başka şey olmazki aşkın ve parisin büyüsü kacar...

offf ne güzel 3.resme bayıldım ya bende gelecem parayı bulursam kocamla 2. balayına....:)

Back