- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlilik konusunda acı bir tecrübeniz olmasına rağmen çok çabuk ısınmış olmanız duygusal anlamda boşlukta olduğunuzu gösterir.. bu kadar çabuk güvenip aşık olunmaması gerektiğini bilecek tecrübe ve yaşa sahipsiniz, bir kızınız da var Allah bağışlasın, kızınız için her şeyi iki kere düşünmelisiniz.. bunlar sizinle ilgili fikirlerim..
adama gelince, çok hızlı.. forumdaki hemen ilk adımınızda sizi bir süre takip etmek, ya da açtığınız konuya yorum yapıp sizi biraz daha anlamaya çalışmak yerine size özel msj atıyor.. üye olduğunuz tarihi görebiliyor olmasına rağmen "size şimdiye kadar çok msj atan olmuştur" gibi çok klişe bir iltifat atıyor.. çok güzelsiniz, isminiz güzel, kızınızın olması güzel diye de devam ediyor.. evet başından bir evlilik geçen adama göre güven duygusu çok fazla ama sizin dediğiniz gibi özgüven duygusu değil, karşısındakine güven duygusu fazla.. bu da insanın aklına soru işaretleri getiriyor.. üstelik boşanma sebebi olarak evlendiği eşinin eski sevgilisini unutamamış olmasını söyleyen birinin bu kadar güven dolu olması da normal olmayan bir durum.. kaldı ki her kadın kendisini seven iyi bir erkek karşısında ayrıldığı sevgilisini unutur hele hele de bu kendisini seven iyi adamla evlendiyse ! ve bu adam tam 1,5 yıl kendini sevdirmeye çalıştığını söylüyorsa !..
evlendiği halde eski sevgiliyi unutamama durumu çok erkeksi bir duygudur, yani bu durum genelde erkeklerin başına gelir dolayısı ile ben buradan da hikayesini uydurduğu hissine kapıldım.. var sayalım ki uydurmamış olsun o zaman da karısı hala eski sevgilisini unutamamışsa adam da bu konuda eksikleri olan biri demektir yani ya eşini hiç sevmemiş ya da karakteri kötüymüş ki kadın eski sevgilisini unutamamış.. şöyle bir gerçek daha var ki bir kadın eski sevgilisini unutamasa bile bunu kimseye belli etmez hele kocasına asla !
"kibar ve beyefendi" biri olarak görünmesi de sizi aldatmasın, erkekler istediklerinde "kibar ve beyefendi" görünmesini çok iyi bilirler..
belki "denemekle ne kaybederim beğenmezsem ilişkiyi keserim" diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmuyor, bazen bir ilişkiye başlamak bile insanın ayaklarını yerden kesip gözlerini kör edebiliyor hele de karşınıza iyi oynayan biri çıkarsa vazgeçmek hiç de öyle kolay olmuyor hatta akla bile gelmiyor..
aşık olmak elbette hakkınız ama acele etmeyin, yoğurdu üfleyerek yiyin.. hem de 2 kere )
sevgiler..
[QUOTEhaklisinizQUOTE: 39197520, member: Cokesagokun"]evlilik konusunda acı bir tecrübeniz olmasına rağmen çok çabuk ısınmış olmanız duygusal anlamda boşlukta olduğunuzu gösterir.. bu kadar çabuk güvenip aşık olunmaması gerektiğini bilecek tecrübe ve yaşa sahipsiniz, bir kızınız da var Allah bağışlasın, kızınız için her şeyi iki kere düşünmelisiniz.. bunlar sizinle ilgili fikirlerim..
adama gelince, çok hızlı.. forumdaki hemen ilk adımınızda sizi bir süre Beim gibi etmek, ya da açtığınız konuya yorum yapıp sizi biraz daha anlamaya çalışmak yerine size özel msj atıyor.. üye olduğunuz tarihi görebiliyor olmasına rağmen "size şimdiye kadar çok msj atan olmuştur" gibi çok klişe bir iltifat atıyor.. çok güzelsiniz, isminiz güzel, kızınızın olması güzel diye de devam ediyor.. evet başından bir evlilik geçen adama göre güven duygusu çok fazla ama sizin dediğiniz gibi özgüven duygusu değil, karşısındakine güven duygusu fazla.. bu da insanın aklına soru işaretleri getiriyor.. üstelik boşanma sebebi olarak evlendiği eşinin eski sevgilisini unutamamış olmasını söyleyen birinin bu kadar güven dolu olması da normal olmayan bir durum.. kaldı ki her kadın kendisini seven iyi bir erkek karşısında ayrıldığı sevgilisini unutur hele hele de bu kendisini seven iyi adamla evlendiyse ! ve bu adam tam 1,5 yıl kendini sevdirmeye çalıştığını söylüyorsa !..
evlendiği halde eski sevgiliyi unutamama durumu çok erkeksi bir duygudur, yani bu durum genelde erkeklerin başına gelir dolayısı ile ben buradan da hikayesini uydurduğu hissine kapıldım.. var sayalım ki uydurmamış olsun o zaman da karısı hala eski sevgilisini unutamamışsa adam da bu konuda eksikleri olan biri demektir yani ya eşini hiç sevmemiş ya da karakteri kötüymüş ki kadın eski sevgilisini unutamamış.. şöyle bir gerçek daha var ki bir kadın eski sevgilisini unutamasa bile bunu kimseye belli etmez hele kocasına asla !
"kibar ve beyefendi" biri olarak görünmesi de sizi aldatmasın, erkekler istediklerinde "kibar ve beyefendi" görünmesini çok iyi bilirler..
belki "denemekle ne kaybederim beğenmezsem ilişkiyi keserim" diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmuyor, bazen bir ilişkiye başlamak bile insanın ayaklarını yerden kesip gözlerini kör edebiliyor hele de karşınıza iyi oynayan biri çıkarsa vazgeçmek hiç de öyle kolay olmuyor hatta akla bile gelmiyor..
aşık olmak elbette hakkınız ama acele etmeyin, yoğurdu üfleyerek yiyin.. hem de 2 kere )
sevgiler..
Evet haklisiniz dediginiz noktalar benimde dikkatimi cekti ama galiba insan aklina duygulari isin icine girince asla guvenmemesi gerekiyor.sizin yazdiklariniz karsisinda resmen utandim ben bunlari nasil dusunemedim diye. Ama cok guven verdi yada ben oyle hissettim ama icimde hep bi huzursuzluk var o kisiyle ilgili.
zaten bosanmadigim icin yazismak bile cok gunah Allah beni afetsin.
az once suphelerimi kuvvetlendiren birsey gordum ve irtibati kesicem.
Benim gibi akilsizlarada ders olsun umarim.
cok sagolun
oCok sagolun evet farketmedim ama teslimiyetci davranmisimElin adami en klasik numara olan profil resmi methiyesiyle mesaj atiyor.
Buna ragmen digerlerinden farkli oldugunun altini ciziyor isin garibi sizi de buna inandiriyor.
Kendini tanitiyor, evlilikten beklentilerini anlatiyor.
Sohbet ilerleyip ancak bir kiziniz oldugunu ogrenince 'evli misiniz' diye soruyor.
Siz de bunlari anlatirken her cumlenin arasina 'olgunlugu hosuma gitti' diye sıkıştırıyorsunuz.
Olgun adam nasil olur biliyor musunuz?
Nette, metrobuste, cafede... Haliniz tavriniz hosunuza gittiyse... Cesaret edip sizinle iletisim kurabilirse...
İlk cumlesi 'Evli misiniz ya da hayatinizda biri var mi?' olur ki niyetinin temizligini ifade edebilsin.
Adam 'beni digerleriyle karistirmayin' dedigi adamlardan beter bir sekilde...
Evli, bekar, bosanmis fark etmeden yaziyor demek ki.
Daha evvel evliligi tecrube etmis bir kadin olarak boyle bir noktayi gozden kacirmaniz...
Ustune bir de boyle siradan bir zamparayi olgun ve guvenilir bulmaniz inanilir gibi degil.
Simdi 'netteki adamlar soyle capkin boyle adi' vs diyenler de cikar.
Ama siz bu kadar iyi niyetli ve teslimiyetci olursaniz her yer tehlikeli, lutfen biraz daha dikkat.
Cook haklisiniz derdi kimbilir neSadece 3 gundur forumdan yazistigin birine asik olmaya calisma. Bakalim ne derece durust adam? Derdi cok baska olabilir. Kendini koru
Bu tarz yorumlari okudukca demekki ben cok safmisim diyorum aklima guvenirim ama cook duygusalim iyi niyetliyim esimede inandim onca zaman oyuzden. Neyse cok sukur ogrendim Rabbim den bundan sonra hayirlisi artikAzicik . Degilbile degil hic inandirici gelmedi yanliz.
Kestim zaten sagolunGörüşmeyi kesmek doğru karar...
Buyuk ihtimalle yasi benden bes yas kucuk ve utaniy ama yaziyimda benim gibi hataya dusmesin kimse. Biyerde kendi jigololuk yaptigini yazmisRomantik .!.:ne öğrendiniz acaba?
zliBuyuk ihtimalle yasi benden bes yas kucuk ve utaniy ama yaziyimda benim gibi hataya dusmesin kimse. Biyerde kendi jigololuk yaptigini yazmis