Ismini yazdi benimkini sordu yazdim. Ismimi begendi :)
Benimde onun ismi hep begendigim bir isimdi.onada yazdim ismini begendigimi
Oky seni bi resimle. birazda düzgün istanbul sosyetesi türkçemle kandırırımadam evlimi bekarmı
hırlımı hırsızmı belli değil. bir resim yollanmış sadece. o resimdeki omu oda belli değil. yaş 16 olsa ok diyeceğimde nasıl kanıyorsunuz bunlara
yemezler tatlım:)Oky seni bi resimle. birazda düzgün istanbul sosyetesi türkçemle kandırırım
Varmısın bahsine
mantık öndede ondan:)ama niyeeeee
Bana klasik turk erkegi olmadigini yalniz yasadigi icin zaten yemegini Bulasigini camasirini kendisi hallettigini evlendigi insandan kendine hizmet yapip kadinin kendini hizmetci gibi hissetmesini istemedigini
. Kadindan mutluluk huzur istedihini. Kapisini acan guler yuz ve onunla haxati mesela gece hadi corba icmeye gidelim dedigimde benimle gelmekten zevk alsin enazindan miz miz olmasin dedi. Eski esimde bunlari gormedigim icin bunlari istiyorum. Xoksa ben kendime guveniyorum elim axagim tuttukca herseyine yeterim yeterki bana kadinligini huzurunu versin dedi.
Sonra yazisirken ben ona bunu kadin istemezki dedim yani esiyle guzel anlar paxlasmayi ama cocugum oldugundan dolaxi bunun herzaman mumkun olamayacagini yazdim.hemen beni ikna etmeye devam etti :)
Uc kisinin yapabilecegi cokdaha fazla sey var mesela size anlataxim dedi ve bir kav sey siraladi. Hatta kendisinin aile kavramini cok iyi bildigini arkadaslarinin evli ve cocuklu oldugunu fakat kendisinin bekar olusundan dolaxi onlara katilmak istemedigini ve buyuzden kizimin olusunun kendisi icin hatta daha iyi olacsgina inandiginI soyledi.
ailesinin karsi cikip cikmayacagini soyledihimde cocukli bir kadina ailem benim kararlarima saygilidur sonucta ben cocuk degilim kendim kararlarimi kendim veririm hemde karsi cikmazlar dedi.
bilmiyorum bu uc gunde ona cok isindim.karekterine ve yuzune.tipim diyebilirim
Ama icimde korku var aaldatildihim Kimseye guvenemixorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu anlattiklatdan sonra? Sagolun cook.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?