aşık olunan kişiyle konuşurken saçmalamak

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
sen çok tatlısın ya:KK16::KK16:
bayıldım hislerine, anlatış şekline.
hiç engelleme, nasıl geliyorsa içinden öyle davran, emin ol o zaman cesaret bulur.
asıl başkası gibi davranmaya başlarsan saçmalarsın.
o kıpırtıyı fark etmemek imkansızdır eminim, sen sırıtmaya devam et bence:KK9:

Hahahaha, aklima ilk esim ile tanistigim zaman geldi :KK9:

Bence herkez asik oldugunda biraz salaklasiyor gibime geldi. Bide sürekli aklim onda kalirdi. Zaten ben biraz unutkan, dalgin birisiyim,
ve üstüne bu gelince gerçekten, benim o zaman nasil oldugumu tahmin edebilirsiniz az çok :KK1:

Yani korkma, hiç kimse asik iken kendi davranislarindan sorumlu degil :KK53:

Bence bu arada biraz açilabilirsin çoçuga, en basit filmler üzerine konusup "asil ben su filme gitmek istiyordum" ve onunda "beraber gidelimi" bekliyebilirsin.Yada hakikatten cesaretli isen ondan hoslandigini itiraf edebilirsin.

Bol sanslar dilerim :KK1:

Bende anlattığınız gibiydim hatta erkek arkadasıma kolumdaki tüyleri aldım diycektim yani bilerek degil :KK70: tüy yandı diye kıvirmistim yani sacmaliyorsun ister istemez birde herseye gülme olayı var o sürekli ne guler yüzlüsun der :KK70: ay cok komik ya yuz kızarma olayı zaten ayrı mesele yani bütun belirtiler aynı :))) gizleme kendini nasılsan oyle ol karsi taraf daha mutlu oluyor İnan ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende anlattığınız gibiydim hatta erkek arkadasıma kolumdaki tüyleri aldım diycektim yani bilerek degil :KK70: tüy yandı diye kıvirmistim yani sacmaliyorsun ister istemez birde herseye gülme olayı var o sürekli ne guler yüzlüsun der :KK70: ay cok komik ya yuz kızarma olayı zaten ayrı mesele yani bütun belirtiler aynı :))) gizleme kendini nasılsan oyle ol karsi taraf daha mutlu oluyor İnan ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ehehehehehe gece gece cok sesli guldum yahu :)))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

bende hayatimda sadece 1 kere asik oldum ve senelerdir o ayni kisiye hala asigim :KK17: eskiden onunla konustugumda bende cok utanirdim kizarirdim gülerdim ister istemez , sürekli ya parmagim agzimda olurdu ya dudagimi isirirdim gülmemek icin , o hep sorardi elini niye yüzüne getiriyon diye , rezillik yani :KK9: onu nekadar cok özledigimi bi ben bi allah bilir :KK43:

bende hayatimda sadece 1 kere asik oldum ve senelerdir o ayni kisiye hala asigim :KK17: eskiden onunla konustugumda bende cok utanirdim kizarirdim gülerdim ister istemez , sürekli ya parmagim agzimda olurdu ya dudagimi isirirdim gülmemek icin , o hep sorardi elini niye yüzüne getiriyon diye , rezillik yani :KK9: onu nekadar cok özledigimi bi ben bi allah bilir :KK43:

ben senin sanki erkek arkadaşın var gibi hatırlıyorum başka bir konudan.

ben mi yanlış hatırlıyorum. yoksa bu başka bir kişi mi?

merak ettim şimdi. :KK3:

başka ildeydi gelmiş buraya, az önce gördüm allahııııııııııım çok heyecanlandım göreceğim onu pazartesi günü :KK16:

of delireceğim ya

istiyorum
istiyorum
istiyorum

seviyorum uleeeeeeeyn!

kızlar bir şey yapın

biri bir şey yapsın

bu adam benim olsun, ben bunu elinden tutup alıp bizim eve getirmek istiyorum ahahahhha

inanamıyorum kendime ben resmen, resmen inanamıyorum bu halde olduğuma ya. aşk böyle miymiş. oha.

başka ildeydi gelmiş buraya, az önce gördüm allahııııııııııım çok heyecanlandım göreceğim onu pazartesi günü :KK16:

of delireceğim ya

istiyorum
istiyorum
istiyorum

seviyorum uleeeeeeeyn!

kızlar bir şey yapın

biri bir şey yapsın

bu adam benim olsun, ben bunu elinden tutup alıp bizim eve getirmek istiyorum ahahahhha

inanamıyorum kendime ben resmen, resmen inanamıyorum bu halde olduğuma ya. aşk böyle miymiş. oha.

farklı illerde mi yaşıyorsunuz?

sakin ol canım ya. çok hoşsun ya yazdıklarını okuyunca gülümsüyorum kendi kendime.:KK9:

o da sana karşı bir şeyler hissediyorsa olur yakında bir şeyler.:KK1::KK23:

farklı illerde mi yaşıyorsunuz?

sakin ol canım ya. çok hoşsun ya yazdıklarını okuyunca gülümsüyorum kendi kendime.:KK9:

o da sana karşı bir şeyler hissediyorsa olur yakında bir şeyler.:KK1::KK23:

yok canım kardeşinin yanına gitmişti başka şehire ama dönmüş gelmiş :)
bende bir bayram havası :) sanki adam sefere gitmişti de yeni dönmüş gibi allahım ya... saçmalıyorum işte...

ama kızlar ben hayatımda hiç mi hiç aşık olmadım. kız arkadaşlarım arasında mantıklı bir güzin ablaydım ben. şu anki halimle resmen çizdirdim karizmayı onların gözünde de :KK1:

gözleri çok güzel ama napayım... :)

Vallahi 17 de, 27 de, 37 de olsan fark etmez bence, asiksan zirvalarsin adami gorunce. Ben genelde once sacmalarim sonra da sirtimi doner kacarim :KK9::KK9::KK9::KK9: Caresini bilen varsa bana da soylesin, ben de 27yim ama ayni dert bende de var :KK9::KK9:

ah karıştırmışım o zaman.

oluyor öyle takılmalar. karşına başka biri çıkana kadar sürer sonra geçer.:KK31:

kac sene oldu :KK1: karsima baskalari cikmiyor degil , pesimden kosmuyolar degil ama ben kimseyi kabul etmiyom :KK33: kolay kolay asik olan biride degilm ztn , inadim tuttu illede o illede o :63:

ya kızlar ben ilk kez aşık oldum allahım yarabbim çok fenayım görseniz :KK1: 24 yaşındayım.
ya onunla konuşurken çok heyecanlanıyorum falan. o değil de sürekli gülesim geliyor, sırıtıyorum hep. ay çok aptal gözüküyorum kesin :KK17: kızarıyorum hatta bazen. insanın gözlerine gözlerine bakıyor....

bunu engellemenin bir yolu yok mu hanımlar ya :KK37: şimdi okulda beraber ders çalışacağız bir de, nasıl ders çalışacağım ben onunla 2 ay, of başıma gelmez dedim geldi, bu hallere düşecek kadın değildim :)

kendim geldim aklıma...

Herşey doğal kalsın..

Bende öyleydim hatta aradı birgün ben yine saçmaladım...

dışarda buluştuk yine heyecanlandım masaya ayağımı vurdum...

çok belli ettim :KK17:

daha hoş oldu sanki...

nerde kaldı heyecan ..güzel hislerrr

X