aşık olunan kişiyle konuşurken saçmalamak

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.643
47
ya kızlar ben ilk kez aşık oldum allahım yarabbim çok fenayım görseniz :KK1: 24 yaşındayım.
ya onunla konuşurken çok heyecanlanıyorum falan. o değil de sürekli gülesim geliyor, sırıtıyorum hep. ay çok aptal gözüküyorum kesin :KK17: kızarıyorum hatta bazen. insanın gözlerine gözlerine bakıyor....

bunu engellemenin bir yolu yok mu hanımlar ya :KK37: şimdi okulda beraber ders çalışacağız bir de, nasıl ders çalışacağım ben onunla 2 ay, of başıma gelmez dedim geldi, bu hallere düşecek kadın değildim :)

ya kızlar ben ilk kez aşık oldum allahım yarabbim çok fenayım görseniz :KK1: 24 yaşındayım.
ya onunla konuşurken çok heyecanlanıyorum falan. o değil de sürekli gülesim geliyor, sırıtıyorum hep. ay çok aptal gözüküyorum kesin :KK17: kızarıyorum hatta bazen. insanın gözlerine gözlerine bakıyor....

bunu engellemenin bir yolu yok mu hanımlar ya :KK37: şimdi okulda beraber ders çalışacağız bir de, nasıl ders çalışacağım ben onunla 2 ay, of başıma gelmez dedim geldi, bu hallere düşecek kadın değildim :)

Ya millet bu hissleri yasamak icin dua ediyor sen bunu engellemenin yollarini ariyorsun :KK1:
Ne mutlu sana , askin , asik olmanin tadini keyfini cikar.... dünyanin en mutlu vede en özel insani yapar seni ask:KK16:

Ya millet bu hissleri yasamak icin dua ediyor sen bunu engellemenin yollarini ariyorsun :KK1:
Ne mutlu sana , askin , asik olmanin tadini keyfini cikar.... dünyanin en mutlu vede en özel insani yapar seni ask:KK16:

çoook teşekkür ederim :KK16: evet öyle güzel ki, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hele ilk zamanlar karnım ağrıyordu sürekli :KK1:
çok garip çok. gözlerine bakamıyorum allahım ya. gözlerine bakarsam söylediği şeyden kopup dalıyorum sanki ay çok fena bir şeymiş... :) resmen utanıyorum çocuk gibi :KK17:

ama adam diyecek ki bu kız manyak galiba :) ne yapsam da biraz normal olabilsem ya :)

çoook teşekkür ederim :KK16: evet öyle güzel ki, ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hele ilk zamanlar karnım ağrıyordu sürekli :KK1:
çok garip çok. gözlerine bakamıyorum allahım ya. gözlerine bakarsam söylediği şeyden kopup dalıyorum sanki ay çok fena bir şeymiş... :) resmen utanıyorum çocuk gibi :KK17:

ama adam diyecek ki bu kız manyak galiba :) ne yapsam da biraz normal olabilsem ya :)

Normallik cok igrenc.... normal olma herkes öyle zaten :)
Bende ilk gercek aski yasadigimda böyleydim... aptal gibi herseye siritan gülen pozitif enerji sacan bir insandim. Bu herseye olumlu yansiyordu
is hayatima , dostlarima herseye. Askin gücü iste :) Ha bide evet karin agrlari meshur :p

Bırakın bir aşkı, bir kedim bile yok anlıyor musunuz!:)

Çok şeker ya hep gülesinin gelmesi, kızarmaların falan... Yani bir kızın böyle hallere girmesi aptallık değil de çok sevimli...:18::KK1::26:seni görür gibi oldum şu smileys de:KK70:

Çok şeker ya hep gülesinin gelmesi, kızarmaların falan... Yani bir kızın böyle hallere girmesi aptallık değil de çok sevimli...:18::KK1::26:seni görür gibi oldum şu smileys de:KK70:

ay onun da hoşuna gidiyor mu ki :) evet şirin gözüküyor aslında da, birazcık cool olabilseydim iyiydi :KK1: hayır normalde öyle değilim zaten de, adamla konuşurken böyle. zaten gözlerine hiç bakamıyorum. öyle etrafa bakarak havaya bakarak konuşmaya çalışıyorum yoksa çok utanıyorum gözlerine bakmaya :KK1:

kafayı yedim ben :KK1:

of...

Ya bir kedim bile yok diyenlere herzaman cvp veririm huyum kurusun . O kdr kedi yuva bekliyor sahiplen kedin olsun :KK70::KK52:

ay onun da hoşuna gidiyor mu ki :) evet şirin gözüküyor aslında da, birazcık cool olabilseydim iyiydi :KK1: hayır normalde öyle değilim zaten de, adamla konuşurken böyle. zaten gözlerine hiç bakamıyorum. öyle etrafa bakarak havaya bakarak konuşmaya çalışıyorum yoksa çok utanıyorum gözlerine bakmaya :KK1:

kafayı yedim ben :KK1:

of...

Ne güzel işte canım ya tatlı bir heyecan, utanmalar falan... :KK17:Cool olmaktan kat be kat iyidir, ayrıca gerçekten böyle utanıp göze bakamayanların sayısı gitgide azalıyor, bence adam değerini bilmeli...

Boşver ya içinden geldiği gibi davran:KK49:

Ayyy ben de ilk kez bu sene böyle oldum.Bilmiyorum aşk değil bence ama çok güzel hisler ya...7 ay oldu ama onu görünce bir garip oluyorum.Vücudumun kasıldığını hissediyorum :KK70: Hele bazen birden çıkıyor karşıma ne yapacağımı şaşıyorum.Malesef ben sizin kadar şanslı değilim ama.Yüz yüze hiç konuşmadım ama face de mesaj atmıştım muhabbet etmiştik . Normalde konu bulan erkek olur ama o beni umursamadığı için biraz daha konuşmak için az saçmalamadım yani :KK70: Bırakın saçmalamış olun onunla böyle yakIn olabilmeniz büyük şans :KK70: ve bu duygular bence en güzel duygular :KK70: Onu gördüğümde yaşadığım heycanı hiçbir şeye değişmem ♥♥

hahaha bir an gözümde canlandı:KK1:

bu sırıtma olayı genelde erkeklerde olur aslında. erkekler genelde hoşlandıkları kızı görünce öyle sırıtırlar.:KK76:

ben de heyecanlanırım gerilirim içimden sevinirim gözlerimin içi parlar ama sırıtmam:KK23:

senin davranışlarından anlamıştır bence ondan hoşlandığını.

onun sana karşı davranışları nasıl? aranızda bir şeyler olur belki. rahat bırak kendini.:KK8::KK55:

hahaha bir an gözümde canlandı:KK1:

bu sırıtma olayı genelde erkeklerde olur aslında. erkekler genelde hoşlandıkları kızı görünce öyle sırıtırlar.:KK76:

ben de heyecanlanırım gerilirim içimden sevinirim gözlerimin içi parlar ama sırıtmam:KK23:

senin davranışlarından anlamıştır bence ondan hoşlandığını.

onun sana karşı davranışları nasıl? aranızda bir şeyler olur belki. rahat bırak kendini.:KK8::KK55:

o daha olgun benden öyle pat diye atlayacak biri değil, ama onda da hiç yok değil. yani aklında var bu durum.
bir de bizim durum azcık farklı, bizi birbirimize yakıştırıp sevgili olmamızı istiyorlar. ikimiz de bunu biliyoruz ama hiç söz konusu etmiyoruz. bir şey yokmuş gibi konuşuyoruz. o bana sorular sorar arada tanımak için, ben hiç sormam çok öküzüm. ay napayım ama heyecanlanıyorum kızlar sarhoş gibiyim... :) aslında çok masum hisler bunlar çok hoş... :)

of sizce nasıl davransam? o beni inceliyor şu an, yani yavaştan tanımaya çalışıyor.

sizce ilgi göstersem mi? ben odun gibi davranıyorum yani adama özel bir şey yapmıyorum hiç. o konuşursa konuşuyorum genelde.

onun çok yakın bir arkadaşı bana dedi ki, ''sen bir insana cesaret vereceksin ki o kendini açsın'' direkt o kişiyi kastetmedi ama laf arasında bunu dedi, bir mesaj verdi sanki... ay napabilirim ki ya, gidip ben seni seviyorum hööö mü diyeyim adama :KK17:

beni görsel olarak çok beğeniyormuş onu biliyorum. ama benden emin değil bence o. yani beni tanıması için fırsat vermem lazım. ama sırıtmamı engelleyip de konuşabilsem, hemen utanıp kaçasın geliyor :KK37: bilmiyorum işte ne yapmam gerektiğini ya

o daha olgun benden öyle pat diye atlayacak biri değil, ama onda da hiç yok değil. yani aklında var bu durum.
bir de bizim durum azcık farklı, bizi birbirimize yakıştırıp sevgili olmamızı istiyorlar. ikimiz de bunu biliyoruz ama hiç söz konusu etmiyoruz. bir şey yokmuş gibi konuşuyoruz. o bana sorular sorar arada tanımak için, ben hiç sormam çok öküzüm. ay napayım ama heyecanlanıyorum kızlar sarhoş gibiyim... :) aslında çok masum hisler bunlar çok hoş... :)

of sizce nasıl davransam? o beni inceliyor şu an, yani yavaştan tanımaya çalışıyor.

sizce ilgi göstersem mi? ben odun gibi davranıyorum yani adama özel bir şey yapmıyorum hiç. o konuşursa konuşuyorum genelde.

onun çok yakın bir arkadaşı bana dedi ki, ''sen bir insana cesaret vereceksin ki o kendini açsın'' direkt o kişiyi kastetmedi ama laf arasında bunu dedi, bir mesaj verdi sanki... ay napabilirim ki ya, gidip ben seni seviyorum hööö mü diyeyim adama :KK17:

gerçekten çok güzel duygular bunlar. geçmişe gittim:KK25:

cesaret vermen elbette ki gerekli.

illa ona soru sorman gerekmez ki bakışlarınla bile cesaret verebilirsin:KK23:

zaten onu görünce sırıtıyorsan gözlerinin içi parlıyorsa anlamıştır ama arkadaş gibi bir durumunuz olduğundan dolayı tam emin olmak istiyordur.

ders çalışıcakmışsınız yavaş yavaş yakınlaşırsınız bence:nazar:

allahım ne olur beni sevsin aşık olsun ya.... :)

evlenelim :)

ahahahhh... :KK16:

çok sevdim.

gerçekten çok güzel duygular bunlar. geçmişe gittim:KK25:

cesaret vermen elbette ki gerekli.

illa ona soru sorman gerekmez ki bakışlarınla bile cesaret verebilirsin:KK23:

zaten onu görünce sırıtıyorsan gözlerinin içi parlıyorsa anlamıştır ama arkadaş gibi bir durumunuz olduğundan dolayı tam emin olmak istiyordur.

ders çalışıcakmışsınız yavaş yavaş yakınlaşırsınız bence:nazar:

ya peki çalışırken sırıtmamı heyecanımı nasıl yeneceğim? sakinleştirici falan yok mu ya?

ya da ağlak müzikler dinleyip moda gireyim, şöyle melankolikleşirim belki biraz.

çok mutlu şen şakrak oluyoum onu görünce çünkü.

ooof of... :)

ya peki çalışırken sırıtmamı heyecanımı nasıl yeneceğim? sakinleştirici falan yok mu ya?

ya da ağlak müzikler dinleyip moda gireyim, şöyle melankolikleşirim belki biraz.

çok mutlu şen şakrak oluyoum onu görünce çünkü.

ooof of... :)

bence onu engelleyemezsin. sırıtmıyım dedikçe sırıtırsın bence.:KK1:

ama en olmadı aklına kötü şeyler getirmeye çalış.

ben olmadık yerlerde gülesim geldiğinde gülmemek için aklımdan sırayla kötü olaylar geçiririm ama o şekilde nasıl ders çalışılır bilemicem.

sen çalıştığın dersten de bir şey anlamazsın bence:KK12:

bence engellemeye çalışma zaten bu duygular kolay yaşanmıyor tadını çıkar.

bak 24 yılda ilk defa aşık olmuşsun ne güzel yaşa aşkını:KK3:

bence onu engelleyemezsin. sırıtmıyım dedikçe sırıtırsın bence.:KK1:

ama en olmadı aklına kötü şeyler getirmeye çalış.

ben olmadık yerlerde gülesim geldiğinde gülmemek için aklımdan sırayla kötü olaylar geçiririm ama o şekilde nasıl ders çalışılır bilemicem.

sen çalıştığın dersten de bir şey anlamazsın bence:KK12:

bence engellemeye çalışma zaten bu duygular kolay yaşanmıyor tadını çıkar.

bak 24 yılda ilk defa aşık olmuşsun ne güzel yaşa aşkını:KK3:

kötü şeyler düşünmek... evet güzel fikir... :KK54:
hayır biraz sakinleşmem lazım çünkü :)

teşekkür ederim bakalım ne olacak işin sonunda...

X