aşık olmayıp mutlu olanlar var mı ?

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
kızlar önceki konumda aşık olmak istediğimden bahsetmiştim,ama bugün bir arkadaşım sevgilisi tarafından terk edildi,sevgilise çok aşık,nasıl kötü bir bilseniz.sanki ağır hasta gibi halsiz,bitkin,sürekli ağlıyor.en iyisi aşık olmamak diyorum artık,fikrimi değiştirdim aşık olup acı çekmek çok kötü yaa.aşk yok bundan sonra bana.benim son kararım bu.
arkadaşlar kk da aşık olmayıp mutlu bir hayat süren ve aşkı uzun süre düşünmeyecek arkadaşlar var mı.
mutlu musunuz ??

biri beni mi andı :CüvCüv: valla arkadaşım tam bir senedir hayatımda kimse yok kendim istediğim için, birazda karşıma aşık olabileceğim biri çıkmadığı için... ve ben bu halimden çok memnunum bide arkadaşlarım menun olabilse... aşık olmak o kadar matah bişey değil bence önemli olan aşık olmaya değer o temiz duyguları hakedecek birine aşık olmak ha bazen o duyguları hakedecek kişiyi buluyoruz ama bizde onu istemiyoruz benneyaptımki en iyisi beklemek ve hayırlısını istemek yerimseniben

Son düzenleme:
sen yinede karamsar olma bence herkes aşk hayatında mutsuz olcak diye bişey yok yerimseniben

benimde 4 aydır yok ama ben isteyom aşkımı hakedecek birini birlikte mutlu olmayı örnek çift olmayıı
ayn güzel olurdu yaa :asigim:
allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

sonunda doğru yolu sende buldun duffy'cim a.s geçen konunda sana sölemek istediklerimden bi örnek işte bu

bende sendenim aşık olamıyorum yaklaşık 4 aydır benimde hayatımda kimse yok olanlarıda sevmedim aslında çok mutsuzum kalbimin atmasını çok istiyorum biri beni aradığı zman ayaklarım yerden kesilsin istiyorum ama malesef bu hisleri yaşatacak birine rastlamadım inş. rastlarsam da o kişi eşim olur inş.herkesin gönlüne göre olur (amin)

ben aşığım...Allah herkesin karşısına aşık olabileceği insanlar çıkarsın.
aşk bu hayatta yaşanması gereken bir duygu bence ve ben aşk olmadan evlenmeyi asla düşünmem.
sevmediğim aşık olmadığım biriyle bir ömür boyu yaşayamam.

Aşk kadar güzel bişi varmı ya..
O heyecanı başka nerde bulabilir insan..

Bi filmde ''Aşk kadının en yüksek özgürlük halidir..'' deniyordu..
Kesinlikle katılıyorum..
Gerçek aşksa yaşanan inanın acısı bile bir başka olgunlaştırıyor insanı bir başka anlamlaştırıyor..
Ama mutluluk aşkla sınırlı degil..
Aşk mutluluk kelimesine sıgdırılabilecek bişey degil.. :)

boşu boşuna 28 yılım geçmiş taaa ki eşime aşık olana kadar
o kadar güzelki yaşama sevincim hayatımın anlamı
iyiki aşk var iyiki sevgi var,metabolızmammmm

bu kadar aşktan uzak olmayın kızlar olumsuz bişey yaşanıpta aşka kapılarınızı kapatmayın.doğru insanı bulduğunuz an aşktan iyiisi yokturrr.sevin hep sevinnnn
yeterki kalbinizi ve beyninizi anlayabilen birileri olsunnnnnna.s.

aşk yok hayatımda dert de yok tasa da. bazen yalnızlık sıkıyor üzüyor ama kafam rahat. bir süre daha düşünmüyorum gerçi aşk benim düşünüp düşünmememe bakmıyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…