Aşık Olacağımız İnsanı Kalp mi Seçer Akıl mı?

aynen aşk ı bende öyle tanımlardım. ama akıl ile olmazı oluru ayırt eder. kendime de iki tokat atardım. adam evli aşk mı olur len diye..

Benim soz ettigim seyi cımbızla ayıklamadsaniz mevzuyuda anlardiniz benim kastim kadin olsun erkek olsun sevdiginiz deger verdiginiz insandan ayni hisleri gormek istemezmiydiniz

Evli birine his besleyecek kadar akilbali bir insansa eger, buradan ona ekmek cikmaz.
Evet aynen ama lütfen kırıcı olmayalım güzellikle anlatalım kendisine belkide yaşı küçük ve hislerine söz geçiremiyor.Bir büyükten akıl almak istiyor...Bizde ona büyükleri olarak güzel bir dille yanlış yolda olduğunu anlatacağız inşallah.

Ondan uzak durun,is yerinizdeyse isten ayrılın,arkadasınızsa görüşmeyi kesin
Ancak zamanla onu görmeye görmeye vazgeçersiniz
Ona belli etmiyorsunuz tamam da e size de yazık değil mi?Birine imkansız hisler beslemek sizi çok zarar verir duygusal olarak.Ayrıca o yada bir başkası fark ederse sizin için hic iyi olmaz

Size katılıyorum

Canım sen burdaki bazı yorumlara üzülme.aslında hepsinin haklı olduğunu bildiğin için olumsuz yorumlara bile kızmamışsın.biri yazmış aşk ota da kona b.kada diye.sende istemeden bi şeye kapılmışsın.zor olcak ama işin evin ya da her ne sebepten yan yana geliyorsan , bunun önüne bir engel koy ve uzaklaş.gözden uzak gönüldende uzak olur.sosyal medya takip durumun varsa kapat takip etme.vs. vs....kendinide suçlama.hayatta insanın başına herşey geliyor malesef..

Konu sahibi bence siz iyi niyetli bir insansınız Allah korkusu taşıyan bir insansınız...Nerden anladım çünkü kötü bir insan olsaydınız, buraya yazıpta hemde büyük bir cesaretle tepki toplayacağınızı bile bile ;nasıl vazgeçebilirim diye akıl almazdınız.Giderdin iz ayartır yuvasında yıkar rahatınızada bakardınİz.Zaten günümüz erkeklerinin libidoları gayet yükselmiş durumdayken.Bazılarının imtihanı hisleriylede olabilir o yüzden bu sizin imtihanınız ve yanlış yapmaktan Allah a sığının.

konu sahibi ;

hayatta neler dönüyor, haberin yok anlaşılan.
şu ara bir arkadaşım bir adamla beraber adam evli çocuklu. ben kadına söyleyim mi söylemeyim mi.vicdan azabı çekiyorum. göz yumuyorum, ilerde başıma gelecek diye korkuyorum.

bu hikayede ki, ikinci kadın olmak istemiyorsan bir an evvel kendine sevgili bul. boşluktan evli adama sarmışsın..!!!

beni sevsin, saygı duysun istiyorsun NE MÜNASEBET. SEN KIMSIN KI, eşi olacak hanımın yanında. ??

İŞTE BENİM KASTETTIĞİM BU. GİTGİDE NORMALLEŞİYOR GENÇ KIZLARIN GÖZÜNDE.

yapma etme, lütfen bak, hayatına sen gibi biri girer. ilkleri beraber yaşarsınız. aşk sevgi mantık olmadan olmaz... baskalarının gözyaşı mutluluk getirmez.. durumun vehametini anla bir an evvel.. kendi akranın bir sevgili bul kendine..

Benim soz ettigim seyi cımbızla ayıklamadsaniz mevzuyuda anlardiniz benim kastim kadin olsun erkek olsun sevdiginiz deger verdiginiz insandan ayni hisleri gormek istemezmiydiniz
medeni hali evli ise hayır.
yada örneğimi şöyle vereyim : benim sevip değer verdiğim birinin beni aynı oranda sevmesini beklemem, bekleyemem. bunun için uğraş da vermem.

kalbinizin beyninizden bağımsız hareket ettiğini mi düşünüyorsunuz..
sorunuzun cevabı her şekilde beyin aşık olur..

Kelin ilaci olsa basina surermis yillarca plotonik yasadim ne cektigimi ben bilirim yiprandim resmen sonunda anladigim sey kaybolan yillarim agladigim gecelerim hepsi bosss koca bir bos sana tavsiyem aklinin sesini dinle kulak asma ic sesine kalbine

Tesekkur ederim sahiden yorumunuz durumun ne kadar muhim oldugunu benim ise gozumden kacanlari gormeme vesile oldu

Zaten simdiye kadar hep icime attim insallah icimdende atabilirim

Ben yasadigim duygunun aşk olmadigini dusunuyorum ama bu duygularin aska donusmesi korkusunu yasiyorum
Bence aşık olmuşsun çoktan Kalbinle aklın savaş halinde. Hislerini bastırmak zorundasın. Uzak durmaya çalış. Aynı ortamda olmamaya özen göster. Adam gün sonunda eşinin yatağına giriyor. Böyle düşünüp kendini soktuğun bu durumun kendine yakışıp yakışmadığını bir düşün. İkinci kadın olmak sana ne hissettirecek.

Allah aşkına normalleştirdiği falan yok çok vicdan azabı çekiyor
Kelin ilaci olsa basina surermis yillarca plotonik yasadim ne cektigimi ben bilirim yiprandim resmen sonunda anladigim sey kaybolan yillarim agladigim gecelerim hepsi bosss koca bir bos sana tavsiyem aklinin sesini dinle kulak asma ic sesine kalbine
Süper bir örnek

Cok sukur inani biriyim ama inanin inancım olmasa dahi bir kadının yuvasina goz dikmezdim ki bu insan dusnanim dahi olsa

ben daha çok bilinçsiz tercihlerimizin ön elemeyi yaptığını sonra aklımızla da aşkı pekiştirdiğimizi düşünüyorum.
yani mesela sebepsiz mavi gözlüleri sevebiliriz veya takıntılı insanları atıyorum
ama sonra aklımızla tanıdıkça ya daha çok aşık oluruz çünkü mantığımız bağırır tam aradağım kişi ya da soğuruz o mavi gözlerin vs bir anlamı kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…