- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Belkide hayranlik olabilir cunku karakgwr olarak sahiden cok mukemmel biriBu adam neyin oluyo peki? Yasadigin sey hayranlik olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide hayranlik olabilir cunku karakgwr olarak sahiden cok mukemmel biriBu adam neyin oluyo peki? Yasadigin sey hayranlik olabilir
Ama şimdilik böyle diyosun ilerisi için garanti varmı?seni yargılamıyorum yanlış alma senin yaşadığını herkes yaşayabilir ama biz sana bir şekilde tavsiye veriyoruz.Belki ilerde daha çok yoğunlaşacaksın Allah korusun şimdiden önlemini al diyoruz.Ben hic bir zaman karsi taraftan bi beklenti icinde olmadim ki ondada bu tarz en ufak bir izlenim sezmedim zaten otesini dusunuyor olsaydim burda bu konuyu aciyor olmazdim
Hislerim kuvvetlidir akraba olarak baglisin degil mi yakinin bence bu şahısBelkide hayranlik olabilir cunku karakgwr olarak sahiden cok mukemmel biri
Kusura bakmayin ama kotu en ufak bir hissim dahi olmadi kendisine sizde cinsiyeti her ne olursa olsun sevdiginiz insan tarafindan sevilmek istemezmisinizDaha ne beklentin olsun, adam evli. Bunları karısına hissetsin yeter zaten, seni sevip sana değer verdiğini hissettirmesi ne münasebet ya.evli adamlara şu gözle bakmayın artık içiniz nasıl rahat ediyor ya
Ben yasadigim duygunun aşk olmadigini dusunuyorum ama bu duygularin aska donusmesi korkusunu yasiyorum
Hic bi sekilde gelecegi yok olamaz daAma şimdilik böyle diyosun ilerisi için garanti varmı?seni yargılamıyorum yanlış alma senin yaşadığını herkes yaşayabilir ama biz sana bir şekilde tavsiye veriyoruz.Belki ilerde daha çok yoğunlaşacaksın Allah korusun şimdiden önlemini al diyoruz.
adam evli mi ?Merhaba hanımlar Allah kimseye yasatmasın aşık değilim sahiden ama imkansız hiç olmayacak birini anlatılamayacak kadar çok seviyorum ama işte imkansı degil inkansizin ötesi
Zatwn hiç bir sekilde birsey beklemiyorum karsı tarafada hissettirmiyorum ama hissedecek korkusuyla ölüyorum
Dualarım da sadece beni sevsinde deger verdigini hissedeyim diye dua ediyorum ama asık olsun falan dyede degil sadece beni sevip deger versin bana saygisi olacak kadar baskada en ufak bi beklentin yok
Hatta onun yanındayken bazen yanlis bisey derim bi hatam olirda gozunden duserim diye diken ustundeyim
Ve Asıl soru insan aşık olacagı insanı kendimi seçer akliyla mı hareket eder yoksa kalp insandan bagımsız o insani kendimi gidip secer
Not:bu arada hani her kızın hayllerinde bir beyazatli prens vardiŕ ya bu insanin bi iki seyi haric benin aklımdaki prensle alakası yok ama niyeyse ona karsi çok farkli hislerim var hatta sevgi dsgilde sanki sevgiden ziyade cok yuce bir saygı gibi
Kusura bakmayin ama kotu en ufak bir hissim dahi olmadi kendisine sizde cinsiyeti her ne olursa olsun sevdiginiz insan tarafindan sevilmek istemezmisiniz
Illa ask olmasida gerekmiyo sevdigim deger verdigim insanlarin beni sevmesini isterim tabi bunda durum bir tık daha fazla
ooo sayfaları okumamıştım adam evliymiş gerçekten..Hic bi sekilde gelecegi yok olamaz da
Ben zaten cok samini yakin insanlarda degiliz mumkun mertebe duygularimjn onune gecmeye calisiyorum ama iste ya duygularima soz geciremezde durum daha kotu olursa diye korkuyorum insallah kkrktugum basima gelmez anlayisla karailadiginiz icin tesekkurler
adam evli mi ?
Böyle bi durumun içinde bunu düşünemezsin asla. Böyle bi istek bile çok fazla. Karşındaki adamın sana değer verdiğini hissettirmesi abzürt, ki emin ol bunu çok başka yorumlarsın. Biraz empati yapmanı öneririm.Kusura bakmayin ama kotu en ufak bir hissim dahi olmadi kendisine sizde cinsiyeti her ne olursa olsun sevdiginiz insan tarafindan sevilmek istemezmisiniz
Illa ask olmasida gerekmiyo sevdigim deger verdigim insanlarin beni sevmesini isterim tabi bunda durum bir tık daha fazla
Herkes her an her hangi birine karşı herşeyi hissedebilir tabiri caizse otada konar b..k ada o yüzden canım.Kendini ondan uzak tutmak ,kafanı başka şeylerle meşgul etmek,hatta acı çekerek unutmaktan başka çare yok.Şimdi belkide çok acı çekeceksin ama ilerde keşkelerin olmayacak pişmanlıkların olmayacak...Hic bi sekilde gelecegi yok olamaz da
Ben zaten cok samini yakin insanlarda degiliz mumkun mertebe duygularimjn onune gecmeye calisiyorum ama iste ya duygularima soz geciremezde durum daha kotu olursa diye korkuyorum insallah kkrktugum basima gelmez anlayisla karailadiginiz icin tesekkurler
Hislerim imde olmayabilir ama harwketleeim benim elimde her ne yasiyorsam icimde yasiyorum ben icindeki duygular yuzubden dahi vicdan azabi yasarken kalkipta birinin yuvasina göz dikem eger oyle birsey olaxaksa Allah canimi alsin daha iyiAdam bunu hissedecek diye korkacaksin tabiki, evli diyorsun duygunu bastirmak zorundasin. Kimsenin aklina fitne sokma. Yoluna bak, evli barkli adamdan baska his besleyecek kimse kalmadi mi? Duygular biyerden sonra kontrol edilmek zorunda. Sen de bunu kabullenip uzak durmak zorundasin. Sinir oluyorum senin gibilere. Duygularina hakim ol ve uzak dur elalemin kocasina his beslemek ne curret?!
Hanımefendi bu kadar acımasız olmayın yanlış olduğunun oda farkında ve nasıl baş edebilirim diye bize danışıyoAdam bunu hissedecek diye korkacaksin tabiki, evli diyorsun duygunu bastirmak zorundasin. Kimsenin aklina fitne sokma. Yoluna bak, evli barkli adamdan baska his besleyecek kimse kalmadi mi? Duygular biyerden sonra kontrol edilmek zorunda. Sen de bunu kabullenip uzak durmak zorundasin. Sinir oluyorum senin gibilere. Duygularina hakim ol ve uzak dur elalemin kocasina his beslemek ne curret?!
Bak nazenin,
Daha kucuk bir kizsin. Seni akla mantiga davet ediyorum. 'Ama ben uzaktan seviyorum, ama ben zarar vermem' gibi safca bir dusuncen dahi olsa vazgec bu sevdadan. Boyle seyler genelde olumlu sonuclanmaz ve uzulen sadece sen degil bircok kisi olur. En basiti baban duysa tavrini dusun. Baska birsey demiyorum.
Hanımefendi bu kadar acımasız olmayın yanlış olduğunun oda farkında ve nasıl baş edebilirim diye bize danışıyo