• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık Olacağımız İnsanı Kalp mi Seçer Akıl mı?

Ben hic bir zaman karsi taraftan bi beklenti icinde olmadim ki ondada bu tarz en ufak bir izlenim sezmedim zaten otesini dusunuyor olsaydim burda bu konuyu aciyor olmazdim
Ama şimdilik böyle diyosun ilerisi için garanti varmı?seni yargılamıyorum yanlış alma senin yaşadığını herkes yaşayabilir ama biz sana bir şekilde tavsiye veriyoruz.Belki ilerde daha çok yoğunlaşacaksın Allah korusun şimdiden önlemini al diyoruz.

Daha ne beklentin olsun, adam evli. Bunları karısına hissetsin yeter zaten, seni sevip sana değer verdiğini hissettirmesi ne münasebet ya.evli adamlara şu gözle bakmayın artık içiniz nasıl rahat ediyor ya
Kusura bakmayin ama kotu en ufak bir hissim dahi olmadi kendisine sizde cinsiyeti her ne olursa olsun sevdiginiz insan tarafindan sevilmek istemezmisiniz

Illa ask olmasida gerekmiyo sevdigim deger verdigim insanlarin beni sevmesini isterim tabi bunda durum bir tık daha fazla

Ben yasadigim duygunun aşk olmadigini dusunuyorum ama bu duygularin aska donusmesi korkusunu yasiyorum

Büyük bir değer, önem, saygı, hayranlık ve böyle birinin gözünde önemli olma, onun hayatında önemli bir yere sahip olma, aynı değeri görme isteği gibi şeyler sanırım, bu tarz bir çekim hissi. Ne aşk ama ne de sadece arkadaş havasında sanki.
Mantıksız olmaz bence, büyük konuşmayayım da mutsuz oldum hep, uyumsuz yapabilen biri değilim. Aşksız da olmaz derim.

Ama şimdilik böyle diyosun ilerisi için garanti varmı?seni yargılamıyorum yanlış alma senin yaşadığını herkes yaşayabilir ama biz sana bir şekilde tavsiye veriyoruz.Belki ilerde daha çok yoğunlaşacaksın Allah korusun şimdiden önlemini al diyoruz.
Hic bi sekilde gelecegi yok olamaz da

Ben zaten cok samini yakin insanlarda degiliz mumkun mertebe duygularimjn onune gecmeye calisiyorum ama iste ya duygularima soz geciremezde durum daha kotu olursa diye korkuyorum insallah kkrktugum basima gelmez anlayisla karailadiginiz icin tesekkurler

Merhaba hanımlar Allah kimseye yasatmasın aşık değilim sahiden ama imkansız hiç olmayacak birini anlatılamayacak kadar çok seviyorum ama işte imkansı degil inkansizin ötesi

Zatwn hiç bir sekilde birsey beklemiyorum karsı tarafada hissettirmiyorum ama hissedecek korkusuyla ölüyorum

Dualarım da sadece beni sevsinde deger verdigini hissedeyim diye dua ediyorum ama asık olsun falan dyede degil sadece beni sevip deger versin bana saygisi olacak kadar baskada en ufak bi beklentin yok

Hatta onun yanındayken bazen yanlis bisey derim bi hatam olirda gozunden duserim diye diken ustundeyim

Ve Asıl soru insan aşık olacagı insanı kendimi seçer akliyla mı hareket eder yoksa kalp insandan bagımsız o insani kendimi gidip secer

Not:bu arada hani her kızın hayllerinde bir beyazatli prens vardiŕ ya bu insanin bi iki seyi haric benin aklımdaki prensle alakası yok ama niyeyse ona karsi çok farkli hislerim var hatta sevgi dsgilde sanki sevgiden ziyade cok yuce bir saygı gibi
adam evli mi ?

Kusura bakmayin ama kotu en ufak bir hissim dahi olmadi kendisine sizde cinsiyeti her ne olursa olsun sevdiginiz insan tarafindan sevilmek istemezmisiniz

Illa ask olmasida gerekmiyo sevdigim deger verdigim insanlarin beni sevmesini isterim tabi bunda durum bir tık daha fazla

Medeni durumuda önemli sonuçta

Ben zaten cok samini yakin insanlarda degiliz mumkun mertebe duygularimjn onune gecmeye calisiyorum ama iste ya duygularima soz geciremezde durum daha kotu olursa diye korkuyorum insallah kkrktugum basima gelmez anlayisla karailadiginiz icin tesekkurler
ooo sayfaları okumamıştım adam evliymiş gerçekten..
AŞKIN VEYA SEVGİNİN ALTIN KURALI : ASLA ASLA VE ASLA EVLİ ADAMA BAKMA- EVLİSİYSEN BAŞKA ADAMA DA BAKMA.

Adam bunu hissedecek diye korkacaksin tabiki, evli diyorsun duygunu bastirmak zorundasin. Kimsenin aklina fitne sokma. Yoluna bak, evli barkli adamdan baska his besleyecek kimse kalmadi mi? Duygular biyerden sonra kontrol edilmek zorunda. Sen de bunu kabullenip uzak durmak zorundasin. Sinir oluyorum senin gibilere. Duygularina hakim ol ve uzak dur elalemin kocasina his beslemek ne curret?!

Böyle bi durumun içinde bunu düşünemezsin asla. Böyle bi istek bile çok fazla. Karşındaki adamın sana değer verdiğini hissettirmesi abzürt, ki emin ol bunu çok başka yorumlarsın. Biraz empati yapmanı öneririm.

Evlisin kocanı seven bi kadın var, ve kadının böyle bi isteği var içten içten.
... Benim gözümde masum değil bu durum. Kocanda kadının istediği gibi davransa ne hissedersin? Emin ol o iş o kadarla kalmaz.

Hep söylerim aşk hormonların bize yaptığı bişeydir. Çok çok çok farklı bir duygudur. Mantık devreden çıkar. Mantık süzgecinden geçirmeden de sırf aşıksın diye biriyle beraber olmak kumardır iyi de olabilir kötü de. Kör kütük aşık olduğum biriyle evlenmek istemezdim, nitekim evlenmedim de. Şimdi geriye baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Seninki gibi olmayacak bişeydi benimki de, evli değildi ama mantık dışıydı işte.

Aşk çok güçlü bir duygusur ama sevgi gibi beslenen bişey değil ve bir gün biter. Bitince de gerçekle yüzyüze kalırsın. Uzaklaş o adamdan, gözüne falan da girmeye çalışma tehlikeli sular bunlar.

Herkes her an her hangi birine karşı herşeyi hissedebilir tabiri caizse otada konar b..k ada o yüzden canım.Kendini ondan uzak tutmak ,kafanı başka şeylerle meşgul etmek,hatta acı çekerek unutmaktan başka çare yok.Şimdi belkide çok acı çekeceksin ama ilerde keşkelerin olmayacak pişmanlıkların olmayacak...

Bak nazenin,

Daha kucuk bir kizsin. Seni akla mantiga davet ediyorum. 'Ama ben uzaktan seviyorum, ama ben zarar vermem' gibi safca bir dusuncen dahi olsa vazgec bu sevdadan. Boyle seyler genelde olumlu sonuclanmaz ve uzulen sadece sen degil bircok kisi olur. En basiti baban duysa tavrini dusun. Baska birsey demiyorum.

KONU SAHİBİ kendini ve hissettiklerini aklamak ve az biraz onay almak için " sevdiğiniz birinin sizi sevmesini istremez misiniz" gibi, şeyler yazmışsın. hiç yakıştıramadım. kafanı topla kendine gel. evli adamdan ne sana yar olur ne koca olur nede partner olur hiç Bir şey olmaz.
DUNYA DA BEKAR ADAM MI KALMADI...

Adam bunu hissedecek diye korkacaksin tabiki, evli diyorsun duygunu bastirmak zorundasin. Kimsenin aklina fitne sokma. Yoluna bak, evli barkli adamdan baska his besleyecek kimse kalmadi mi? Duygular biyerden sonra kontrol edilmek zorunda. Sen de bunu kabullenip uzak durmak zorundasin. Sinir oluyorum senin gibilere. Duygularina hakim ol ve uzak dur elalemin kocasina his beslemek ne curret?!
Hislerim imde olmayabilir ama harwketleeim benim elimde her ne yasiyorsam icimde yasiyorum ben icindeki duygular yuzubden dahi vicdan azabi yasarken kalkipta birinin yuvasina göz dikem eger oyle birsey olaxaksa Allah canimi alsin daha iyi

Hanımefendi bu kadar acımasız olmayın yanlış olduğunun oda farkında ve nasıl baş edebilirim diye bize danışıyo

Bak nazenin,

Daha kucuk bir kizsin. Seni akla mantiga davet ediyorum. 'Ama ben uzaktan seviyorum, ama ben zarar vermem' gibi safca bir dusuncen dahi olsa vazgec bu sevdadan. Boyle seyler genelde olumlu sonuclanmaz ve uzulen sadece sen degil bircok kisi olur. En basiti baban duysa tavrini dusun. Baska birsey demiyorum.

Şoyle slyleyeyin her ne yasiyorsam icimde yasiyirum bir adım otesini dahi dusunmedim aile hayatinla bu mevzuyu bagsastirmazsaniz sevinirim

Back