Aşık Olacağımız İnsanı Kalp mi Seçer Akıl mı?

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba hanımlar Allah kimseye yasatmasın aşık değilim sahiden ama imkansız hiç olmayacak birini anlatılamayacak kadar çok seviyorum ama işte imkansı degil inkansizin ötesi

Zatwn hiç bir sekilde birsey beklemiyorum karsı tarafada hissettirmiyorum ama hissedecek korkusuyla ölüyorum

Dualarım da sadece beni sevsinde deger verdigini hissedeyim diye dua ediyorum ama asık olsun falan dyede degil sadece beni sevip deger versin bana saygisi olacak kadar baskada en ufak bi beklentin yok

Hatta onun yanındayken bazen yanlis bisey derim bi hatam olirda gozunden duserim diye diken ustundeyim

Ve Asıl soru insan aşık olacagı insanı kendimi seçer akliyla mı hareket eder yoksa kalp insandan bagımsız o insani kendimi gidip secer

Not:bu arada hani her kızın hayllerinde bir beyazatli prens vardiŕ ya bu insanin bi iki seyi haric benin aklımdaki prensle alakası yok ama niyeyse ona karsi çok farkli hislerim var hatta sevgi dsgilde sanki sevgiden ziyade cok yuce bir saygı gibi

Ben aşkın olduğu yerde aklın devreden çıktığına inanlardanım.Aşk çok farklı birşey gerçekten bi kere aşık olduğunuz insan küçüklükten beri şöyle olsun böyle olsun dediğimiz insanla uzaktan yakından alakası yoktur.Aşk sonradan sevgiye dönüşür se hele mukemmeldir!!!Bir şarkı dinlerken hemen onun aklına gelmesidir.yatıp kalkıp onun hayalini kurmaktır ve sureti gözünüzün önüne geldikçe heyecandan ölecek gibi olmaktır...Aşk aşk aşk hep yanındaymışsın gibi hissettirir insana yanında olduğunu düşünerek en naif en kibar halini takınmaktır.Aşk aşk KAFAYI YEMEKTİRRRRR

Aşık olacağın insanı kalp seçer ancak hayatına alacağın ve evleneceğin insanı aklın seçmeli, yoksa işin nanay olur benden demesi. Ne kadar aşık olsanda akıl süzgecinden geçirmediğin kimseyle ne birlikte ol ne de evlen derim.. Hem sevgi, hem mantık barındıran adamı da asla kaçırma derim

Akıl seçiyor olsaydı şuan böyle bir konu açıyor olmazdin.. Herşey bir anda olur ve her ne kadar mantık farklı söylesede kalp vazgeçemez sonra da acı acı acı

Evliyse direk U dönüşü yap derim. Ne sen üzül ne eşi üzülsün. Elbet unutursun. Zamanla daha iyileri cikar karsina. Ayni ortama girmemeye calis bence.
Zaten dedigim gibi kendisine belli etmemwk icin elinden ne geliyorsa yapiyorum kendisinden en ufak bi beklentin yok sadece en buyuk korkum (niye bu korkuyuda yasiyirum bilmiyorum ama) onun gozunden dusmek

Yani boyle birseyi yasayacagima oleyim daha iyi

Her akşam başka biriyle yatağa girdiğini düşündükçe soğursun zaten sakın ha bulaşayım deme uzaklaş ondan sakın bişey deyipte onunda aklını bulandırma.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler senin kocana biri yanaşsa ne hissedersin.Erkek için ne ala mualla ama onunla evli kadın için Allah korusun feci sonuçlar doğurabilir

Akıl seçiyor olsaydı şuan böyle bir konu açıyor olmazdin.. Herşey bir anda olur ve her ne kadar mantık farklı söylesede kalp vazgeçemez sonra da acı acı acı
Ben yasadigim duygunun aşk olmadigini dusunuyorum ama bu duygularin aska donusmesi korkusunu yasiyorum

Bu adam neyin oluyo peki? Yasadigin sey hayranlik olabilir

Ben hic bir zaman karsi taraftan bi beklenti icinde olmadim ki ondada bu tarz en ufak bir izlenim sezmedim zaten otesini dusunuyor olsaydim burda bu konuyu aciyor olmazdim

Dualarım da sadece beni sevsinde deger verdigini hissedeyim diye dua ediyorum ama asık olsun falan dyede degil sadece beni sevip deger versin bana saygisi olacak kadar baskada en ufak bi beklentin yok
Daha ne beklentin olsun, adam evli. Bunları karısına hissetsin yeter zaten, seni sevip sana değer verdiğini hissettirmesi ne münasebet ya.evli adamlara şu gözle bakmayın artık içiniz nasıl rahat ediyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…