Aşı tarıhını kaçırdım yardımm

Dilemma7878

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
187
39
98
34
Herkese merhaba bebegımın ıkıncı ay aşı tarıhi 23 Ağustos salıydı 24 ünde ıkı aylık oldu bende 25i dıye dusunup bugun gıttımkı karta yanlıs bakmısım cok uzgunum cok haftaya kaldı birsey olurmu cok korkuyorum nasıl bı anneyım ben hıc dıkkat etmedım cok uzgunum basına boyle bırsey gelen varmı

Sakin olun önce.
Bilinçli yapıp amannn boşver sonra hallederim dememişsiniz ki.
İnsanlık hali olabilir.
Hem 1 haftadan hiç bir şey olmaz.
Yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun.
Sıkmayın canınızı.

Sakin olun. Bir şey olmaz 1 haftadan. Verem aşısının günü oldugu için ertelemistir hemşire. İçinizi ferah tutun :)

Hiç sorun olmaz benim ikizleri yaptırdığımda açık verem aşısı yoktu bebek toplayana kadar yaklaşık 2 hafta geçmişti Onların zamanını takip eden hemşire biliyor zaten geçirmezler panik yapmayın

Hicbisey olacağını zannetmem.Biz covid geçirdiğimiz için aşıya doktorumuzun onayiyla 10 gün geç götürdük.Bi sorun yaşamadıksakin olun,kendinizi suçlamayın.Hepimiz insanız,unutabiliriz

Cok teşekkür ederim hepınıze cok kotu hıssetmıstım yenı annelık acemılık telaş hepsı bır arada çok saolun ıcımı rahatlattınız

Olmaz merak etmeyin. Bizim topikte 70.günde olan vardı 2 aylık aşısını

Bir şey olmaz. Değişik sebeplerle aşıyı biraz daha geç yaptırdığımız çok oldu. Bir iki haftadan bir şey olmaz.

bir sey olmaz tabiki diger asilarinin takvimini ona gore ayarlarlar zaten avrupa ulkelerindeki asi takvimini inceleyin her asinin degisik zamanlamasi var illa da o gun o saat olunacak diye bir kaide yok
hatta cogu ulkede turkiyedeki birkac asiyi hic yapmiyorlar istanbulda degil de daha ücra bir kasabada yasasaydik belki bende yaptirmazdim

Olmaz merak etmeyin, hic asi yaptirmayan anneler var benim gibi. Olsa bizim bebeklerimize olurdu. Bu sadece ebeveyn tercihi de degil, iciniz rahat etsin diye soyluyorum. Asiyi hic onermeyen doktorlar da var, asi olunmazsa ölünür, amansiz hastaliklara düçar olunur gibi bir tabiat kanunu yok. Yani tip dunyasinin birlestigi bir konuya muhalefet edip bebeginizi cok kritik hayati bir tehditle bas basa birakmis olmadiniz bir kac gun gecikmeyle. Bu sadece devletin saglik politikasi kapsaminda planlamasini yaptigi bir takvim. Bu sene boyle planlama yaparlar, seneye uc tane asi 6 ay sonrasina ertelenebilir mesela. Kimi asi takvimden cikarilir bir baskasi eklenebilir. Asiya tesvik etmek icin ebeveynleri bir mitkar korkuttuklari icin bir gun geciktim yavrum ölecek korkusu yasiyor insanlar. Ilk bebegimde ben de oyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…