Çocuk Hastalıkları aşı sonrası huysuzluk iştahsızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
39
merhaba kızlar benim bebikler 3 gün önce 1 yaş aşılarını oldular o günden beri iştahları kesildi ve huysuzlar aşının etkisinden olablirmi acaba daha önceki aşılarımızda böyle olmamıştı aşı yüzünden olabilir mi sizce:uhm:

1 yaş aşıları biraz yan etki yapıyor bazı bebeklerde
benim kızımda 1 ay önce oldu aşısını ve sonrasında biraz iştahsızlık yaptı ve hatta aşının 1 hafta sonrasında sebepsiz 3 gün süren ateşi oldu
ben ateş yapacagını bilmiyordum hastalandı sanıp doktora götürmüştüm
onlarda yok boğazı kızarık falan deyip ilaç vermişlerdi
meğersem aşıdanmış 3. günü kendiliğinden ateşte düstü yan etkilerde geçti
sizdede aynı sorun olursa paniklemeyin ateş düşürücüler verirsiniz olmadı benim gibi doktora sorarsınız...geçmiş olsun.

Benim kızımda da aşı sonrası iştahsızlık ve huzursuzluk oldu 6. ay aşılarından sonra.

bende 2 gün önce yaptırdım iştahsizlık kesinlikle yapıyor.agzini kilitliyor kafası oraya buraya oynuyor..ama dişinde etkisi olabiliyor canim..merak etme düzelir.bide bu bir yaş aşılari 7 gün içeriside herhangibir günde ateş yapabiliyor kelebegim sendede öyle olmuş anlasilan..bize dr muz söylemişti..sizdede olursa anlayınki aşıdandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…