• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşı sonrası gecikme

anonim3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
6
0
1
28
Arkadaşlar iki doz aşıdan sonra korona oldum üzerine 3. Doz biontech oldum ocak ayında adetim 4 gün geç geldi bu ay ise 8 gün gecikmede cinsel ilişkimde içime boşalma olmadı fakat ne olur ne olmaz gecikmenin 7.gününde test yaptım ve negatif çıktı. Adet belirtilerimde var . Sizde de böyle bir şey oldu mu ? Tekrar test yapmalı mıyım? Tecrübesi olan yazabilir mi

Arkadaşlar iki doz aşıdan sonra korona oldum üzerine 3. Doz biontech oldum ocak ayında adetim 4 gün geç geldi bu ay ise 8 gün gecikmede cinsel ilişkimde içime boşalma olmadı fakat ne olur ne olmaz gecikmenin 7.gününde test yaptım ve negatif çıktı. Adet belirtilerimde var . Sizde de böyle bir şey oldu mu ? Tekrar test yapmalı mıyım? Tecrübesi olan yazabilir mi
Bende böyle bir durum yaşadım tüm adet belirtilerini yaşıyorum ama 17 gün gecikme yaşadım test yaptım bir hafta sonunda negatif çıktı yine bekledim 12.gunde tekrar test yaptım yine negatif cikti. Gebelik bende beklemiyordum sonra adet oldum.

Back