• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ashminukal'ın nişan havluları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
Merhaba kızlar,

Buradaki daha önceden buna benzer havlu yapan arkadaşlardan esinlenerek ben de nişanda gelen misafirlere hatıra olarak vermek üzere havlular hazırladım.
Üzerlerine bir de isim ve tarih yer alan küçük kağıtlar ekleyeceğim.
Fikir olması açısından sizlerle de paylaşmak istedim.
Mor olanları bayanlara, krem rengi olanları erkeklere vereceğim.

2893.jpg

İçindeki havlular ise şunlardan (Tanesi 1 TL'ye aldım. 30*60 boyundalar):

YUZ-HAVLUSU-1-TL__25112154_0.jpg

süper fikirkaydirigubbakcemile3ben de gelin hamamında keselerin içinde sabunla birlikte vermeyü düşünüyorum böyle havlularıkaydirigubbakcemile2

ben de böyle bir şey yapıp dağıtmayı düşünüyorum canım çok iyi düşünmüssün ben nişan için değil kınamda dağıtmayı düşünüyorum bayanssulusmile

ashminukal canım çokgüzel olmuş, walla bunca masraf içinde eğer 1 tl ye havlu bulursam bende düşünüyorum yapmayı, elizhanın nişan havlularında görmüştüm bayılmıştım, seninkilerde çok güzel olmuş, hayırlı olsun cnmm

Teşekkürler kızlar,
Ben de diğer arkadaşlardan esinlenerek yaptım, sağolsunlar.
Siz de vaktiniz olursa yapın çok hoş oluyor herkes çok beğendi. zemuszemus

Mor olanları bayanlara, krem rengi olanları erkeklere erkeklere verdik. ıstenirse içlerine birer çorap/başörtü de konabilir, bir başka arkadaşın fikri bu da, ama ben çorap alamadım sadece havlu olarak verdim.
Yapması da çok zevkli oluyor opuyorumnanaktan

cok tatli olmuslar bende o kadar yapmayi istedim ama hersey o kadar acele olduki yapmaya hic firsatim olmadi. icimde heves kaldi ya :(

Back