Saç Rengi ve Saç Boyama ashlenin rengi adlı bi boya cıksa da alsak

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
508
0
116
39
Aydın
sultan bakırı çıktı hürrem rengini aramaya gerek kalmadı..bide ashlenin rengi çıksa da kurtulsak.resmi kuaföre götürdüm iki kez gene tutmadı aynıssı...nedir bu renk tutturabilen yok mu arkadaşlar

pardon resim koydum şimdi kızlar var mı bilginiz

Eklentiler

• $ashlee_simpson-4524.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 461
  • $ashlee-simpson-little-miss-obsessive-14.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 701
Koyduğunuz fotoğraftaki rengi elde etmiş biri olarak merak ediyorsanız, loreal recital preference 7.4 ve loreal preference 7.43 karışımı bu renk çıkıyor. En azından benim taban rengimden dolayı bu karışım sonucu fotoğraftaki rengi elde ettim :) Umarım istediğiniz renge ulaşırsınız :)

Çikolota kızılı saçlarıma benziyorlar:)Bir kaç yıkama ve ışıkta da resimde ki gibi duruyorlardı.

Son düzenleme:
Net resim arıyorum fakat bulamadım,ciladan sonra böyle durmustu en azından benziyordu. Suan siyah geçen sene seıya doğru geçerken kullanmıştım bunu

çikolata kızıl koyu olur gibi geldi bana..loreal 7.43 biraz daha yakın sanki.. boyayan arkadaşım resmin var mı acaba... bide nettee koleston tizian boya var onun 7.4 ü ve loreal majirel 7.44 ü bu renk olarak çıkıyor..acaba hangi boyayı alsam ya..

Eklentiler

• $7,44-350x350.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 308
Daha önce kuaförde alix 7.44 yoğun bakır boyatmıştım dipleri yine koyu pembemsi uçları bakır olmuştu. Kısa bir süre önce açma işlemi yapıldığı için 10 gün içinde aktı ve resmen üç renk oldu dipten siyah ve beyaz da çıktı beş renk oldu. Bende şimdi loreal 740 ateşli bakır köpük boya aldım çok güzel oldu. Dibi ucu aynı çıktı hemde bir kutu boyayla. Diğerlerinden ikişer alıyordum. Kuaförün bile yapamadığını yaptım. Bakalım ne kadar gidecek . Zaten her durumda en fazla onbeş gün gidiyortavsiye ederim resimdeki renk bu bence

En son boyamamın üzerinden 2 ay geçtiğinden şu an koyacağım fotoğrafın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Fakat loreal preference serisini kesinlikle tavsiye ederim çünkü parlaklığı açısından rengi tam olarak gösteriyor ve kutusunun içinden renk sabitleyici çıkıyor ve 6 haftaya kadar kullanabiliyorsunuz. Böylelikle saçlarınız ışıltısını kaybetmiyor. 7.43 gösterdiğiniz renge daha yakın görünsene de tek başına boyadığınızda biraz daha koyu çıkabiliyor ancak söylediğim iki rengi karıştırırsanız istediğiniz renge çok daha yakın bir sonuç elde edeceğinize inanıyorum.

teşekkür ederim deniycem en azından denenmiş bişeyi yapmam daha doğru olur diye düşünüyorum..peki çok mu cabuk akıyor 15 gün demişsiniz o kadar sıklıkla sac boyayamam ya zaten az sacım mahvolursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…