• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ashemez'in mutlu yuvasına siz de buyrun...

evın cok sıcak ve guzel canım.salonun ve ceyız sandıgın ayrıca hosuma gıttı.ıyı gunlerde oturun ınsallah

Yüklenmiş olduğu yerden kaynaklı,resimler görünmediği için paylaşımlara kapatılmıştır.
Lütfen resimleri tekrar düzenleyiniz yerimseniben

ve tekrar silmissin...

silecekseniz niye konu aciyorsunuz anlamiyorum ki

Hayır canım silmedim...
Bilip bilmeden nasıl bu kadar fevri yorumlar yapabiliyorsunuz anlayamıyorum.. Resimleri siz açamıyorsanız o benim problemim değil sizin probleminiz....

Daha önce de silmemiştim,şimdi de silmedim resimleri yüklediğim sitede problem olmuş o yüzden silinmiş, ben farkında bile değildim silindiğinin, konunun kaatıldığını görünce baktım resimler silinmiş o yüzden konu kapatıldı yazıyo, ve bir kaç arkadaş da resimler görünüyo merak ettik deyince tekrar başka bir siteden yükledim resimleri..
Şu an resimler yüklü urumda ve sitede rahatlıkla görülebiliyor...
Benim resim silmem gibi bir durum sözkonusu değil, lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın....

Hayır canım silmedim...
Bilip bilmeden nasıl bu kadar fevri yorumlar yapabiliyorsunuz anlayamıyorum.. Resimleri siz açamıyorsanız o benim problemim değil sizin probleminiz....

Daha önce de silmemiştim,şimdi de silmedim resimleri yüklediğim sitede problem olmuş o yüzden silinmiş, ben farkında bile değildim silindiğinin, konunun kaatıldığını görünce baktım resimler silinmiş o yüzden konu kapatıldı yazıyo, ve bir kaç arkadaş da resimler görünüyo merak ettik deyince tekrar başka bir siteden yükledim resimleri..
Şu an resimler yüklü urumda ve sitede rahatlıkla görülebiliyor...
Benim resim silmem gibi bir durum sözkonusu değil, lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın....

Madem buraya da yazdiniz uzun uzun özel mesaj ile niye yazdiniz??

Özürümü diledim,iki kere yazarak ne yapmaya calistiniz bilemedim.

ama tekrar ÖZÜR DILERIM

Madem buraya da yazdiniz uzun uzun özel mesaj ile niye yazdiniz??

Özürümü diledim,iki kere yazarak ne yapmaya calistiniz bilemedim.

ama tekrar ÖZÜR DILERIM

Konuda görünce cevap yazdım..
Daha sonra konuyu takip etmiyorsundur belki diye de aynı cevabı kopyala yapıştır yöntemi ile özel mesaj olarak size gönderdi....
Özellikle yapmak istediğim bişey yok, sadece bu konudan size ulaşamam belki deiye bir kez de özel mesaj attım....
Uzatmaya gerek yok....
Sevgi ile kalın....

Back
X