• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ashemez'in mutlu yuvasına siz de buyrun...

güle güle otur canım çok begendim evini ama bi iki önerim var
- salonundaki halıyı çaprazlamaya değil düz atsan daha hoş durur gibi geldi bana
- oturma odandaki camın önündeki yastıkları kaldırıp oraya minder yapsan çok hoş olur diyedüşündüm..
-boş bebek odasını gördüm Rabbim inş sanada nasip etsin anneliği diyorum
- evin tertemiz pırıl pırıl ışıl ışıl imrendimm :)

bida baktım camın önündekiler mindermiş zaten :) renkleri değiştirmeni öneriim o zaman :)

çok begendim tam benim sevdigim tarzda döşemissin cnm evini..güle güle oturr..

Canım evinizde mutluluğunuzun huzurunuzun daim olması dileğimle.

Klozetin kapağınıda her zaman kapalı tutun ki evinizin güzel enerjisinden çalmasın.:)

Kızlar çok teşekkürler, beğenmenize sevindim.
İtiraf ediyorum temizledikçe çektim resimleri her gün bir odayı temizledim öyle çektim.
Bu arada halı yorumu için teşekkürler ama ben asla dümdüz kullanamıyorum salnda da lila rengi odada da çapraz kullanıyorum.
Klozet kapağı :(( ne kadar dkkatlisin canım. Aslında genelde kapalı durur da temizlik sonrası çektim resmi, açık kalmış....

Canm yaa işte o çamaşır ve spor odası dediğim yer aslında en kısa zamanda gelmesini umduğumuz bebişin odası olacak...
Ama maalesef kriz maduru olarak işten çıkınca bebeği biraz erteledik....

çok şık ve güzel bievin var cnm allah ağız tadıylaoturmayı nasip etsin inşallah.

evinden çok şirin ve güzel.o boş oda bir bebekle dolmalı bence:)allah güle güle oturmayı nasip etsin..

Back
X